Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 КЪДЕ МИ Е ТЕМАТА???
Автор: Императорът.   
Дата:   28-10-07 17:47

КЪДЕ МИ Е ТЕМАТА, ПОСВЕТЕНА НА ИЗБОРИТЕ? КОЙ СИ ПОЗВОЛИ ДА Я ИЗТРИЕ И ЗАЩО?
 Re: КЪДЕ МИ Е ТЕМАТА???
Автор: g06ky   
Дата:   28-10-07 17:47

[smilie10] [smilie10] [smilie10] diktatyra i v tozi sait [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: asahi   
Дата:   28-10-07 17:48

Нека да позная...

...или сам ще се сетиш?
Автор: paks   
Дата:   28-10-07 17:50

еми правилно, все пак на публичнодостъпни места е забранена пряка агитация в изборният ден - има си и закони Императоре, не всичко което го искаш ти, го искат и другите ....
Автор: IvcheTo   
Дата:   28-10-07 17:52

нищо де ще си наспамим друга - то глупости може много да се говорят[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   28-10-07 17:54

http://forum.all.bg/postlist.php?Board=everything

http://forum.investor.bg/

ЗАЩО В ТЕЗИ ФОРУМИ НЕ МИ ИЗТРИХА ТЕМИТЕ? ТЕ ЛИ СА НАД ЗАКОНЪТ ИЛИ МОДЕРАТОРИТЕ ТУК СЕ ПРАВЯТ НА ПО-СВЕТЦИ ОТ ПАПАТА? И Я МИ КАЖИ, ПАКСОВ - ЗА КОГО АГИТИРАМ? ЗА БЪЛГАРИЯ ЛИ? И ОТКОГА ТОВА Е НЕЗАКОННО?
Дата:   28-10-07 17:55

IvcheTo ne stava dyma za spamvaneto imperatora agitira sega trqbva da se zavede grajdanski isk sreshty nego za agitacia [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: tnt   
Дата:   28-10-07 17:56

над законА [smilie8]
Дата:   28-10-07 17:56

Не забравяй, че си на гости.
Дата:   28-10-07 18:01

Модератори - вие, законните и богобоязливите, дето сте против агитацията - коментирайте ми ТОВА:

В ЦИК е постъпил сигнал, че всички бюлетини в Ардино са белязани с точка в поле номер 5, на ДПС.

Сигналът е подаден от граждани и първоначално е постъпил в ОИК Кърджали. Жалбата вече е получена и в Централната избирателна комисия /ЦИК/.

ЦИК се е събрала на съвещание, на което трябва да вземе решение и да даде указание на ОИК Кърджали какво да прави.

Според предварителни коментари на членове на камисията е възможно да се стигне до касиране на изборите в Ардино.

Именно за Ардино пътуват и голяма част от гласоподавателите с двойно гражданство, които пристигнаха от Турция тези дни.
Дата:   28-10-07 18:03

Не ти казвам Императоре, че ни си прав, нито, че си прав, законът е един и това, че там не са изтрити темите ти означава само едно - модераторите не си вършат работа. А за изборите - това са местни избори, не мога да гласувам за кмет на София или Пловдив, но мога за кмет на нашето градче, който познавам лично и ми е през ... дали е циганин, турчин или сърбин, важното е да си върши работата ... пък ти ако си над законите карай и с 100 в града без светлини, нали си от гъзарите като гледам [ezik]
Дата:   28-10-07 18:05

Пакс - дали модераторите в другите форуми не си вършат работата или просто им пука за тая държава и разбират, че има нужда от такава тема, това е въпрос на мнение.

Все пак БЛАГОДАРЯ на модераторите в този форум, че се правиха на разсеяни почти до краят на изборният ден.
Дата:   28-10-07 18:09

ИМА НЯМА 40% ИЗБОРНА АКТИВНОСТ... БЪЛГАРИ !!! ПОЗОР !!!
Дата:   28-10-07 18:10

нямаме нужда от убийците и изнасилвачите по улиците, пускани с условна присъда - дай да ти дадем пищов и да ги стреляш. За България е. Нямаме нужда и от пияни и екстримни шофьори - вземи си един валяк да ги мачкаш, за България е, от хапещите улични кучета - една бухалчица и нощна смяна - за България е. Но законът е един и когато някой го потъпква, защото смята, че е прав ..... [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Дата:   28-10-07 18:11

imperator chakai chakai to sega zapochva da se razdyhva absyrda ama karai nali na poicheto ne im pyka i sa ot stadoto....

Дата:   28-10-07 18:16

BattleRoyal

Местожителство: София

сещам се едно време по история учехме за едни хора дето са умирали за да имаме правото да гласуваме...
това е нещо върху което си струва да се замисли човек... че може пак да се наложи да се мре за това "губене на време наречено избори"...
има още малко време - довечера да не се срамуваме пак като след евро вота като ни цъфнат едни временни "победители" дето не мож си изкривиш езика да има кажеш "българските" имена...

Мнение на колега от Инвестор.бг. Помислете върху него - имате още 43 минути...
Дата:   28-10-07 18:17

"Именно за Ардино пътуват... "
Май още нафта ще горят[smilie19] .
Дата:   28-10-07 18:23

imperator tyka polovinata deto pishat sa enichari be ostavi gi neka iztrivat i taz tema kakvoto iskat da pravqt

Дата:   28-10-07 18:26

Гошка, държиш ли да обиждаш "tyka polovinata deto pishat "?
Дата:   28-10-07 18:26

пък ти като си българин пиши на кирилица ве [smilie19] [smilie19] [smilie19]
Дата:   28-10-07 18:30

Гошков - админите действаха на принципът "Хем вълкът сит, хем агнето чяло" - изтриха темата, ама в краят на изборният ден - не им се сърдя.

Последната идиотщина - в не знам коя си изборна секция стадо мангали задръстили стаичката и искали да им помагат застъпниците щото... били неграмотни (?!?!?) Как не се е намерил един да ги хване за дрипите и да ги изхвърли като мърши навън? И ВИЕ СЕ ОСТАВЯТЕ ТАКИВА ЖИВОТНИ ДА НИ ИЗБИРАТ УПРАВНИЦИТЕ - СРАМ !!!!
Автор: J0R0   
Дата:   28-10-07 18:30

Темата ти я изтрих аз поради 2 причини:

1. Агитация за определени политически сили, преди да е завършил изборния ден.
2. Расистки и подстрекаващи към насилие изказвания.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена