Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 Еййй, писна ми от софийските селяндури!
Автор: Amigo   
Дата:   29-11-07 08:54

Още рано сутринта ти изпилват нервите [smilie9] [smilie9] [smilie23] Погледнете един ватман олигофрен как застана и блокира движението сутринта за една улица пред светофара, при положение, че е без предимство и освен това видя, че има 2 трамвая на главната линия [smilie23] [smilie23] И естествено ватманът на втория трамвай вероятно като видя, че има опашка от коли, нарочно не му даде път, за да освободи движението [smilie23] [smilie23] Абе само диктатура трябва за такива говеда [smilie23] [smilie23]

https://photo-forum.net/static/forum/2007-11/aifi8298.JPG
http://photo-zona.net/images/user9562/album3018/preview/1196318795_eame9546_2.jpg

А в същото време в тази еднопосочна улица на светофара едно друго говедо навлезе насрещно с колата си, гледайки ни безочливо[smilie10] [smilie9] [smilie23] [smilie23] Но него просто не успях да го снимам [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Еййй, писна ми от софийските селяндури!
Автор: navy   
Дата:   29-11-07 09:02

Защо продължавате да живеете в това голямо село [smilie7]

Автор: next_time   
Дата:   29-11-07 09:04

По добре да свикнеш с олигофрените , отколкото ти да станеш олигофрен.[smilie24]

Автор: Skic   
Дата:   29-11-07 09:27

Те, че са говеда е истина, но без да съм всеки ден в този ад наречен София съм виждал как "примерни" шофьори се навират пред трамваите, а на линиите има десетки автомобили, които бързат, а хората в трамвая не бързат за никъде...четат си вестника... Коректност няма от никъде, така че... говорит София....трафик саншанжман [smilie5]

Автор: gogo   
Дата:   29-11-07 09:35

Мдааа шофирането из шопско си е предизвикателство :)

Автор: Danisima   
Дата:   29-11-07 09:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   29-11-07 09:43

Ххехе, пак на разделение го обръщаме [smilie21]Пък той манталитета няма родно място - познавам кореняци софиянци, които са по-селски беци от каруцар в забутано село. Не обвинявайте абстрактното понятие селяннин, провинциалист и т.н., всички сме виновни еднакво...

Автор: j.u.l.i.u.s.   
Дата:   29-11-07 09:44

Skic [smilie24]

Автор: teddie007   
Дата:   29-11-07 09:44

Skic [smilie24]

Дата:   29-11-07 09:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   29-11-07 09:52

[smile] Поне аз не се обиждам [beer] Пренаселването създава конфликти дори и когато наоколо има само интелигентни и възпитани хора...Този и куп други фактори изваждат агресията и арогантността ни на повърхността, а селяния е събирателно понятие на всички тези прояви... Това имам предвид, а дали някой е роден на село, в малък град или в столицата това не е толкова определящо какъв човек е.
[beer]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   29-11-07 09:56

Ха! И аз съм от приходящите. [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [smilie5] [smilie5] [smilie5] И няма да ме обиждате на селянин! Баща ми, лека му пръст, беше колибарче. [ezik] [ezik] [ezik] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   29-11-07 10:02

Дата:   29-11-07 10:06

https://photo-forum.net/joro/emoticons/smile019.gif

Автор: teddie007   
Дата:   29-11-07 10:08

Между впрочем познавам доста интелигентни хора ,които са си простаци в душата :))Има разлика между това да си умен, интелигентен или с добро възпитание [smilie3]
Също познавам доста хора от "село", на които не мога да им стъпя на малкия пръст нито на възпитанието, нито на акъла [smilie6]
Баба ми казва: "...щом е от село, значи е възпитан човек" :)))))
п.с. а аз съм изцяло градско ,разглезено дете

Дата:   29-11-07 10:10

Да се върнем на трамваите! Пожелавам на софиянци скорошно пускане на все повече линии на метрото [smilie24]

Автор: Императорът.   
Дата:   29-11-07 10:13

Скицов - за нас "сялтак" отдавна е синоним на простак, а не на пришълец от Варна или Стоичково да речем.

Автор: NeDDRaG   
Дата:   29-11-07 10:24

[beer] [beer] [beer]

Автор: slivenski   
Дата:   29-11-07 10:31

аре, бе! у трамваите най-много се блъскат софийските бабички коренячки от шопето! [smilie19]

и тая сутрин една се качи на красно село с торбите от пазаря, обърна се с гръб към мен, и правейки се, че не ме вижда започна да се бута назад... викам й "и да се бутате, зад мен има прозорец, няма къде да отстъпя"... оная все едно не ме чу... продължи да ме гази... просто се дръпнах настрани... [smilie23]

Автор: Императорът.   
Дата:   29-11-07 10:38

Да, Сливенски - бабешката наглост в София е легендарна... наскоро чух две такива нахалнички да обсъждат месечните си карти, че били много скъпи... много било да струват цял един кинт, 50 стинки трябвало да са... при положение, че нормалните хора плащат по 70 стотинки за ЕДНО пътуване...
Е как няма да е лудница и как ще имаме нормален градски транспорт - всеки, дето си дупчи билетът, освен своят превоз плаща и за една пенсия, един циганор, едно дете и един гратисчия...

Дата:   29-11-07 10:44

"всеки, дето си дупчи билетът, освен своят превоз плаща и за една пенсия, един циганор, едно дете и един гратисчия..."

Уви, така е... [smilie21]

Особено пък мангалите ако са групичка... [smilie21] Контролите направо ги подминават... Един път така една леля-контрольорка не провери група цигани и после идва при мен... Викам й "Аз съм с тях, нямам билет и аз..." Тя се ококори и продължи нататък... [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   29-11-07 10:48

Амиго, трамвая е с предимство ... [smilie21]

а, че е селска проява селска е, две мнения няма

ПС: Ти кога ще спреш да обръщаш внимание на такива дреболии?

Автор: Amigo   
Дата:   29-11-07 10:52

Абе става дума за простаци, не просто заа човек от село [cool] Манталитет селяндурски.
Zafirov, има знак за линията, че не е, а там не е път за коли [cool] [smilie7] Както и да е, то не са маршруткаджии, не са бакшиши, па шофьори на градския... [smilie7] абе стана ужас в тая София [smilie9]

Автор: ALBIREO   
Дата:   29-11-07 10:55

сливенски [smilie18]

Преди време, тъкмо да сляза от трамвая и гледам, възрастен господин с бастун застана пред мен. Няма проблем! Правя му път и жест с ръка, че да е ясно - давам му път.
Той ме загледа злобно и се отдръпна леко.
Помислих, че не ме е разбрал и нали съм пъргав, тръгнах да слизам, за да не бавим трамвая.
Обаче не [smilie5] - господинът ми запречи изхода и аз отново се отдръпнах и му казах - "Заповядайте"...
Той отново се втренчи в мен двойно по-злобно [smilie18]
Тогава ми падна пердето и -> газ напред.
Когато господинът видя, че този път няма да се спра, се опита да ме спъне с бастуна си, но не успя и изрече порицателно: "Еййй, тия млади вееее [smilie9] "
Е, смях се с глас [smilie18]

На някои хора просто всичко им е криво.

Дата:   29-11-07 10:57

Амиго, улиците на София, в старата и част, навремето са били проектирани за 17 000 файтона... [smilie21]

Днес има 1 000 000 автомобили със софийска регистрация и сигурно още поне 100 000 на ден приходящи от провинцията... Направо е кошмарно... [smilie21]

Аз спрях да си карам колата. За мен това е загуба на нерви, време и пари. [smilie21] [smilie21] [smilie21]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.