Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 ФОРМУЛА 1 * 2007 * final and beyond
Автор: Skic   
Дата:   08-10-07 08:08

[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: ФОРМУЛА 1 * 2007 * final and beyond
Автор: nrk   
Дата:   08-10-07 10:21

Оф, да земат да го правят пак шампион Фернандя, че барем испанците се наакат от кеф и млъкнат най-накрая. Че днес вече два часа ми продънват ушите на тема световна конспирация и взе да ми писва. Дет имаше един лаф - една консерва имам тука и ме е страх да я отворя да не се окаже с ниско налягане като фернандови гуми по заповед на щуката...

Дата:   08-10-07 10:25

E, за сега шансовете са, каквото е и класирането... Не ги ща тея двамата шампиони, обаче! Нямам толкова против Мак/ФакЛарън, колкото тези двамцата там дето въртят геврека. Не ги харесвам, просто! Който им се кефи да се радва, шансовете са на тяхна страна[smilie6]

Автор: ukk   
Дата:   08-10-07 10:48

абе ако не друго - поне този шампионат е пълен с емоции и е интересен [smilie24]
отдавна не е било така [smilie24]

честно казано въпреки, че вече определено не му се кефя персонално - Хамстертън си заслужава да спечели шампионата. Определено е най-постоянния пилот до сега.

Дата:   08-10-07 11:15

Така е, въпреки че малко го толерираха... Визирам избутването от стюардите в първата половина на шампионата, отделно са нещата в отбора, там е мътна... И вчера щяха да го изтикат в бокса, ако не се беше окопал, ама така е ниските

Публикацията е редактирана (08-10-07 11:23)

Дата:   08-10-07 11:19

Автор: ukk
Дата: 08-10-07 10:54

Skic написа:

> ukk, ми да кажа ама не смея, все пак не съм толкова гаден!
> Представи си как би звучало:
>
> ФакЛарън [smilie18] [ezik]

Кофти ше звучи, особено за Ферари - хем сте отбора-майка, хем яко ви Фака неква дребна и безцветна колица [ezik] [smilie18]

Да продължим тук!

ОК, ти като фен на МакЛарън как мислиш, дали като се махне Галфонсо дали в Мерцедес ще успяват да се справят с настройките, защото не винаги Хамстера се справя или викаш е придобил опит тази година?

Автор: n1x0n   
Дата:   08-10-07 11:59

Формула 1 спря да бъде интересен спорт за мен, от момента, в който състезанията почнаха да бъдат печелени и губени изцяло благодарение на технологията. Човешкия елемент е сведен до такъв минимум, че просто спрях да го гледам.

Чакам да махнат хората и да сложат роботи вътре: перфектното каране, без грешки и отпускане, и нова интрига "ще им изпуши ли процесора?!" [smilie8]

Автор: truly   
Дата:   08-10-07 16:14

аз викам пияницата да спечели. свестен ми изглежда и определено не е интригант и лайно като другите

Дата:   08-10-07 17:16

Скиц, за Хамстертън сме на едно мнение - момчето още е зелено и не може да прави кола. Неслучайно след като Алонсо престана да му дава телеметрия има само 1 победа. [smilie5]

Автор: Jackas   
Дата:   08-10-07 20:25

В последните две състезания трябваше да пуснат шумата[smilie21] [smilie21] щеше да изнесе цяла лекция, как се кара на мокро[smilie25]

Дата:   09-10-07 14:37

Какви са предвижданията за Бразилия на всеки?

Има време, но това не пречи! Според мен дори Кими да е първи Алонсо и Хамстерън няма да са толкова назад, че да го устрои. Всичко се случва!
квалификации
1.Маса
2.АЛо
3.Кимо
4.Хамо

финал
1.Кимо - ако Маса е преди него го пуска
2.Маса - силно раздвоен к'во да прави...
3.Ало - изорава нивата от яд...
4.Хамо - аз изоравам нивата от яд...заради Кими, той не оре толкова, защото и друг път му се е случвало, а и нали е леден...ще пийне една бутилка Финламдия, връчена му за 1-вото място, вместо традиционното шампанско.

Традициите не са това, което бяха(но това зависи от държавата)!

