Автор: navy
Дата: 20-08-07 11:18
... особено тия СА по пътищата.
Джиткам си аз през балкана малко и слизам откъм Айтос и решавам да мина малко подбалкана, щото казанлъшката долина е много арно място, та още на излизане от Карнобат и хоп - колона!
Бах мааму, ко става викам си, дано да не е някой катастрофа...
Влачим се разбираш ли близо час, изминаваме около километър-два
Аз съм си спокоен човечец, обаче колоната пълни нерваци... ужас ти казвам, все едно тия същества не са от тая планета
Викам си, позовавайки се на желязната си логика ... това е колона от летуващи, прибирайки се в Голямото Село. А и по багажорите накачени по колите става ясно...
Та вадя аз ГПС-а, включвам го, намирам най-близкото отклонение, селско пътче някакво, джаста праста през него, гледам още 10-15 тариката искат да изобикалят...
Обаче най-смешното е навътре през селата... софиянци, пловдивчани... мотат се като мухи без глава из малките пътчета без указателни табели
Селянчета и баби насядали край пътя гледат това чудо, дето през селото им на ден я минат 3 коли я не...
Та както и да е, минавам си аз с помощта на технологиите и една мноо яка карта, свалена явно от наса, топографска с начертани и козите пътеки на нея... и хоп - излизам на петолъчката. Още отдалече слагам 100-400 и зяпам ко става по кръстовището - УЖАС!
Колоната се влачи със скорост 2 коли в минута.. като гъсеница майкаааа... смятай, после как се раждали серийните убийци На тия без климатици не им завиждам... та газ, обръщам аз и нагоре обратно към балкана...
Решавам да мина през Ичера и да се спусна през Карандила над Сливен... ама то една живописна гледка, красота. Не ходете там, гадно е
Та спускам се аз през сливен, излизам на разклона който отбива за Нова и Стара Загора, там, дето столичани минават за магистралата... една върволицаааа ти казвам. Що не съм снимал ли, ми така
Смятай, една колона плътна от Карнобат до Сливен! Плътна и се влачи със скорост, определяща се от тези, дето завиват и се включват към загорския път, а той е пресичане на път с предимство. Стоп, газ, стоп, газ... и така 60 километра! Шейсет КИЛОМЕТРА!
Хубава цена за да си измиеш гъза в морето
|
|