Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Експедиция до "другата България" - търсят се снимки на градове и села, природни забележителности, учебници, речници, худ.лит.
Автор: gorbi   
Дата:   30-01-08 16:17

Идеята възкникна спонтанно... Да не преразказвам - прочетете нещата в линка. КОйто може и има желание да се включи и в похода /с обикновен автомобил/ и в набирането на учебници, българска музика, литература, списания и най-вече CD със снимки на природата на България и фотоалбуми пак със същото..... да ми пише на л.с. да уточняваме подробностите, а може и в темата......

Отговори на това съобщение
 Re: Експедиция до
Дата:   30-01-08 16:18

забравих линк-а

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=25840&page=2

Публикацията е редактирана (30-01-08 21:10)

Re: Експедиция до "другата България"
Автор: Todd   
Дата:   30-01-08 17:00

[smilie5] [smilie24]

Дата:   30-01-08 17:02

айде включвай се да пробваш черокито..... [smile]

Автор: tan4o   
Дата:   30-01-08 18:11

Много хубаво предложение!

Автор: JEKOPJ   
Дата:   30-01-08 18:22

[smilie24] [shtrak]

Автор: princess_Lia   
Дата:   30-01-08 21:00

Аз не мога да се включа, но [smilie24]

Дата:   31-01-08 23:33

никой ли не иска да се включи по някакъв начин...?????

Автор: da.fo   
Дата:   31-01-08 23:50

ми като нямам джип - как ще стане [smilie11]

Дата:   31-01-08 23:53

че за какво ти е джип.... може с обикновена кола.... просто в оффроуд клуба се заформи идеята, иначе няма значение кой с какво ще дойде.....

Дата:   01-02-08 00:17

А аз си мислех , че непременно 4X4 заради някакви лоши пътища. Интересна идея ще [smilie11]

Дата:   01-02-08 00:19

няма лоши пътища до там... Напротив, 80% от пътя е перфектен (румънско).... Другите 20 % не знам какъв ще е в Украйна, ама ще ходя след 1-2 седмици с мерседес купе да проверя....

Дата:   01-02-08 00:38

Жалко -6 май е ден на Каварна [smilie2] не мога сега, може би следващия път [smilie11]

Дата:   01-02-08 02:07

Айде Наборе, ще кажеш дали пътищата в Украйна още са бетонни плочи[smilie24] [beer] [shtrak]

Re: Експедиция до
Дата:   01-02-08 07:32

да, ще има репортажче.... Ама нeщо няма мераклии да помогнат... Сигурно ги мързи да четат линка, затова ще пусна необходимите неща и тук:

осъществих контакт с българи във форума на град Измаил, които на въпрос, от какво има нужда българската общност ми написаха един примерен списък:

DVD, CD дискове : кино, художествено(старо и ново), научно-популярни филми, музикални, исторически, документални за съвременното бълг.общество, за проблемите /на БГ/ и т.н.
,за българската природа /снимки предполагам/.

литература,книги /на български/ : художествена литература, научна , особено за бесарабските преселенци, за другите изселници извън България, историческа литература, учебници, фотоалбуми с красивата българска природа, детска литература, детски приказки.

музыка: МP3 , CD , традиционна народна музика, съвременна муз(поп, рок ). детска музика(прекрасните детски песни от периода на социализма)/български/

Списания: бълг.списания, актуални днес, /ще формираме библиотека в Измаил в базата на българската община/

Български национални знамена: малки знаменца и големи знамена/желателно с флагшток или дръжки, за да може да се слагат по дворовете/

Руско-български речници: има голям дефицит за тях, особено за тези, които искат да изучават български език, за младежите.

техника: компютърна техника, PC, може и second hand, (втора употреба) за българските общества в Измаил, за измаилското неделно училище, за да могат децата да се учат с помоща на съвременната технология и образователни програми.

видео прожектор, за демонстрации в малки и средни помещения на български филми на голям бял екран, в голям формат. БГ Обществото в Измаил има нужда от модернизация, разбира се може и втора употреба /прожектора/.

