Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Musique (нон стоп - техно поп)
Автор: boink   
Дата:   26-02-08 20:14

темата е за електронна музика. какво точно е електронна музика аз не знам точно. дефиницията ми се изплъзва нещо. това е един, лично за мен невероятен линк:

http://techno.org/electronic-music-guide/

естествено семплите за всеки един стил са доста........ стари, но има хитове, има изкъртващи хитове и е много готино подредено.

вие кой стил харесвате от този вид музика когато ви е ХУБАВО (да се дистанцираме от депресиите така популярни, ХУБАВО е комбинация от позитивни чувства като цяло)

Отговори на това съобщение
 Re: Musique (нон стоп - техно поп)
Автор: tnt   
Дата:   26-02-08 20:30

дръм & бейз
джънгъл...
ама не ги разбирам много другите разделения [smilie5]

Да караме на музиканти? [smile]

Автор: boink   
Дата:   26-02-08 20:45

да, музикантите правят музиката и после някой (дори те) я поставят в "стил". аз се кефя на афекс туин примерно като музикант.

Автор: h.svinaroff   
Дата:   26-02-08 21:14

Напоследък се запалих много по net-labels: супер много електронна музика, безплатна, а често и супер качествена.

Автор: carl_cox   
Дата:   27-02-08 13:23

ами аз съм си техно почитател и май скоро няма да се променя :)))

разбира се, харесвам и други стилове - deep and tribal house, drum and bass, break beat :)

Автор: chitsujo   
Дата:   27-02-08 14:30

Techno - swedish, italian, german, funky techno, tribal, hard-tech, tech-house, deep, detroit, breakbeat, two step garage, idm, dub, dnb, chillout - ambient, acid jazz, acid house, trip hop. Туй всичко от електронната музика ми е минало през главата и ушите и ми останало в сърцето и спомените, а някои неща все още се преработват де [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Славни времена бяха [smilie10] [smilie10] [smilie5] [cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.