Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Това склероза ли е...
Автор: CyberGene   
Дата:   27-07-12 14:40

[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Това склероза ли е...
Дата:   27-07-12 14:40

В последно време ми се случва да видя някого и си викам: тоя беше някакъв известен - футболист ли е, политик ли... След два дни се сещам, че беше майсторът, дето ми прави латекса.

После виждам някаква девойка в една кола и си викам - тая беше май някаква актриса или певица... И след няколко дни се сещам, че тая беше сервитьорка всъщност в една дупка [smilie18]

Голем срам [smilie23]

Случва ли ви се и на вас или да ходя да се прегледам за склероза? [smilie8]

Автор: serjy   
Дата:   27-07-12 14:42

ей на вс програмистите никак не ви е лесно [smilie18]

Автор: access   
Дата:   27-07-12 14:47

Другаде фокусирана памет се вика това :)

Автор: milenpi   
Дата:   27-07-12 14:50

По скоро Фройд, имаш неслучайна грешка-подсъзнанието ти пълно с инфо за велики, значими хора. Намали книгите с автобиографии[smilie7]

Автор: мара   
Дата:   27-07-12 14:51

не е склероза, ама пак е розово. кат минеш в категорията да видиш депутат или актриса па да си кажеш, че ти е тенекеджията или лелката, дето чисти входа, тогава цветът ще е по-наситен [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   27-07-12 14:55

Отивам с брат ми да водим песа на ваксинация в Син кръст към Панчàрево. Докато той паркира колата влизам с псето вътре и поздравявам. Вътре рецепционистката, която усмихнато ме поздравява и една също усмихната жена с кучето си, за която съм сигурен, че познавам много добре ама не се сещам от къдеееее.

И понеже съм се отракал покрай пътувания и отношения свързани с работата, че редовно имам подобни ситуации, започвам един свойски и приятелски разговор в който има "как са нещата при теб?", "Тоя сладур на колко стана" и т.н.

В един момент връчват и паспорта на кучето и тя си тръгва като си пожелаваме какво ли не най-приятелски. В този момент виждам опулената физиономия на брат ми до мен. Викам "кво се пулиш бе?"

А той "Ти от къде познаваш Стефка Костадинова?"

Та така.. [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: slivenski   
Дата:   27-07-12 14:57

по този повод се сетих за един виц:

Сърбин във влака. Срещу него – засукана сръбкиня.
- Извините, дали сам я вас видел у Франкфурт?
Сръбкинята, пренебрежително:
- Па ни сте, ни сам била у Франкфурт!
- А дали сам я ви видел у Париж?
- Ни сте, ни сам била у Париж!
Мъжът е настоятелен:
- А дали сам я вас видел у Лондон?
- Ни сте! Ни сам била у Лондон!
Сърбинът се ядосал. Замълчал за малко, после плеснал с длани:
- Па я сам вас йебал негде!
Сръбкинята с пренебрежителен поглед:
- Па, може-но ни сам вас запаметила ни со паре, ни со курац!

[smilie21] [smilie21]

Автор: serjy   
Дата:   27-07-12 14:58

между другото, преди години като студент, работих няколко месеца като програмист... та прибирам се една вечер замислен, качвам се на етажа, че не бачкаше асансьора, влизам си в стаята, отварям си гардероба, малко се зачудих на странните дрехи, но помислих, че съквартиранта ми е объркал гардеробите, лягам си на кревата, нещо малко по-различен ми се видя но както и да е, пипам за нощната лампа, няма я [smilie8] , отивам до хладилника и той ми се видя малко странен в тъмното ама карай, отварям... някакви манжи яки, викам супер. извадих си една кутия, но и лампата на масата я нямаше и вече почнах да се оглеждам подозрително... отидох до коридора и светнах лампата там... ми бях объркал стаята, а от съседното легло ме гледаше някаква мацка умряла от страх [smilie18]

та реших, че тая професия не е за мен [smilie18]

