Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 Сватбен "експресаджия" софииски...
Автор: norman-kuk   
Дата:   08-10-12 17:24

... го биинах малко, ама кат са не разбира от дума.

Случката:

Един приятел се жени и ме кани като фотограф, не ми е това точно призванието но се справям чудесно. Та снимам си аз целия ритуал в залата на ул.Оборище, излизаме отвън гледам некви щракат. Викам си ОК нека снимат не ми пречат....след малко отивам отсреща в градинката със целия наръч от рефлектори, бленди двама помощници да си снимам младоженците, тоя пак се върти около мене и щрака - усмихнах му се и си продължавам аз. Сядаме в ресторанта, обстановката изискана хората културни, тоя влиза с неква прическа като абориген, брадат и с ризка прана миналия месец и почва най-нагло да обикаля по масите с готови снимки. Викам, сега вече ще му направя забележка....келешчето нагло ми казва "това не зависи от мен моето момче" и ме потупва по рамото. Отидох малко на спевка с младоженеца....вика "прави каквото намериш за добре, ама го разкарай"....Отивам при него и му казах, ела отвън, че младоженека ми даде пари да ти купя всичките снимки [smilie5] Та само като излязохме на паркинга да не ни гледат хората, като му ковнах една ...разтри и принтерчета и пликчета и не знам си какво.

Най-вероятно той ще го прочете това тук и му казвам, че пак ще яде бой, ако го видя някъде. Много интересен нагъл начин за изкарване на пари...

Отговори на това съобщение
 Re: Сватбен "експресаджия" софииски...
Автор: Todd   
Дата:   08-10-12 17:30

Значи непоканен ???

И пари иска ????

Верно е за бой [cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: sirkhann   
Дата:   08-10-12 17:31

Гордееш се със себе си и реши да споделиш ли?

Дата:   08-10-12 17:34

Изобщо не се гордея, но нямаше друг изход....тук много пишат за тънкия момент в изкуството "сватбена фотография" в същото време се позволява и толерира една масова клошарска култура на изкарване на пари уж с фотография. Другия вариант беше да се караме вътре пред хората....айде нема нужда. Щом ви харесва да си отглеждате такива паразити в София си продължавайте [smile]

Автор: bleki1   
Дата:   08-10-12 17:51

От мен похвално! Тези са доста нагло племе! Сватби, родилни домове. Аз лично съм виждал в "Св.Неделя". Принтерчето му е в стаичката на попа. Снима гостите на влизане и 20 мин. по-късно наредил на едно табло снимки по 3лв.

Автор: batonga   
Дата:   08-10-12 17:57

Е не можа ли да го отпратиш просто с 1-2 скръцвания/майни? Винаги съм мразел боя. Болят те ръцете, обменяте пот, кръв, лиги, с една дума полагаш физическо усилие, бе направо си е половин е***е като се замисля, а аз не обичам да правя секс с мъже.
Въпрос 2 (обичайният, който винаги задавам на клавиатурните биячи):
Понеже, видно е, си големия бияч, щом чак у форума дойде да се похвалиш, ами ако битият не изглеждаше кекав и слаб, ами здрав и бияч, щеше ли да го ковнеш пак или щеше с опашка в задника да си траеш цяла вечер? Питам просто.

Автор: mikedimit   
Дата:   08-10-12 18:01

Грозно...и за двамата. Непрания е ясен.Не бива да се освинва един хубав ден в живота на хората.Обаче чак шамари...Всеки с реакцията си. Аз ако ми цъфне такъв неканен сигурно бих го изпроводил без бой, ама не съм сигурен.

Автор: chill   
Дата:   08-10-12 18:01

Ми човека си изкарвал хляба с честен труд ... [smilie8]

Автор: Mori13   
Дата:   08-10-12 18:05

Човека си е калкулирал получаването на няколко шамара в бизнес разходите...няма страшно.[smilie18]

Автор: Krassy   
Дата:   08-10-12 18:05

Абе от едно зад врата нищо няма да му стане...
Аз рядко съм посягал, после ми е едно гадно такова.

Ама това си е частен случай, който надали можем да анализираме така, отстрани.
Иначе моментното фото понякога е желано от гостите, които си заминават и после им е неудобно да искат снимки от младоженците от 200-300 километра и т.н.

Да не говорим за по далечните роднини...

