Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Юро реваншите на наш'те футбалери
Автор: ivoet   
Дата:   24-07-12 16:48

Тъй, очертават се драматични реванши със страшилищата на европейският футбол, а именно - Мура и ФК Сараево. Докато Локо-то са почти ясни и вече си раздадоха отбора, а Лудогорец малко трудно ще бият на Максимир, Лецкиту и цескату ако не в четвъртък в следващия кръг ще отпаднат... абе да не се отплесвам - вие очаквали ли сте толкова зле да са ни отборите таз година?

Отговори на това съобщение
 Re: Юро реваншите на наш'те футбалери
Автор: neuromancer   
Дата:   24-07-12 16:51

що, ти да не би да си очаквал да са добре? С наште - очакванията винаги на нула.

Дата:   24-07-12 16:54

Честно казано поне от Левски и ЦСКА очаквах още в първия мач да си опекат питките, ама на - още живея с миналото къдет' отбори като Белшина Бобруиск и разни такива ги биеха с по 7-8 гола [cool]

Автор: Adno   
Дата:   24-07-12 17:26

Какво се е променило от миналата година, че да имаме по-големи очаквания за тази година?

Автор: вальо   
Дата:   24-07-12 18:23

всички наши отбори ще продължат в следващия кръг, само за ЦСКА не съм сигурен.

Автор: snoopoff   
Дата:   24-07-12 18:28

Вальо, много пророчески звучиш. Мен много ме радват Лудогорец [smilie24]

Автор: sfilipov   
Дата:   24-07-12 18:30

Само където , Локото не са си раздали отбора.Махнаха се само две френски лекета, които така или иначе продаваха мачове. Останха мъжкарите в отбора. Момчетата си отиват, играят кораво, бият Витес 0-2 и оправят бюджета на отбора докато дойде новият собственик.

Автор: kkkolelo   
Дата:   24-07-12 19:29

Мисля, че пък най лесно е на ЦСКА и ето за мен това е кампания ... като прочетох заглавието в дира за кръга ... ЦСКА се изложи или нешо от сорта ... че това е от първите отбори на Словения бре алоуу ... мур ли е, кур ли е ... нема значение [smilie3] ...

Дата:   24-07-12 19:36

Лудогорец много ми харесаха, ама накрая липсата на опит повлия ...

И съдията ги подпираше хвъркатите ... Гола им беше редовен за мен ... вратаря ни беше прехвърлен и онези вкараха с глава ... миг след това се сблъскаха и затъркаляха ...

За мен гювеча на съдията беше секунди преди това, когато Лудогорец изтърваха втори гол, техен защитник изкара в корнер, но заради последвалия сблъсък с нашия нападател, съдията им даде фал, вместо корнер за нашите [smilie3]

Автор: nodoubt   
Дата:   24-07-12 21:14

автора да сложи адекватно заглавие.

лудогорец ако карат така, ще се разболеят от евро-комлекс-синдрома на литекс и след 2-3 години - дим да ги няма. моделът не работи - доказано е с нефтохимик, сливен, черноморец, дори литекс. футбола там не се харчи, а шампионската не е като миньоро да излезе с 15 годишни и да ти даде мача.

лесен мач дори за слаб ЦСКА, много труден за левски и по-скоро протоколен за локо без коко.

Автор: Antonio_V   
Дата:   24-07-12 21:28

Стискам палци на разградчани, мисля, че Динамо са преодолим отбор, а и първият им мач беше отличен, като за дебют. Локо Пд може да поднесе изненада, а пък и мъжете си личат в тежки ситуации. Червени и сини очаквам да продължат, въпреки че в първите си мачове можеха да постигнат и по-добри резултати, това особено важи за ЦСКА, които изиграха мача като приятелски. Но аз съм доказано слаб в прогнозите, така че нищо чудно всичките ни "евробойци" да отпаднат...

Публикацията е редактирана (24-07-12 22:18)

Дата:   24-07-12 21:52

Според мен Динамо са баш непреодолими, особено както се мъчат да напълнят Максимир с билети на символични цени от около 30 стотинки нашенски еквивалент. Дано не съм прав разбира се, фен съм на ЦСКА, но искам всички беге отбори да продължат. [cool]

П.п. Какво му е на заглавието [smilie11]

Автор: mladenov   
Дата:   24-07-12 21:53

Абе ЦСКА да внимават да не гризант Мура-та.[beer] [smile]

Дата:   24-07-12 21:58

Станко Йовчев - познат като Станко Машина, рекъл че от скамейката може да изяде цяла кутия с вафли Мура за 90 минути, ама предпочитал морени. [cool] [smilie21]

Дата:   24-07-12 22:11

nodoubt е изключително прав за синдрома и за експириментите за яко помпане на дълбоко провинционални отбори

... Той Гришата затова веднъж се ядоса къде 98-99 г и ги поизостави малко ... Литекс почти се класираха тогава в ШЛ, биха един полски отбор там, ама тук изтърваха питомното [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.