Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Балъците нямат свършване :)
Автор: Krassy   
Дата:   26-08-12 14:17

[beer] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Балъците нямат свършване :)
Дата:   26-08-12 14:17

Гледам си аз мобиле.бг и една реклама ме дразни с левашкият си дизайн, но още повече ме дразни изречението: 1 принцип на плоският корем

Викам си... я да го видя този принцип дето не го знам.
И попадам на класическото четиво за балъци ... как един от Стара Загора много мразел да спортува, НО обичал да си пийва и хапва и как смъкнал 20-на килца ей така...
Ха ха, наистина нищо ново не казвам за Вас, на всеки е ясно, че такова нещо НЕ съществува...

Не и за това ми е темата... а за онези, които ВСЕ ПАК решат да подложат на съмнение всичко това и проверят как стоят нещата.
Единият от начините е да оставиш коментар под всички, които НЕ СЛУЧАЙНО са само положителни.
Добрееее.... въвеждаш име, въвеждаш имейл и пишеш следното:

- Всичко хубаво, ама защо няма нито един отрицателен коментар. Това ми изглежда съмнително!

Натискам ПУБЛИКУВАЙ и след съобщението - благодарим Ви, че оставихте Вашият коментар... рефрешвам и о, чудо - моя отрицателен коментар се е публикувал. Трия кукита, алабали и пак... коментара стои.

Добреее... аз знам, че всичко това е МУШЕНГИЯ, но задълбавам навътре и решавам да проверя до къде в лъжите си могат да стигнат, за да продадат някакъв боклук на поредния балък...

Отивам на другия компютър, пускам Мобиле.бг и почвам да я търся тази реклама. Хоп, намирам я, кликам на нея и о, чудо очакваемо - моя коментар го няма [smilie18]

Пускам от другият компютър една попържня и отивам на първия, на който след рефреш си стои старият коментар, а новият го няма.

Според Вас - това не е ли подсъдимо?
Съвсем съзнателно подвеждане на потребителя?

http://pkx4359.medicalnewsreporter.com

Не ме дразнят боклуците, във вид на ароматизирана гасена вар под формата на хапчета в лъскава опаковка... дразни ме наглостта и съвсем явната търговска измама [smilie7]

Дата:   26-08-12 14:23

Ха ха ха... целият сайт е фейк [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: janini   
Дата:   26-08-12 14:30

Може пък и да има отслабващ ефект прочита на рекламата [smilie8] .
Толкова упражнения си направил да се местиш от комп на комп, че може и да си отслабнал. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: мара   
Дата:   26-08-12 14:40

то човек кат ги види само по 10-20 подобни дивотии отгоре, отдолу, отляво и отдясно и да се чуди защо оди и гази майката земя толкоз много дебел народ [smilie18]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   26-08-12 14:47

Не знам как 389 души са лайкнали статията във ФБ, при положение, че има някакъв смотан гиф[smilie5]

Иначе нищо ново, просто се използва болестта на съвремието ни, нещата да стават за 24 часа без грам усилие.[smilie7]

Автор: kefalcho   
Дата:   26-08-12 14:55

... незнам защо но се сетих за това анимационно филмче

https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/ypci9616.JPG
http://www.lintcoat.com/wp-content/uploads/2008/06/walle.jpg

[smile]

Дата:   26-08-12 15:00

разкажи, бе кефалчо, кво ни мъчиш?

Дата:   26-08-12 15:07

1. лъжа за несъществуващ сайт medicalnewsreporter
2. лъжа за фейсбук харесвания
3. лъжа за статиите в този сайт
4. лъжа за коментарите

НЯМА ли някъде организация или орган или ба ли мааму какво, което да отговаря за ПОДВЕЖДАЩИТЕ реклами?

Ама не е само тоя сайт... навсякъде се парадира с - първата бира на българия, с най доброто 3Г покритие, най, най най... а всичко това не е вярно.
Навсякъде ни заливат с измислени съчинения за това как се чувствало и мислело бебето и прочее... и никой не им държи сметка [smilie7]

Дата:   26-08-12 15:10

ахам...и статии как детето до 3 годишна възраст гърне не трябвало да помирисва [smilie18]

Автор: kefalcho   
Дата:   26-08-12 15:13

[smilie18] ами май покрай фразата на Uve_Smotanson за болеста на съвремието ни и как във филмчето се разказва , че малкото останали живи хора на космически кораб , са манипулирани от зъл комп[smilie18] да не си дават усилие за нищо и са се превърнали в "свине" (разказвам по спомен)[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   26-08-12 15:16

Хората придобиват един ВРЕДЕН навик... за всичко, което се съмняват или искат да научат - пускат интернет, гугъл... и се осведомяват, успокояват или тревожат на база написаното там!

Изобщо са отвикнали да мислят и да анализират...

А да напишеш нещо в интернет или да направиш страница - публикация е от лесно по лесно вече...

Автор: falcon   
Дата:   26-08-12 15:46

Кленбутерол и тренировки, друго не трябва[cool]

Автор: kote   
Дата:   26-08-12 15:57

Кленбутерола е вреден
не го рекламирайте

Дата:   26-08-12 16:07

И пържолите са вредни и въздуха също[smilie7]

Автор: vinse   
Дата:   26-08-12 17:55

Позачетох коментарите под статията - ми те си звучат рекламно явно публикувани от този, който е писал статията, на такива глупости човек с акъл за повече от две стинки не трябва да се връзва [smilie7]

Дата:   26-08-12 18:05

мене обаче ми стана интересен кленбутерола...[smilie5]

Автор: jivkojj   
Дата:   26-08-12 18:13

На мен тая страница ми излезе на немски със съответните само положителни коментари. Не пробвах да пусна и аз коментар, но очевидно всеки получава негова индивидуална версия на страницата [smilie18]

Дата:   26-08-12 18:19

Мара, ще се приеме за реклама ...[smilie5]
Иначе, лично съм изпитал ефекта, с малки дози, защото мразя лекарствата по принцип, без промяна на диетата или количествата храна и съм много доволен, свалих си килограмите които исках[smilie7]

Автор: marchello   
Дата:   26-08-12 18:19

аз па чета "Белтъците нямат свършване" [smilie18]

Дата:   26-08-12 18:21

е, аз доста прочетох, ама на база на това, че няма данни за дълготрайни вреди(щото е ново лекарство) малко ми е едно такова...[smilie8]

Дата:   26-08-12 18:27

Е разбира се, лекарство ли е, трябва де има едно наум.
Но реших да експериментирам..първо заради цигарите дето ги троша като солети, после заради зафиров..мамка му и релеф има копиуето каквото и да яде..таа доволен съм и в двете направления, дробовете се отпушиха страшно, релеф за пръв път по тялото. както казах беше експеримент..който мисля да повтарям периодично, ако се гътна не го почвай[smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   26-08-12 18:46

Мушенгия [smilie18]

Автор: MiTaka   
Дата:   26-08-12 18:58

"Това явно е някаква панацея, даже и аспирина не помага 100% при главоболие! ;))"

Моят коментар отпреди 2 часа още стои,е не е толко отрицателен, или админа спи!

Дата:   26-08-12 19:05

дай линк да видим как ще се покаже при нас [smilie5] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.