Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Откъде...(литературно четене) :)
Автор: ddimo   
Дата:   07-12-07 00:59

"Откъде, мамка му, се пръкват шофьорите на таксита? Тоя, дето ме откара от хотела до конгресния център, беше турчин с огромни - като кормилото на велосипед - мустаци и щом задните ми части се отпуснаха на седалката, покрита с полиетилен, ме превърна в мишена на страстта си по катехизиса. Прокле де що жени с къса пола видя по улицата, кълнеше рекламите за ром "Бакарди", за цигари и накрая, като ми каза да не се обиждам, подхвана и чужденците, дето само мръсни пороци носели в страната му. Като стигнахме до конгресния център, ругаеше на майка вече и Кемал Ататюрк. Докато му плащах, се заклех да отдавам дължимото уважение на професионалистките в любовта и никога повече да не казвам курвенски син на някого, който не си го е заслужил, Син на Аллах ми се стори много по-убедително."

"Дневникът на един сантиментален убиец"
Луис Сепулведа

Отговори на това съобщение
 Re: Откъде...(литературно четене) :)
Автор: ddimo   
Дата:   07-12-07 11:52

а вашите любими откъси кои са?

Re: Откъде...(литературно четене) :)
Автор: h.svinaroff   
Дата:   07-12-07 16:29

"Той приличаше на дакел..всъщност той приличаше на дакел повече и от самите дакели."

Удхаус

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.