Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Лудница са тия курортисти бееее...
Автор: navy   
Дата:   20-08-07 11:18

... особено тия СА по пътищата.
Джиткам си аз през балкана малко и слизам откъм Айтос и решавам да мина малко подбалкана, щото казанлъшката долина е много арно място, та още на излизане от Карнобат и хоп - колона!
Бах мааму, ко става викам си, дано да не е някой катастрофа...
Влачим се разбираш ли близо час, изминаваме около километър-два [smilie10]
Аз съм си спокоен човечец, обаче колоната пълни нерваци... ужас ти казвам, все едно тия същества не са от тая планета [smilie10]
Викам си, позовавайки се на желязната си логика ... това е колона от летуващи, прибирайки се в Голямото Село. А и по багажорите накачени по колите става ясно...
Та вадя аз ГПС-а, включвам го, намирам най-близкото отклонение, селско пътче някакво, джаста праста през него, гледам още 10-15 тариката искат да изобикалят...
Обаче най-смешното е навътре през селата... софиянци, пловдивчани... мотат се като мухи без глава из малките пътчета без указателни табели [smilie18]
Селянчета и баби насядали край пътя гледат това чудо, дето през селото им на ден я минат 3 коли я не...
Та както и да е, минавам си аз с помощта на технологиите и една мноо яка карта, свалена явно от наса, топографска с начертани и козите пътеки на нея... и хоп - излизам на петолъчката. Още отдалече слагам 100-400 и зяпам ко става по кръстовището - УЖАС!
Колоната се влачи със скорост 2 коли в минута.. като гъсеница майкаааа... смятай, после как се раждали серийните убийци [smilie10] На тия без климатици не им завиждам... та газ, обръщам аз и нагоре обратно към балкана...
Решавам да мина през Ичера и да се спусна през Карандила над Сливен... ама то една живописна гледка, красота. Не ходете там, гадно е [smilie18]
Та спускам се аз през сливен, излизам на разклона който отбива за Нова и Стара Загора, там, дето столичани минават за магистралата... една върволицаааа ти казвам. Що не съм снимал ли, ми така [smilie18]
Смятай, една колона плътна от Карнобат до Сливен! Плътна и се влачи със скорост, определяща се от тези, дето завиват и се включват към загорския път, а той е пресичане на път с предимство. Стоп, газ, стоп, газ... и така 60 километра! Шейсет КИЛОМЕТРА!

Хубава цена за да си измиеш гъза в морето [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Лудница са тия курортисти бееее...
Автор: Todd   
Дата:   20-08-07 11:29

В картите на NASA надали има козите пътеки но знам един де качи в нета всички наши военни карти - та някоя от тях ще да си набарал ...

А в неделя на морето до Кавала немаше много народ -само българи !!! Немаше опашки ,шезлонгите и чадърите са без пари , паркинга е 3 евро за цял ден ....

Аре нема да дойда следващите 20 години в оная посока ....

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Han_Solo   
Дата:   20-08-07 11:33

navy, а във Франция как мислиш че е по туй време на годината - когато всички отиват или се връщат от отпуска [smilie5] там колоните и задръстванията са малко по-дълги... и са на магистрала с по 3-4 ленти в едната посока

Автор: tnt   
Дата:   20-08-07 11:35

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Нейви, ко ривеш пак? Нали после 9 месеца ши почиваш, че и тема за тема няма да имаш? [smilie5]

Автор: Cristinel   
Дата:   20-08-07 11:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Han_Solo   
Дата:   20-08-07 11:43

Cristinel написа:

> а в Италия [smilie5] [smilie19]

за Франция имам лични наблюдения, затова я споменах [smilie3] чувал съм че и в Испания е същото, ама само съм чувал

Дата:   20-08-07 11:49

ТъНъТъ, не РЕВА бе, и ти като една друга заблуде ти се иска да рева [smilie18]
Как мога да рева, след като нито се оплаквам, нито се ядосвам, нито пък съм се прекарал да кисна половин ден в такова задръстване [smilie7]
Досега не бях попадал на такова безумие, измъкнах се хитро и лесно, погледнах отстрани и си зададох въпроса - каква цена плаща човек за да направи нещо.
За много хора почивката на море е ужас! Разходи, жеги, затръстване, главоболие, боклуци, дискомфорт... НО СА НА МОРЕ [smilie18]
Стадо бе [smilie7]

Автор: sofianec   
Дата:   20-08-07 12:48

нафчо, труден е пътя към София - не е за теб това изпитание - малко са ти силичкити[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   20-08-07 12:51

[smilie18]
Трудно е ЗАВРЪЩАНЕТО към София...
Аз там няма какво да правя [smilie7]

Дата:   20-08-07 12:59

защо се буташ тогава и задръстваш пътя
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ukk   
Дата:   20-08-07 13:38

влече го Нейвито Запада [smilie5] на Източно-провинциален синдром прилича туй [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   20-08-07 13:57

[smilie18]
то ще да е заради някой софиянка [smilie7]

Дата:   20-08-07 13:59

мома-западнярка един вид [smilie5] [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   20-08-07 14:12

Нейви само за твое инфо в повечето СА автомобили се возят мякащи "софиянци" родом някъде из румелийско. Мдам

Дата:   20-08-07 14:14

глупости, бе Иво! СА е от Калефоония бе [ezik] [smilie5] [smilie18]

Дата:   20-08-07 14:16

[smilie7]
се ми е тая бе

Дата:   20-08-07 14:16

Не бе СА си е София, СО е от Сомалия, а тия са дзверове пословични по пътя. Почти като Пакистанците от РК [smilie21]

Дата:   20-08-07 14:18

еее ти па СА!
а теа с У са Убийци,
а теа с ВН са от Бахамите, така ли? [smilie21] [smilie18]

Дата:   20-08-07 15:20

У като Ямбол [smilie5]

Автор: joyride   
Дата:   20-08-07 22:46

Лудница си беше - ето малко снимки: http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10209

Само дето буквите пред номера на колата не винаги определят шофьора, просто си има тотални откачалници... Имаше ненормални дето на тоя тесния селски път се изпреварваха....![smilie10]

Дата:   20-08-07 22:47

Нафчо, голем страх те гони от таз София, бе!
Там при теб по-близо до мазута - по-мазно се живей!Само персонал да има достатъчно, че всички там станахте собственици на хотели и спряхте да пазите чисто.
Разправят, че край черноморието кучетата ходели вече само с подвити опашки, защото като видел някой местен дупката им на гъзо и веднага правел хотел в нея или я пускал за частна квартира на софиянци - двойка с подвижно канапе - 55лв на вечер без закуска.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]
В Албена само с резервация по интернет в кучия гъз става.[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Cristinel   
Дата:   20-08-07 22:48

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   20-08-07 22:54

Запазил съм един пудел-помияр с розово дупе специално за теб [smilie18]
Може да се навреш с кеф, ще те таксувам на половин цена [smilie18]

Дата:   20-08-07 22:57

Пази го, пази, че скоро само на него ще можеш да му го пъхаш и да го лъжеш че си от София[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   20-08-07 23:16

как се казва - предлагам хотел Черноморски рай[smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.