Автор: Императорът.
Дата: 29-03-08 10:21
Ами ние сме си виновни за т.нар. "турци", по-точно нашите държавници !!! Допуснаха съзнанието ни да бъде замъглявано от антибългарска пропаганда, включително от ислямски фундаменталисти, които и в Турция не ги пускат !!! От друга страна - КАКВО ДАДЕ ДЪРЖАВАТА НИ НА ТИЯ ХОРА? Единственото, което искат турците и помаците е да живеят като бели хора, благодарение на своят труд. Видяхте ли в какви условия живеят, в каква бедност? Знаете ли за колко изкупуват тютюнът, който е тяхното основно препитание? Вий ако цял ден и цял живот превивате гръб на нивата за жълти стотинки, няма ли да се озлобите? Какво правеше т.нар. "държава" през това време? Хрантутеше МАНГАЛИТЕ !!! Изродите, които само крадат, мързелуват и се плодят - вместо да помогне на хората (турци или помаци или каквито щат да са), които по своята природа са работливи и честни. Какво им е дал Доган, какво им дава ДПС? С какво се е подобрил животът им?
Истинските врагове и душмани на тая държава (като етнос) са хъхряците - ако България подаде ръка на помаците и турците, помогне им и им покаже своята лоялност и уважение, и те ще бъдат лоялни. Говаря разбира се за обикновените хора, не за бандити и терористи. Крайно време е да се спрат всякакви помощи на мръсните полухора, защото те са заплахата за етническият баланс. В същото време да се ликвидира без милост антибългарската ДПС, а лидерите и да бъдат съдени за антидържавна дейност, а всички тия грешни пари от нашите данъци, които малоумните днешни управници се готвят да подаряват на мангалите, да бъдат пренасочени към Лудогорието и Родопите - но не като "помощи" (тоест "ето ви пари - яжте пийте, веселети и се плодете), а като инвестиции в инфраструктура, в земеделието, в индустрия. Източните Родопи специално са един от най-перспективните райони в България - земята е плодородна, климатът е прекрасен, природата е красива, земята е чиста. Този район може да бъде превърнат в градина !!! А помаците, ако държавата им подаде ръка, не на думи, а на дело, ще отговорят със същото. А не като сега - ами и аз да съм на тяхното място и аз ще псувам държавата - това тяхното живот ли е?
|
|