Автор: chitsujo
Дата: 09-02-08 19:24
18-годишната Мануела Горсова все още е в кома - цели 6 месеца след трагедията, причинена от Максим Стависки. Момичето пострада тежко при катастрофата по пътя Приморско-Бургас.
Днес в предаването на Мартин Карбовски - "Отечествен фронт" направиха интервю с майка й и баща й. В момента Мануела е във Военна болница. Преди трагедията тя е тежала 48 кг при ръст 170 см, а сега е едва 36. Всеки ден я хранят с пасирана храна и я повиват с космически памперси, които не оставят рани. За да се възстанови и се налага операция в Израел, за която разходите на ден при престоят са по 2000 евро. Майката на Мануела не пожела камерата на предаването да влезе в стаята й, защото по нейни думи детето й прилича на онези деца в Могилино. Тя обаче позволи на Мартин Карбовски да я види. Не зная дали да повторя думите му, но е страшно. Момичето е с остригана до кожа коса, с извити китки, отворена уста, а отляво на главата й фрактурата на черепа е толкова дълбока, че можеш да си пъхнеш юмрука. Това е цитат. Аз не съм видяла...
Открита е набирателна сметка в лева и евро. Предполагам, че ще ги обявят официално, аз няма да ги пиша, за да не стане някоя грешка. Сметките са в Пиреос Евробанк
|
|