Дата:   27-07-12 14:58

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Горе-долу аналогичен случай

Автор: tziko   
Дата:   27-07-12 15:03

Аз пък съм срещал напълно непознати на улицата, които ме спират по име, поздравяват ме, радват ми се, питат за мои близки и се разделяме с усмивка без грам да се сетя кви са, що са.[smilie8]

Автор: мара   
Дата:   27-07-12 15:04

сержи [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   27-07-12 15:04

Аз веднъж пред Три Уши за концерта на едни приятели и се заговоряме с един човек отвън, доста приятен, с много специфичен глас. И супер натрапчиво не мога да се отърва от усещането, че го познавам отнякъде. Но бързо стоплих, че това е Тома Спространов (АКА Томас Пространов), когото знам разбира се само като глас от радиото и директно си го питах дали е той, смяхме се после [smilie18]

Автор: doofy   
Дата:   27-07-12 15:23

Ми....Преди 2 години като работих в едно фото вадих едни снимки,на които еин от младежите ми беше адски познат.Питах колежките "Тоз пациент ли ни е?",те викат Ц.След около едномесечно чудене от къде аджеба го познавам се засякохме в асансьора....Та тъй...Роза ли й,алцхаймер ли й...?[smilie7]

Автор: feliz   
Дата:   27-07-12 15:26

и на мен ми се е случвало да видя позната физиономия и после половин ден да се чудя кой беше това.
А с имената ми е голяма драма. Ма вече не ми пука и директно си питам: Извинявай, ти как се казваше?[smilie5]

Дата:   27-07-12 16:07

Питай ме! Щи кажа.. [smilie3]

Автор: kkkolelo   
Дата:   27-07-12 16:27

Мда, по ората оди ... Случва ми се по улицата отдалече виждам некой добър познат/а или приятел/ка ... Свеждам леко усмихнат поглед и си избирам лафа - закачка с който ще почна ... Вече приближавайки вдигам поглед и виждам, ... че съм в заблуда ... Ако не съм прибрал усмивката си още ... понякога предизвиквам любезна усмивка или лека почуда ... [smilie5] [smilie18]

Преди 2-3 седмици в жегите в Пловдив ... ура, време е за кафе, не малко от автоматите го правят хубаво ... Спирам, хубав автомат, авангарден дизайн ... хм ... бе къде да си пъхна стинките ... е па кви са теа кафета ... бря, то банкомат https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif [smilie18] [smilie18]

Автор: lillia   
Дата:   27-07-12 16:28

Е аз съм така, като мерна някой известен му махам или викам здрасти като си мисля че е някой от квартала, чак после се сещам...[smilie6]

Дата:   27-07-12 16:40

И на Вин Дизел ли така?

[smilie5]

Автор: lillia   
Дата:   27-07-12 16:43

де късмет[smilie5]

Автор: vladihg   
Дата:   27-07-12 16:49

Алкохола изяждал мозъчните клетки, требе да го ограничите - бистра водица мирна главица[smilie5]

Иначе навремето имаше един руски филм, точно със сюжета дето описа Сержи, ама там апартаментите и блоковете бяха еднакви ама на 500 км. един от друг.[smilie18]

Дата:   27-07-12 16:52

Не си прав: Доказаха: болестите са от нередовно пиене

Автор: imitev   
Дата:   27-07-12 16:57

Учените съветват за тънка талия дамите да консумират една бира дневно или чаша червено вино. За мъжете дозата е двойна.

Найде на бас, че изследователите са мъже [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: tonal   
Дата:   27-07-12 17:08

"Ирония на Съдбата" 1 и 2 е филмът [smilie5]
2та част е правена от Тимур Бекмамбетов (Night Watch, Wanted, 9,)
безумно готин е

Автор: mikedimit   
Дата:   27-07-12 17:11

Когато застанеш сутрин пред огледало и се зачудиш кой е тоя дето те зяпа отсреща...тогава има проблем.[smile]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.