Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Страховете ни
Автор: sakuraki   
Дата:   13-07-12 21:46

Здравейте! Гледах скоро едно предаване по телевизията за страховете на хората и там казаха, че 90 % от всичко хора на земята имаме идентични страхове, колкото и странно да ни се струва. Та да питам Вас от какви Ви е страх най - много. Мен най -много ме е страх от гадните, гнусни и големи паяци. Докато се разкарвах мин. седмица из храсталаците и усетих нещо да се оплита около крака ми и поглеждам надолу и една доста голяма паяжина и на нея един е такъв гаден паяк и избягах за секунди и сигурно щях да получа инфаркт [smilie18]
https://photo-forum.net/static/forum/2012-07/yata1826.JPG
http://farm3.staticflickr.com/2471/3953154127_5f43d08c88.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Страховете ни
Автор: marchello   
Дата:   13-07-12 21:48

най мноо ме е страх от сколопендри [smilie8]

https://photo-forum.net/static/forum/2012-07/rmgo8375.JPG
http://photo-zona.net/images/user52126/album13034/preview/1209142939_llbv1318_IMG_2811-02.jpg

Автор: Knartist   
Дата:   13-07-12 21:50

А мен най-много от безсмислието на мирозданието [smilie8]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   13-07-12 21:53

Насекомо ли е, стига да не лети не ми е много голям проблем. Виж някакви неидентифицирани особподобни, търтеи и разновидности на оси осезаемо ми действат.

Едно време, като играех Diablo, развивам някакъв нещастен паладин. Стигам до втория град и тъкмо преди да се заема с боса, в пустинята, какво направих не знам, ама като напъплиха тия ми ти хлебарки там. Пълчища. От тоя момент всяко насекомо от тоя клас, като ми се мерне пред погледа е екстерминирано на секундата. Буквално. Още им го връщам на копеленцата нещастни.[smilie21]

Автор: lumix   
Дата:   13-07-12 21:55

Паяците са полезни, иначе мухите ще станат още повече!

Сколопендрите са верно много гнусни ....само 1 път съм виждал такова нещо ....и то в леглото ми, ....бъррррррр!

Автор: georgi969   
Дата:   13-07-12 21:55

Мене ме е страх от зъболекари.

Автор: tonitka   
Дата:   13-07-12 21:56

Паяците са ми номер едно в страховете. Почти по същия начин ми въздействат и летящи насекоми и гадинки като на горната снимка. Имам страх и от затворени тесни пространства, както и от пълен мрак.

По миналото лято чистех сухите листа на цветята на терасата и изведнъж нещо в ръката ми се размърда. В първия момент си помислих, че е сухо листо, но като си отворих ръката се оказа че съм стиснала богомолка. Трудно ми е да ви опиша ужаса който изживях. Буквално останах без глас и не можах да извикам, а сърцето ми имах чувството че за секунди спря.

Публикацията е редактирана (13-07-12 21:58)

Автор: lumix   
Дата:   13-07-12 22:01

Хе-хе сещам се един път ядях чепка грозде, току що откъсната от асмата(уж я мих ама....) ама заедно с едно грозденце здъвках и 1 миризливка .....малиииии няма такава гнус! Самата миризливка мирише ужасно ....а аз я задъвках ......бъррр, гъррр ...абеее

Публикацията е редактирана (13-07-12 22:02)

Автор: orlindraganov   
Дата:   13-07-12 22:37

Страх ме е от две и три черти...

Автор: lillia   
Дата:   13-07-12 22:41

Кви насекомии са ви погнали бре хора[smilie7]

Още не мога да спя покрай земетресението. Скръцне ли нещо и скачам от леглото. Вечер гледам по 5 пет филма и заспивам у 3 когато ми натежи мозъка и вече съм блокирала за сън. Затварям очи, а пред мен картина на друсащите се мебели, после идва усещането, после се сещам как висяхме на улицата, как гърмеше и друсаше цяла нощ.[smilie9]

Автор: ejko   
Дата:   13-07-12 22:43

lillia, верно ли...! Баси много гадно...!
Не знам какво да ти кажа..., лей куршум [smilie18]

Автор: diandimov   
Дата:   13-07-12 22:47

Най- страшно е да загубиш здравето си. Вие за паяци ми говорите...

Автор: MiTaka   
Дата:   13-07-12 22:49

Що ви е страх от гадинките, те със сигурност се страхуват по-вече от вас!?[smilie11]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   13-07-12 22:51

diandimov написа:

> Най- страшно е да загубиш здравето
> си. Вие за паяци ми говорите...

Да полудееш или да си изгубиш разсъдъка е в пъти по-зле. Ако ще да пращиш от здраве, опразни ли се последния етаж, вече нищо няма смисъл.

Автор: bairi100   
Дата:   13-07-12 22:52

Мен малко ме е страх от страха[cool]

Автор: juslen   
Дата:   13-07-12 23:01

Не мога да повярвам, че има хора които още ги държи земетресението. Доста си е гадно това.

А иначе мен от насекоми не ме е страх, обаче миналото лято в Созопол брах ядове от въпросните отвратителни сколопендри. Бяхме в стара къща на първия етаж и си влизаха редовно. Стигаха до 15см на дължина, едни гадни и черни. Такова като видя и настръхвам а на всичкото отгоре са много здраво устроени и са трепят много трудно. Трябва да ги удариш няколко пъти с тежък, твърд предмет за да ги изтребиш-ако ги настъпиш с джапанка все едно ги галиш с перце [smilie5] Първата нощ я изкарахме нормално, обаче на втората както съм си спал една се качила на кревата и ме полазила по крака. Вследствие аз се събуждам и в просъница усещам как нещо голямо ме лази с остри като игли крачета-направо откачих, размърдах се обаче явно съм стиснал сколопендрата и ме ухапа.

Крака ми се поду, отече-ходих в болница, дадоха ми някакви лекарства обаче въпреки това три дни ме боля като куче-направо ми разказа играта тая гад [smile]

Автор: slivenski   
Дата:   13-07-12 23:02

Най-страшно е да загубиш ерекцията си... Още по-страшно е да не можеш да я намериш... [smilie21] [smilie21]

Автор: juslen   
Дата:   13-07-12 23:04

^Затова не чакайте да я загубите, а я ползвайте на максимум докато все още я има [smilie5]

Автор: CanoniO   

страх ме е, когато познавам събития от бъдещето. Често ми се случва и понякога съм притеснен...

Автор: juslen
Дата: 13-07-12 23:04

^Затова не чакайте да я загубите, а я ползвайте на максимум докато все още я има

----------------------------------------

Ха така! [beer] [beer] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (13-07-12 23:05)

Автор: ценослав   
Дата:   13-07-12 23:06

Мен ме е страх от тъщата. [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie21]

Дата:   13-07-12 23:06

И загубата на ерекцията, и полудяването са ЧАСТ от загубата на добро здраве, не знам дали е ясно.

Дата:   13-07-12 23:07

То пък добра ерекция и липса на лудост си живо разхищение на кръвно налягане... [smilie21] [smilie21]

Автор: tonitka   
Дата:   13-07-12 23:10

Аз пък не мога да си загубя ерекцията! [smilie25] [smilie25] [smilie18] [smilie18]

Дата:   13-07-12 23:14

Можеш.

Когато спреш да предизвикваш ерекция в хората.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.