Автор: Skic
Дата: 09-10-07 23:15
Ukkи, кой от двамата те кефи в Мерцедес? Стискам палци за Ферари от 90-91-ва и мога да ти кажа кои са ме кефили, но това далеч не са всички карали там през тези години. Алези ми беше симпатичен, но така и не успя мда надскочи себе си; Ървайн ме кефеше на макс, може би единствения пилот, който и да се издъни ме е изпълвал с непукизма си и в същото време имаше страхотен хъс; Шумахер, независимо от критиките на мнозина той е човекът, който заедно с още няколко души възродиха Ферари... Няма как да бъде обичан от всички, това само доказва колко уникален пилот е, не отричам и косурите му, ала съм склонен да ги пренебрегна, както други приемат тези на Хамстера или Алонсо. Барикело и Маса не ме грабнаха по никакъв начин, въпреки проблясъците им на моменти. Менсъл и Прост също са карали Ферари, но и те не ме спечелиха в никой от отборите, в които бяха - таланти и легенди без обаяние за мен. В момента Кими е някъде по средата, като цяло го харесвах и в МакЛарън - майстор е на трошенето на коли, най-вече двигатели и доказа, че Ферари имат здрав мотор ![[smilie18]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif)
Публикацията е редактирана (09-10-07 23:16)
|
|