Нашия Ицо тук във Варна сме се засичали на 2-3 сватби.
Идва, пита първо организаторката, шефката на агенцията, после младоженците и се съобразява и с мен... пич е [smilie7]

Автор: tofo   
Дата:   08-10-12 18:10

При мен пък обратното. Покани ме спешно кума на една сватба да снимам за да изненада младоженците, ама толко спешно, че ризата не можах да си сменя. Имаше там още един фотограф дето снимаше, уж се държеше дружелюбно, ама ме подлъга да излеземе до паркинга да се разберем нещо за снимките и там без предупреждение като ми ковна една...[smilie2] Оказа се после, че не били се разбрали нещо кума и младоженеца...[smilie8]

Автор: chill   
Дата:   08-10-12 18:19

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: slivenski   
Дата:   08-10-12 18:23

абе, оня ден се женя и бях поканил един приятел да снима. но по едно време в ресторанта се появи някакъв келеш с мръсна риза и почна да продава снимки... и му викам на моя фотограф - я излезте навън и му ковни една, че да не става проблем тука вътре. а то после се оказа, че кумът бил извикал тоя втория фотограф... [smilie21] [smilie21]

Дата:   08-10-12 18:30

Аре, аре. Пак да кажа, никой нищо не му е правил докато не стана нагал. Докато снимаше никой не го е закачал, в ресторанта влезе без да е канен - това е ЧАСТНО ПАРТИ. Управителя на ресторанта беше предупреден да не пуска външни хора....ама тоя се беше промъкнал. Седим си слушаме си джазз, отвсякъде лъха на разкош...младоженците се бяха доста постарали за уюта, и влиза някакъв с клеясали дисаги и почва да досажда над главите на хората....беше предупреден.

Re: Сватбен
Автор: Adno   
Дата:   08-10-12 18:32

Оня ден и аз бях на сватба, обаче бях кум, та извиках спешно един познат да снима. Исках да бъде изненада за младоженеца. По едно време моя познат изчезна без да се обади. Оказа се, че официалният фотограф му ковнал една отвън на паркинга ...и той си отишъл. [smilie8]

Публикацията е редактирана (08-10-12 18:32)

Re: Сватбен
Дата:   08-10-12 18:34

Това е сватба, не е социален център за раздаване на помощи....вие си канете и врачки да ви гледат на боб по време на първия сватбен танц

Публикацията е редактирана (08-10-12 18:37)

Автор: Adno   
Дата:   08-10-12 18:35

Да ...сватба без бой не е сватба [smilie5]

Автор: Ivo55   
Дата:   08-10-12 18:49

A нали форумът е фотографски.... . Що нема снимки?

Поне 2 - 3 портрета!
Пък и един автопортрет - "След битката" , примерно, или "Заслужена победа"
Идеи много! Професионалист си, се ще измъдриш нещо![smilie5]

Автор: burningice   
Дата:   08-10-12 18:50

в крайна сметка снимки ще видим ли?!

Автор: tofo   
Дата:   08-10-12 19:01

Смейте се вие! А аз сега купувам спешно Оли Е300, че с тоя превързан нос леле къде ми иде визьора...[smilie2]

Автор: asahi   
Дата:   08-10-12 19:06

Един познат се женеше, та поиска да му организирам заснемането. Извиках двама фотографи да им гледам сеира. Ами сбиха се на паркинга.

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   08-10-12 19:07

К`во му скачате на norman-kuk?
Каквото поведението, такава и реакцията. Има си индивиди, които го говорят само тоя език.
Не, че имам особено високо мнение за сватбарската гилдия от основния, ама с тая тема просто и то се потвърждава.

Автор: 2nYo   
Дата:   08-10-12 19:14

Общо взето това бащинско потупване по рамото, и този тон, и думички ... И мене ще ми се образуват газове ...[smilie8]

Автор: Стоев   
Дата:   08-10-12 19:26

На нашата сватба с Ниагарски беше пълно с фотографи, ама ги беше срам да продават снимки[smilie18] [smilie18] [smilie18]
То и младоженеца пък и булката снимаха яко, ако се бехме усетили навреме - можеше пачка да направим...https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif

Автор: ценослав   
Дата:   08-10-12 19:37

Те ти недоразумение. Бях разбрал че на няква сватба ще бъдат подредени милиционер, роднина, милиционер, роднина та изпратих служебния фатаджия да нащрака "наще" дето по сватби ще ми ходят а пътната обстановка влошена. И те ти, стана беля.[smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie21]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.