Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Към дамите във форума :)
Автор: Щурче   
Дата:   17-08-12 17:21

Днес се замислих, че такава тема, като цяло, не съм чела тук, или поне беше преди доооста време...

Какво облекло предпочитате за различните сезони? Има ли конкретна марка, която доминира в гардероба ви? :) Изобщо, като цяло, държите ли дрехите да са маркови или по-скоро си намирате собствени решения, спрамо това как се чувствате? Предпочитани цветове и материи?

Имаше една приказка, че най-хубавите дрехи, са именно тези, правени с идеята да се събличат... със зъби [smilie5] Та, бельо? [smitten]

Може и за грим да споменем :))) Марка козметика?

Обувките - с тях винаги може да се започне :))) Високи, ниски?

Напоследък ми прави впечатление колко жени се притесняват да носят ток, защото и попринцип не са ниски, а с тока вече... Това по-скоро заради мъжете, които в общия случай пък се тревожат жената до тях да е по-висока [smilie8]

Изобщо, женска тема [smilie5] [smile] [beer]
 Re: Към дамите във форума :)
Автор: IvoZafirov   
Дата:   17-08-12 17:31

Абе важното е дамите да носят нещо дето е лесно за сваляне.

[smilie21]
Автор: HP   
Дата:   17-08-12 17:55

хайде на бас, че жени тук няма да пишат [smilie5]
Автор: Krassy   
Дата:   17-08-12 17:57

Разбира се, това е тема за Диан Димов [smilie7]
Автор: ntonev   
Дата:   17-08-12 18:01

Абе за какво ви са дрехи на вас жените... направо да се почва по същество... и без друго темата ще стигне до там... [smilie7]
Автор: 4given   
Дата:   17-08-12 18:06

30% от времето съм на земята и играем с колички и камиони, 30% се гоним из пързалките навън, и 30% се ровим за червеи. Останалите 10% сме по бански и сме на плуване :) С какво съм облечена повечето време? А познай [smilie5]
Автор: tonitka   
Дата:   17-08-12 18:26

Да си оправя маникюра и педикюра и ще попиша по зададените въпроси, напук на НР. [smilie25] [smilie25] [smile]
Автор: asahi   
Дата:   17-08-12 18:29

Някои дами изглеждат по-добре облечени.
Автор: riddick   
Дата:   17-08-12 18:35

lady gaga?
Автор: imitev   
Дата:   17-08-12 18:40

НА Гаргарона може поне да и опечеш роклята на пржоли [cool]
Автор: IvoZafirov   
Дата:   17-08-12 18:53

Между впрочем някой виждал ли е суратя на гаргарона? Снимките и са винаги със скрита физиономия зад грим, пера и какво ли не.
Дата:   17-08-12 19:11

Мене ме не брига.
Автор: HP   
Дата:   17-08-12 19:14

Автор: tonitka
Дата: 17-08-12 18:26

Да си оправя маникюра и педикюра и ще попиша по зададените въпроси, напук на НР.

Значи тъй, ще си прайм на пук?!!??!?!?!? Добре беееееееее [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]
Автор: marchello   
Дата:   17-08-12 19:23

Мадона е виновна за всичко!
Автор: neuromancer   
Дата:   17-08-12 19:39

не Мадона, май в случая Лейди Гага е виновна
Дата:   17-08-12 19:59

HP [smilie25] [smilie25]

Лятото най-често нося рокли. В тях се чувствам най-комфортно. В повечето случаи си ги шия сама. Памук и лен като материи. Любим цвят - бяло, тюркоазено и всички нюанси на синьо, резеда, розово. Като цяло предпочитам светли и ярки цветове целогодишно. На марки и сезонни моди не робувам. Гардероба ми е спортно-елегантен с романтичен привкус. Предпочитам класически кройки и многофункционални дрехи. Такива които можеш да носиш ежедневно, но в даден случай с нужните аксесоари се превръщат в дреха за по-официален случай. Зимата нося предимно панталони защото съм доста зиморничава.
Бельото - много съм придирчива. Това ми е страст и мания. От България бельо не купувам, основно заради цените и невъзможността да намирам нужния размер и кройка. Повечето ми неща са купувани от Марк и Спенсър. Набълбукала съм се с бельо за години напред, но окото ми насищане няма. Такава съм и за обувките. Любимия ми модел е на висок тънък ток и остра муцуна, но вече рядко обувам такива. Гледам да купувам обувки, които ще са ми удобни за дълго ходене. Купувам само от естествена кожа и предпочитам българските.