дискове с компютърни програми: за изучаване на бълг.език и други. (дори и пиратски)

и еще, нам было бы очень приятно, если бы ребята из клуба внедорожников посодействовали созданию сайта бессарабских болгар, надо выходить в интернет, ведь большинство болгарской молодежи в Украине уже пользуются совремнными технологиями , интернетом.
если бы у нас был бы свой сайт , то это бы способствовало обьединению нашей молодежи, поднятию самосознания, получению информации , для всех молодых ребят ,в каком бы уголке Украины они не находились бы. Это очень важно.

С други думи - имат нужда от много неща, повечето от които можем да осигурим, за други може на следващия път - тук вече всички имат думата......

Молбата ми към всички които имат възможност е да участват по някакъв начин в похода, защото няма по-добър подарък за тези хора от нашето внимание и съпричастност. Останах с впечатление от разговорите си в интернет с тях, че се чувстват забравени и ненужни на никой в България.... А аз съм сигурен, че всеки от вас се е сещал за братята ни и сестрите по света, които съхраняват българския дух в доста по-трудни от нашите условия и всяка вечер се молят за майка България. Вярвам искрено, че ако успеем да направим един такъв поход традиционен, поне 2 пъти годишно, ще помогнем за запазването на българския дух по тези земи. Не знам дали всички се интересуват и са чели нещо по въпроса, но след събитията по разпадането на СССР, в Украйна има настроения за украинизиране на всички които се самоопределят като различна националност.... Сигурен съм, че държавата ни няма да направи нищо по въпроса, така че реакция трябва да има поне от гражданското общество, от което ние сме част. Тази пролет в Измаил, после Болград, после други градове в региона... В цяла Бесарабия над 30% от населението е българско.

Благодаря на всички, които ще откликнат по един или друг начин...!!!!

Публикацията е редактирана (01-02-08 07:41)

Автор: BOrisoFF   
Дата:   01-02-08 09:39

Хрумна ми нещо за българските филми! Може да съберем онази колекция от 24 часа. Нямам представа, дали в редакцията все още има останали филми, но ако няма може и да успеем да я съберем и ние. Аз имам няколко филма, които мога да ви дам [smile]

Дата:   01-02-08 10:20

добра идея... сега си отговорник по събирането на колекцията на 24 часа от форумци... [smilie3] [smilie24]

Автор: e-design   
Дата:   01-02-08 15:34

мога да предоставя 20-ина DVD-та, мое производство на теми: красотите на Черноморието и за Тракийските съкровища ;)

Автор: papi   
Дата:   01-02-08 15:38

за кога става дума
ако е в удобно за мен време
включвам се с автомобил
не е 4х4 ама се надявам да върши работа[smilie24]

Дата:   01-02-08 15:52

Учебници нямам, но ще събера каквото мога като литература от вкъщи!

Дата:   01-02-08 19:32

на 16.02 рано сутринта ще ходим с Пламен (e- design) на разузнаване и стиковка на организацията... А самия организиран поход ще е от 1 до 5 Май.... (почивни дни). Моля, който има снимки от красотите на България да ми запише диск и да измислим начин да ми ги прати. Естествено, само който има желание и ще му е кеф да ги подари на българите от Бесарабия. Не гарантирам, че някои от снимките няма да се появят в интернет след време, защото няма как да отговарям за хората там, но нека да сме добронамерени и да се доверим на хората.... Макар по-добрата идея е да се разпечатат фотоалбуми или календари, но това означава да събираме пари и да се проточи доста във времето... Някой ако има предложения някакви....

Автор: vladomatev   
Дата:   01-02-08 20:14

Много яка идея, браво!

http://www.vbox7.com/play:2dc3c415

Автор: BOrisoFF   
Дата:   02-02-08 11:47

Ще се пробвам за 1ви май с БГ филмите [smile]

Дата:   02-02-08 14:34

borisoff ти си сериозен човек, не съм се и съмнявал в тебе... :) Болшинството тука само в бърборенето е силно.... [smilie3]

Дата:   03-02-08 19:11

изненадващо, до сега нито едно предложение за снимки от България.... [smilie10] Или съм объркал форума, или хората са станали твърде егоистични и затворени в себе си, или на никой не му дреме за нашите братя в най-голямата българска група извън България...... [smilie2]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.