Автор: J0R0
Дата: 18-08-12 00:56
Тато и Димитров ако видят какво става днес по родното Черноморие ще подскочат в гроба от кеф.
Преди време писах в една тема, че нашето море се презастрои благодарение на руските мръсни пари.
Към днешна дата - някой има ли съмнение в това?
Ако има - да се поразходи по Черноморието. И да погледа мегаломанските хотели, излезли сякаш изпод ръката на архитектите на Партийния дом.
Аз бях два пъти тая година. И впечатленията ми са - само руснаци. Другите се губят в това нашествие. Направо - 16-а република :)
В хотела, в който бяхме в Черноморец сутрин на закуска управителката леля Катя започваше деня с частушки. Созопол, Черноморец, Дюни, Аркутино - само руска реч.
Сега бях в Слънчев бряг. И там е същото положение. Говорих с един човек от строителна фирма, вика ми, братче, ако не са руснаците да купуват сме съвсем загинали. Но докато те купуват - ние ще строим.
В хотела - имаше 3 български телевизии по кабела и над 20 руски.
Кеф ти руски филми, кеф ти американски дублирани на руски, кеф ти информационни програми, ток шоута, музика... на руски.
(Дори в Поморие - малката Москва има толкова целогодишно живеещи руснаци, че искали на следващите избори да издигнат собствени кандидати за общински съветници)
Няма лошо. Нека се развива туризма :))
Лошото обаче е, че хотелите са собственост на руснаци. Пият руска водка, карат с руски бензин (Лукойл)... Демек печалбите от тоя туризъм отиват обратно в Русия.
За нас остава осраното море. Както привилегията да им оправяме леглата и да им сервираме.
|
|