Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Доживяхме и това...
Автор: mr_kras   
Дата:   04-09-12 08:22

България ще изчака с влизането си в еврозоната. С други думи еврозоната не ни заслужава:
"Уолстрийт джърнъл": България не иска еврото
Горното е малко на шега, но със солидна доза истина. Разумно решение, след като сме тръгнали по пътя на финансовата стабилност. Сега остава да отрежем Европа и за Шенген. Аз лично съм раздвоен за плюсовете и минусите от Шенген.

Отговори на това съобщение
 Re: Доживяхме и това...
Автор: alsash   
Дата:   04-09-12 08:25

....ако може и комунистите да спечелят изборите и да затворят границите...[cool] [cool] [cool]

Автор: Marillion   
Дата:   04-09-12 08:29

По-добре Волен да ги спечели. Щял да национализира всички хотели, заводи и пари на мутрите.

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Сега сериозно. Този вестник е сиииилно пристрастен по отношение на много фактори. Тази "новина" е поднесена така, че видите ли дори най-бедните не искат Еврото.

Слабо евро - силен долар.

Сериозно им бръкна т'ва евро на някои хора. Още като го въвеждоха САЩ направиха една войничка в Югославия и това моментално свали обменния курс на еврото спрямо долара.

та...така :)

п.п. Дянков от коя институция дойде, че не се сещам?

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: alsash   
Дата:   04-09-12 08:30

....еврото няма да го бъде....рано или скоро!

Автор: Vinsent   
Дата:   04-09-12 08:36

...обществената подкрепа за нея намаля значително през последните месеци

заради мерките за строги икономии и липсата на съществени резултати от борбата с организираната престъпност и корупцията...

Какво лицемерие, от 20 години за първи път се провежда сериозна борба против престъпността и корупцията и има реални резултати - престъпниците бягат от България, под съд са най-известните бандити, спряха отвличанията, магистралните грабежи, убийствата, излизат на светло корумпирани магистрати, политици, полицаи и т.н. И на това му казват липса на съществени резултати!? [smilie10]

Тези изглежда мислят българите за съвсем застреляно племе, дето не си спомня бандитските години и бандитите, създавани и подкрепяни от всички правителства до преди 2 години. [smilie9]

Автор: stoyan_5   
Дата:   04-09-12 08:38

Както и да е.
Проблема е да не ни въведат вечерен час и да ни пломбират радиоатаратите отново.
Така както е тръгнало да ни налагат цените и ограниченията те ...

Автор: asahi   
Дата:   04-09-12 08:49

Тук няма новина. Идеята за Европейския валутен съюз и неговото бъдеще в последните месеци претърпя доста идейни, засега, промени. На 20.06.2012 Борисов заявява: "Засега не искаме еврото". Преди това имаше изказвания на Симеон Дянков. Обсъждаше се обща фискална политика. За общите данъци помните ли?

Факт е, че в момента българските финанси са по-стабилни от много други европейски. Тенденцията за европейските е км влошаване, нашите се държат добре. Това не е радостно за България, а е тъжно за Европа. Изчакването е оправдано.

Автор: Marillion   
Дата:   04-09-12 08:56

Колкото и да са зле финансите на повечето европейски държави ти гарантирам, че за 1-2 години ще се оправят, дори и ако еврозоната се разпадне.

Не може да ми се хвалиш, че финансите ти били по-стабилни, при положение, че България е 5 милиона - колкото един град в Германия. Дори няма база за сравнение с другите държави.

Такава въшка сме на картата на Европа, че на никой не му дреме, че България имала ръст от 1,2 на нещо си.

Реализмът е много важен. Тези ПР кампании не водят до нищо добро. Асахи, айде обясни на хората, които работят по 9-10 часа за по 350 лв. месечна заплата колко много сме добре и как в България финансите са стабилни.

Автор: ценослав   
Дата:   04-09-12 08:56

Уф! Как искам отново да си търгуваме само със златни монети. Доста банки и "големи" нации ще глътнат вода.[cool] [cool] [smilie8] [smilie8]

Автор: tofo   
Дата:   04-09-12 09:09

Като нищо може и да откажем Шенген. Вивиан Рединг вчера каза, че румънците можело и повечко да почакат. Няма зор да правим една шенгенска граница повече...[smilie8]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   04-09-12 09:10

Marillion написа:

> Реализмът е много важен. Тези ПР
> кампании не водят до нищо добро.
> Асахи, айде обясни на хората, които
> работят по 9-10 часа за по 350 лв.
> месечна заплата колко много сме
> добре и как в България финансите
> са стабилни.

