Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Возих си HTC-то на покрива на колата
Автор: sas   
Дата:   30-08-12 17:01

Вчера си карам по Цариградско към Плиска и се чудя къде ми е телефона. Не го намерих и реших да звъннем от друг телефон. Чуваше се като зад седалката ми. Не го напипах и спрях да го потърся, но го няма. Звъннахме пак и гледам на тавана над шофьорската седалака си го возя!!!

Бях го оставил там преди да влела в колата и съм го возил така от Лъвов мост до Окръжна болница :)

Ебати прилепливото силиконово калъвче имам, а [cool] [cool] [cool]

https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/qqkg8242.JPG
http://img.dxcdn.com/productimages/sku_39926_1.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Возих си HTC-то на покриша на колата
Автор: мара   
Дата:   30-08-12 17:02

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
аз така съм возила тава с 10 изчистени риби от синеморец до ахтопол [smilie5]

Re: Возих си HTC-то на покрива на колата
Автор: chavdarpg   
Дата:   30-08-12 17:08

как в силиконово калъфче ли [smilie18]

Автор: nemchev   
Дата:   30-08-12 17:10

Аз така возих едно СБ800, ма на 3-тия км му беше писнало ли, какво ли и беше слязло...естествено после го намерих на по 3цифрено число парчета[smilie18]

Автор: diandimov   
Дата:   30-08-12 17:11

А някои си монтират багажници на покрива на колата...

Друго си е удобството.

Автор: boink   
Дата:   30-08-12 17:13

в студентския живот, без силикон, на покрива на едно дайхацу, 5-6 км. с газ, но естествения подбор реши да ме остави да продължа напред и сега да го споделя с вас. [cool]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   30-08-12 17:17

.. Аз така возих 6 човека на тавана на Лада четворка през 94-та , след победата над Германия ..... [smilie5] [smilie5]

... в колата имаше още 6 човека .... в багажника двама .... [cool] [cool] [cool]

.. баща ми не можа да си познае колата после , горкия ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: burningice   
Дата:   30-08-12 17:19

и аз така съм си возил покупките от магазина [smilie5]

Автор: sas   
Дата:   30-08-12 17:35

Да си направим състезание а? [smilie18]

Автор: yan   
Дата:   30-08-12 17:38

Ако беше айфон щеше сам да се върне в купето.

Дата:   30-08-12 17:40

Щеше да се върне ако си му сложиш необходимата апликация от АПстора или както там му се вика[smilie25]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   30-08-12 17:44

Абе аз един път на Керкини така си возих Марк 3 с 400/5.6. Усетих се след няколко километра, когато на един лек завой нещо взе да стърже по тавана.

[smilie5]

Дата:   30-08-12 17:49

елеее...водиш класацията за сега[smilie18]

Автор: Todd   
Дата:   30-08-12 18:01

Аз возих така един бинокъл ама издържа до първият завой и от там излетя с 200 пред мен и стана на парчета

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   30-08-12 18:05

Яко калъФче. [cool]

Автор: vga   
Дата:   30-08-12 18:12

sas-e, понеже пак съм в Емона в момента и цял ден бях на Иракли, искам да те подсетя, че още не съм видял миналогодишното клипче с бацането на динята в морето! Снимахме толкова много из морето, скъп спомен ми е, пусни ми ЛС с линк да го видя, моля! :))

Автор: kaiser.soze   
Дата:   30-08-12 18:14

друго е да имаш калъф [cool] [cool]
дъщеря ми няма, изпусна го вчера (хейчтисито)и сега тъчскрийна не работи. Започвам да го разглобявам [cool] [cool]

Автор: Todd   
Дата:   30-08-12 18:20

Преди 2 седмици някъде си сменях договора и ми бяха написали едни фермани с оферти за смартфони почти без пари - по-малко от една трета от цената .

Чудих се дали да си взема НТС , Самсуняк или айфон .... чудих се и накрая взех на кака някакъв от 200 лева за 39 кинта .

Сега за сега ще мина и без тамагочи [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: gorbi   
Дата:   30-08-12 18:29

аз возих на тавана на джипа 2-3 километра един отржател 1,50 в диаметър 5 в 1. На завоя на Владислав и пилетата на грил паднал на асфалта и някой добър човечец го подпрял на едно дърво... След час минах по същия път да си го търся и си го намерих подпрян на дървото... ДА е жив и здрав човечеца дето го е подпрял... [beer] [beer]

Автор: juslen   
Дата:   30-08-12 18:33

Todd Айфон не ти трябва-ориентирай се директно към Андроид. Говори ти препатил [smilie18]

Аз иначе миналата година си возих портфейла и телефона в открита каросерия на бус от рифелова ламарина към 20 км-как не са изпаднали незнам. Портфейла кожен, телефона и той в кожен калъф-сигурно е от изключително комфортната и плавна возия на Форд Транзит [smilie5]

Публикацията е редактирана (30-08-12 18:34)

Автор: krist   
Дата:   30-08-12 18:33

аз па возих малко една саксия с цвете, ама на първото кръстовище, като потеглих както си трябва, и нещо падна отзад, та първо се чудихме к'во стана, ама бързо се сетихме, де[smilie18]

Автор: Пърпъла   
Дата:   30-08-12 19:40

Подобен случей:

Жена ми имаше един Motorola Razr.

Загубила го, помислила че го е забравила на работа. Отива на другия ден на работа - няма го там, звъни, търси го - няма.

Прибира се вечерта на другия ден. Звъним в къщи - йок.

Звъним до колата - чува се!
Влизам в колата - залягам под седалки, търся в жабката, дълбоко между тапицерията - няма, а се чува отнякъде. Бах маааму ?!?! Каде се крие гадинката? Чувам звъненето откъм шофьорската врата. Луд ме направи. Щях да вадя вече корите на вратата, да не е изпаднал накак си зад тях.

Лягам пред шофьорската врата - егаси - чувам звъненето изпод набития сняг, станал почти на лед.

Взех внимателно да разравям - при звънене снега проблясва в синьо.

Изровихме го и си бачкаше, че и още малко батерия му беше останала.

Как не се сетих да я снимам на видео цяалата лудница - ама кой да ти каже че ще е така, а после кой ще ти повярва.

Като за реклама направо беше. Само дето всичко си беше истина- 24 часа, под утъпкан сняг, гол телефон без опаковка.

Миналата есен наркоманчета ми разбиха с камък стъклото на платен паркинг в центъра на Торонто и телефона си замина заедно с GPS-a. Че и ръчката за чистачките бяха строшили копелетата, и нея трябваше да сменям.

Публикацията е редактирана (30-08-12 21:29)

Автор: lillia   
Дата:   30-08-12 19:43

ех, маре[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: slivenski   
Дата:   30-08-12 19:46

аз возих един на предния капак на някакъв Москвич... вътре в колата имаше 9 души... а мъглата беше толкова гъста, че почти не виждах оня на капака накъде ми сочи да карам... някъде 1992 май беше... между две села в ямболско... [smilie21] [smilie21] [smilie18] [smilie18]

Автор: krist   
Дата:   30-08-12 19:47

и на мен зимата така ми разбиха и ми счупиха лостчето за мигачи и темпомат..[smilie9]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.