Прогнозите ми са без да се замисям, така ми дойоха на ум и на майтап! [smilie18]

П.П. Сериозно сега - ако не отпадне ХАмстера или не се изхакат а Алото титлата ще е в някого от тях двмата, за мое съжаление... [smilie7]

Дата:   09-10-07 16:01

мен треска ме тресе от: Хамстертън се блъска с Алонсо докато се борят за 2-ро място, двамата аут [smilie9]

Автор: OnLine   
Дата:   09-10-07 17:35

Уки ми то това е супер сценарии - ако го направят така ще е [beer] намия [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] дмвацата да се бутнат и готовооооо[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: artery   
Дата:   09-10-07 17:39

двойна победа за ферари, кими първи, галфонза и негринъо аут, кими шампион[smilie7]

Автор: XiZoR   
Дата:   09-10-07 17:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: fff   
Дата:   09-10-07 19:25

XiZoR написа:

> Abe choveka e edin Aerton Senna[smilie24]

Алооооооо!!!! Много на място се включваш. И случайно прочете ли заглавието на темата. Аре марш в миналото сега [smilie23]

Дата:   09-10-07 19:46

Ице, човеците са много [beer]

Дата:   09-10-07 22:52

Онлайн, Иво, кофти сценарий е, баце, хич не ща да се случва [smilie9] [smilie21]

Дата:   09-10-07 23:15

Ukkи, кой от двамата те кефи в Мерцедес? Стискам палци за Ферари от 90-91-ва и мога да ти кажа кои са ме кефили, но това далеч не са всички карали там през тези години. Алези ми беше симпатичен, но така и не успя мда надскочи себе си; Ървайн ме кефеше на макс, може би единствения пилот, който и да се издъни ме е изпълвал с непукизма си и в същото време имаше страхотен хъс; Шумахер, независимо от критиките на мнозина той е човекът, който заедно с още няколко души възродиха Ферари... Няма как да бъде обичан от всички, това само доказва колко уникален пилот е, не отричам и косурите му, ала съм склонен да ги пренебрегна, както други приемат тези на Хамстера или Алонсо. Барикело и Маса не ме грабнаха по никакъв начин, въпреки проблясъците им на моменти. Менсъл и Прост също са карали Ферари, но и те не ме спечелиха в никой от отборите, в които бяха - таланти и легенди без обаяние за мен. В момента Кими е някъде по средата, като цяло го харесвах и в МакЛарън - майстор е на трошенето на коли, най-вече двигатели и доказа, че Ферари имат здрав мотор [smilie18]

Публикацията е редактирана (09-10-07 23:16)

Дата:   20-10-07 20:47

[smilie5]

Дата:   20-10-07 20:57

Хубавко са се наредили гледам:

Маса 1' 11" 931
Хамстера 1' 12" 082
Кимо 1' 12' 322
Галфонсо 1' 12" 356

[smilie5] [smilie7] [smilie21]

Публикацията е редактирана (20-10-07 20:58)

Дата:   20-10-07 21:13

Скицо, за Испанеца съм аз, ама нищо няма да направи в Бразилия прасето [smilie9] В началото Хамстертън ме кефеше, ама излезе лекенце и подлярче [smilie23] Иначе викам за МакЛарън от първото състезание, което съм гледал като дете (първото в Унгария [smilie5]) [smilie24]

Дата:   20-10-07 21:30

И аз бях на 10, когато имах късмета да гледам първото излъчвано у нас състезание в Унгария. От тогава Пикет ми е любим пилот, бях впечатлен! Тогава той караше Уилиамс Хонда, но не робувах на тимове, а се кефех на пилоти като него, в това число е и Бергер. Харесвах и Алези, въпреки че нещо не му достигаше да е наистина голям. Не ми допадаха пилоти като Прост, Менсъл и Сена...някакво вътрешно необяснимо убеждение... Ферари харесвах от 5 годишен, но само от разказите на баща ми за легендарния тим и, хехех, най-вече като ми купи болид на кончетата с пилот вътре - каза ми, че това е Ники Лауда! [smile] И в началото на 90-те това бе моят отбор...обаче я няма онази тръпка във Ф1 като цяло и сега, който и да спечели няма да усетя особена радост или съответно разочарование. Заради Ферари бих желал да е Кими, ала ме съмнява в интерес на истината [smilie7]

Публикацията е редактирана (20-10-07 21:32)

Автор: overflow   
Дата:   21-10-07 00:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Славов   
Дата:   21-10-07 00:56

Mерцедес [smilie24]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.