Не съм много съгласен. Тия 350лв, ще станат 170 евро, няма да останат 1:1. Цените няма да мръднат. Практиката на други места го потвърждава, не са само градски легенди. И като знам, че нещо на запад се нормализира за времето Х, а при нас е Хх2 или Хх3, та по-добре зоната да я отложим за момента. Майната му на светлото бъдеще в такива моменти. Прекалено ни е рано, на чисто битово-икономическо ниво.

Автор: asahi   
Дата:   04-09-12 09:10

Мър, не съм сигурен, че човек, работещ 9-10 часа за 350 лева, ще може да се включи равностойно в разговор за финансите на България. Така е и в другите страни. Смятам примера за неудачен.

Автор: fove   
Дата:   04-09-12 09:18

http://0101.nccdn.net/1_5/18c/070/3a6/Chernorizets.jpg

Автор: ogimag   
Дата:   04-09-12 09:27

Една аналогия.
Работата ми прилича все едно сме мъж надарен с 5-6 сантиметрова пишка. И омайваме някоя знойна красавица.
- "Ама аз имам много стабилна ерекция".

Та така. къде сме тръгнали с това малко корнишонче? [smilie5]

А е въпрос на време и то да омекне [smilie2]

Автор: Myth   
Дата:   04-09-12 09:30

Автор: asahi
Дата: 04-09-12 09:10

Мър, не съм сигурен, че човек, работещ 9-10 часа за 350 лева, ще може да се включи равностойно в разговор за финансите на България. Така е и в другите страни. Смятам примера за неудачен.

Е добре има икономисти хора (завършили икономическо образувание) работещи за по 600лв. и то не малко е те както се включат та какво. Каквото и да си говорим в цифри, истината е, че финансовия проспиритет на една държава се определя по благоденствието и стандарта на нисшата и средната класа, аз такова нещо като благоденствие в България не виждам, а стандарта ни е най-нисък в цяла Европа.

Автор: jeddah   
Дата:   04-09-12 09:37

"не съм сигурен, че човек, работещ 9-10 часа за 350 лева, ще може да се включи равностойно в разговор за финансите на България"

Погледнато реално, разговор няма - има малка група хора, които взимат решения...

Разговорът е на изборите...а там май всички са равни

...или поне така би трябвало да бъде

Автор: ilcoin   
Дата:   04-09-12 09:42

Всички много бъркат, като пречупват идеята за евро-зоната и това колко са зле или добре някои държави през призмата на собствената си беднотия.

Личното ми мнение е, че Еврото и идеята за Европейски съединени щати е обречена на провал в този си вид. И ще е добре, ако България засега стои настрани от зоната.

Автор: Todd   
Дата:   04-09-12 09:45

И за къв ви е това Евро ???? Че нещо не мога да се сетя ????

На бая места не искат и да го видят даже .

[smilie7]

Автор: boink   
Дата:   04-09-12 09:52

сири, трябва ли ни евро?

Автор: fove   
Дата:   04-09-12 09:57

Гроздето,гроздето ..... е високо.

Автор: atin   
Дата:   04-09-12 10:16

ХИВ-позитивните щели да въведат рублата като се върнат

Автор: mr_kras   
Дата:   04-09-12 10:54

Някои смесват финанси с икономика. Макар и силно свързани, те си имат и в известен смисъл самостоятелен живот. Ние сме с общо взето стабилни финанси, но слаба икономика. Има страни със силни икономики, но слаба финансова дисциплина. Засега влизането в еврозоната може да натовари допълнително финансовата ни система, която няма достатъчно ресурс. Големият пробем, обаче си остава икономиката, там засега няма съществен пробив.
Борбата с организираната престъпност е друга тема, но само да подчертая, че в статията става дума за липса на съществен напредък. За това бяхме критикувани и в доклада на ЕК.

Автор: krist   
Дата:   04-09-12 12:33

350 лв. ли? тия направо са богати! да обясни асахи на тъщата, която работи един месец във Видин в некаква шивашка фирма и ходеше сутрин в 5:00, а се прибираше към 18:00, и накрая взе 100 лв за единия месец и 60 за другия. направо се чудеше какво по-напред да си купи с тия пари.. и се махна, естествено, ама много други хора нямат късмета да могат се махнат[smilie2]

по темата - въпреки че съм за силно евро и против американската политика, смятам, че засега ни е рано както за евро, така и за шенеген

Публикацията е редактирана (04-09-12 12:33)

Автор: ivodam   
Дата:   04-09-12 12:39

krist: Ооо, Асахи ли няма да й обясни на жената, ма какво говориш! Ще й обясни като стой, та гледай, че малко е учила навремето, и че не работи достатъчно, и затова и 100 лева са й много, ама ха!

[smilie7]

Публикацията е редактирана (04-09-12 15:06)

Автор: krist   
Дата:   04-09-12 12:44

нали!? 12-13 часа в денонощие са си нищо работа..[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.