Автор: norman-kuk
Дата: 08-10-12 17:24
... го биинах малко, ама кат са не разбира от дума.
Случката:
Един приятел се жени и ме кани като фотограф, не ми е това точно призванието но се справям чудесно. Та снимам си аз целия ритуал в залата на ул.Оборище, излизаме отвън гледам некви щракат. Викам си ОК нека снимат не ми пречат....след малко отивам отсреща в градинката със целия наръч от рефлектори, бленди двама помощници да си снимам младоженците, тоя пак се върти около мене и щрака - усмихнах му се и си продължавам аз. Сядаме в ресторанта, обстановката изискана хората културни, тоя влиза с неква прическа като абориген, брадат и с ризка прана миналия месец и почва най-нагло да обикаля по масите с готови снимки. Викам, сега вече ще му направя забележка....келешчето нагло ми казва "това не зависи от мен моето момче" и ме потупва по рамото. Отидох малко на спевка с младоженеца....вика "прави каквото намериш за добре, ама го разкарай"....Отивам при него и му казах, ела отвън, че младоженека ми даде пари да ти купя всичките снимки Та само като излязохме на паркинга да не ни гледат хората, като му ковнах една ...разтри и принтерчета и пликчета и не знам си какво.
Най-вероятно той ще го прочете това тук и му казвам, че пак ще яде бой, ако го видя някъде. Много интересен нагъл начин за изкарване на пари...
|
|