Автор: Стефан
Дата: 16-11-07 19:30
Леле, аз това го видях още предишния път като го пуснаха, но чак сега зацепих че е почти 1:1 с едно произшествие в което, може да се каже участвах И мястото е почти същото Чак като видях датата се уверих че не е точно същото произшествие
Значи не тази есен, а миналата година трябва да беше, като се прибирахме една петък вечер с жена ми с автобуса за Горна Оряховица, при майка ми на гости, някъде по това време (е, 2-3 часа по късно ) имахме близка среща с глиган Както си се носеше автобуса по пътя сред горите между Севлиево и Търново (някъде близо до Горско Ново Село трябва да беше) изведнъж на светлината на фаровере се мерна някаква тъмна сянка, чу се глухо "Туп", автобуса леко трепна май и общо взето нямаше да обърна особено внимание, ако след малко шофьора не спря и не слезе да оглежда нещо автобуса отвън... Чу се, че сме ударили глиган. Доста бързо се появи полицейски патрул, набързо изясниха въпроса, глигана така и не го видяхме, беше останал някъде назад, полицаите казаха че май още бил жив, но не мърдал. Макар че тогава на пътя слизах, в тъмнината не се виждаше нищо особено, чак като слязохме на Горна Оряховица видяхме каква огромна дупка, като при катастрофа е станала на предницата на автобуса (за щастие и двата фара светеха и нямаше някакви сериозни технически проблеми за да продължи автобуса).
Не знам дали и тогава глигана са го писали като участник в ПТП-то, но е почти сигурно че полицаите от патрулката намазаха с него Едва ли са го оставили да отиде нахалос ![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
|
|