Бая неща издадох от кухнята.[smile] [smilie3] По-късно може и по-пикантни! [smilie18] [smilie3]
Автор: ценослав   
Дата:   17-08-12 20:30

А аз съм на принципа "Момченце - панталон; момиченце - рокличка". [cool] [cool] [cool] [beer] [beer] [beer]
Дата:   17-08-12 21:26

tonitka написа:

> HP [smilie25] [smilie25]
>
> Лятото най-често нося рокли. В тях
> се чувствам най-комфортно. В
> повечето случаи си ги шия сама.
> Памук и лен като материи. Любим
> цвят - бяло, тюркоазено и всички
> нюанси на синьо, резеда, розово.
> Като цяло предпочитам светли и
> ярки цветове целогодишно. На марки
> и сезонни моди не робувам.
> Гардероба ми е спортно-елегантен с
> романтичен привкус. Предпочитам
> класически кройки и
> многофункционални дрехи. Такива
> които можеш да носиш ежедневно, но
> в даден случай с нужните аксесоари
> се превръщат в дреха за
> по-официален случай. Зимата нося
> предимно панталони защото съм
> доста зиморничава.
> Бельото - много съм придирчива.
> Това ми е страст и мания. От
> България бельо не купувам, основно
> заради цените и невъзможността да
> намирам нужния размер и кройка.
> Повечето ми неща са купувани от
> Марк и Спенсър. Набълбукала съм се
> с бельо за години напред, но окото
> ми насищане няма. Такава съм и за
> обувките. Любимия ми модел е на
> висок тънък ток и остра муцуна, но
> вече рядко обувам такива. Гледам
> да купувам обувки, които ще са ми
> удобни за дълго ходене. Купувам
> само от естествена кожа и
> предпочитам българските.
>
> Бая неща издадох от кухнята.[smile]
> [smilie3] По-късно може и по-пикантни!
> [smilie18] [smilie3]

Радвам се, че се включи и благодаря за което :) Аз, и аз по късно ще драсна, или пък утре, че трябва да свърша няколко неща [beer]
Автор: diandimov   
Дата:   18-08-12 06:18

Краси Навиту ме назова, но аз не мога да взема отношение по въпроса.

Защото НИКОГА не съм успявал да разбера как жените могат да обръщат толкова време на парцали с различна форма, при положение че за измислени дънките, тениските и маратонките.

И чак за сезони и привкус на кво беше говорят.

Но.... жени трябва да има.

Жени, обличайте си тоалетите!
Давайте пари!
А иначе аз никога не забелязвам или мога да помня жена ми КАК беше облечена. С панталон или рокля? Руса ли беше или черна?

Такива работи.

Женския тоалет си е САМО за жената.
Дата:   18-08-12 09:17

А иначе аз никога не забелязвам или мога да помня жена ми КАК беше облечена. С панталон или рокля? Руса ли беше или черна?

Димоооов, Димов, горката ти жена! Поне помниш ли и името? [smilie18] [smilie18]
Дата:   18-08-12 09:54

Истинските мацки по това време спят [smilie7]
Дата:   18-08-12 10:05

Аз не се самоопределям като "мацка", за това мога да си спя когато ми харесва![smilie3]
Дата:   18-08-12 10:45

Ти си виртуална, засега [smitten]
Автор: Nushenceto   
Дата:   18-08-12 12:08

Автор: asahi
Дата: 17-08-12 18:29

Някои дами изглеждат по-добре облечени.

[smilie24] [smilie24] [smilie24] Веднъж да се съглася на 100 % с теб...

Иначе не робувам на марки и както някои кифли да си купувам само скъпи неща.
Нося това което ми харесва,а не това което е на мода...както мисля,че правят много нормални жени.[smilie3]

За бельото там са много по-различни нещата...Напоследък съм станала голяма манячка на бельо и то не толкова някакви комплекти или сутиени,а говоря за долната част...
Иначе лятото наблягам на поли и рокли, които да са ми удобни.За жалост работата ми изисква по -бизнес облекло и това ме вбесяваше в жегите, но сега е добре с температурите.[smile]
Дата:   18-08-12 13:58

Е, кифли... Хубавите дрехи, обикновено са скъпи. Доста често обаче, излиза по-евтино да си купуваш по-скъпи неща :)
Платовете са по-качествени, по добре са ушити, по-здрави са и не си променят визията от няколко пранета, не се провлачват, цветовете се запазват, подгъвите и т.н., респективно, по-добре изглеждат. Не всичко е келешлък и "елате ме вижте", просто си струва.
А за обувките, да не говорим. Хубави, маркови обувки, изкарват по минимум 2 пъти повече време, като междувременно имат вид, какъвто трябва да имат :)

Иначе преди две години и аз не държах много-много на марки... Пак гледам да не изпадам в крайности, но пък съм се убедила за себе си, че по-добре по-рядко да купуваш по нещо, но да си струва повече. Моето мнение е това :) Иначе за модата, човек трябва да си преценява какво му отива и какво не :)

После и аз ще пиша за цветове, материи и т.н. :) [beer]
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.