Автор: Krassy
Дата: 26-08-12 14:17
Гледам си аз мобиле.бг и една реклама ме дразни с левашкият си дизайн, но още повече ме дразни изречението: 1 принцип на плоският корем
Викам си... я да го видя този принцип дето не го знам.
И попадам на класическото четиво за балъци ... как един от Стара Загора много мразел да спортува, НО обичал да си пийва и хапва и как смъкнал 20-на килца ей така...
Ха ха, наистина нищо ново не казвам за Вас, на всеки е ясно, че такова нещо НЕ съществува...
Не и за това ми е темата... а за онези, които ВСЕ ПАК решат да подложат на съмнение всичко това и проверят как стоят нещата.
Единият от начините е да оставиш коментар под всички, които НЕ СЛУЧАЙНО са само положителни.
Добрееее.... въвеждаш име, въвеждаш имейл и пишеш следното:
- Всичко хубаво, ама защо няма нито един отрицателен коментар. Това ми изглежда съмнително!
Натискам ПУБЛИКУВАЙ и след съобщението - благодарим Ви, че оставихте Вашият коментар... рефрешвам и о, чудо - моя отрицателен коментар се е публикувал. Трия кукита, алабали и пак... коментара стои.
Добреее... аз знам, че всичко това е МУШЕНГИЯ, но задълбавам навътре и решавам да проверя до къде в лъжите си могат да стигнат, за да продадат някакъв боклук на поредния балък...
Отивам на другия компютър, пускам Мобиле.бг и почвам да я търся тази реклама. Хоп, намирам я, кликам на нея и о, чудо очакваемо - моя коментар го няма
Пускам от другият компютър една попържня и отивам на първия, на който след рефреш си стои старият коментар, а новият го няма.
Според Вас - това не е ли подсъдимо?
Съвсем съзнателно подвеждане на потребителя?
http://pkx4359.medicalnewsreporter.com
Не ме дразнят боклуците, във вид на ароматизирана гасена вар под формата на хапчета в лъскава опаковка... дразни ме наглостта и съвсем явната търговска измама
|
|