Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Smoke XXXX
Автор: Knartist   
Дата:   13-07-12 20:41

Лични вЧепетления и експириънси? [smilie8] [smilie7] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Smoke XXXX
Дата:   13-07-12 21:05

Does it feel like Knock Knock Knockin' On Heaven's Door [cool]

Автор: SellFish   
Дата:   13-07-12 21:48

Много кофти 'trip' [smilie23]! Запомнящ се обаче... Няма да повторя, защото ме е страх да не взема да се гътна по е'бати и тъпия начин. Не препоръчвам!!!

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   13-07-12 21:48

Къф смоук, къф он дъ лотър?
Ако питаш за простото пушене и не си почнал още, ами може и да не почваш. Понеже ГЕСТАПО ще ни гори на кладата след някоя и друга годинка.

Ако е за другото "пушене", не мога да ти дам акъл. Не съм пробвал, защото много лесно поемам такъв тип зависимости и са ми слаби ангелите. Ако въобще имам някакво такова пернато зачислено към смотаната ми личност. Като си гледам късмета тия дни май въобще не ми се води такова нещо на щат.

Така че фокусирай се върху цирозата, черния дроб и прочее органи за деградентство.

[smilie21] [smilie7]
[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   13-07-12 21:54

Да де, то че нонсмоукърите умират в добро здраве го знаем, ама специално това чуденце май си еее... майката... [smilie8]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   13-07-12 21:59

Ървин Уелш има един много готин разказ. Внук отива да джоби баба си за кинти и скъпоценности, за да си вземе дрога. Дъртото обаче му скрива шапката, щото тя самата инвестира в трева. Някъде в "Есид хаус" беше.
Редките моменти когато съм се замислял, все си викам че ще пропуша нещо подобно в преклонна възраст, ако го докарам до тогава.[smilie18]

Автор: ejko   
Дата:   13-07-12 22:06

По-добре издебни холандеца, няма какво да се занимаваш с Smoke XXXX, King BBB и Plan B там каквито бяха... А и не е евтино, за 25 лв две цигарки, дето държат по 10 минути ако имаш късмет..., няма сметка...
Холандеца, за 30 кинта грама, но си е гаранция...
Ама тази тема е тъпа...[smile]

Дата:   13-07-12 22:12

Ежко, знам, че е бая тъпа, ама мани, държи не 10 минути, а 10 часа... а първоначалното беше толкова страшно, че... мани, мани, по-близо до Смъртта май не съм бил... или предозирахме, знам ли...

Дата:   13-07-12 22:17

Със Smoke XXXX ли? Баси, верно ли...??!?! Хм...!
Ами не знам..., може би за всеки е различно...!

Дата:   13-07-12 22:25

А де, а баш, аз заради това се чудя... ние с девойката щяхме да се (почти се) усмъртихме, та се чудя дали само при нас така или принципно е прекалено зловещ шит [smilie8]

Дата:   13-07-12 22:27

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

https://photo-forum.net/static/forum/2012-07/yvfs2135.JPG
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/602583_3381011850012_911915107_n.jpg

Дата:   13-07-12 22:28

Ами то си е синтетика, не вярвам да е полезно...! Виж и SellFish има подобно изживяване...! Хм, може да пробвам пак... Един вид втори шанс, дето се вика...!

Дата:   13-07-12 22:29

Е, да де, Sellfish е The Девойката ми [smitten] [beer]

Дата:   13-07-12 22:32

... ама за пробването - хич не те съветвам... или ааааадски внимателно и ултра съвсем мъничко (а не по "препоръчителното" - 2 цигари за 4 души... първият 1 час беше най-страшният... чудех се дали да звъня в бърза помощ... ако оживееш след това е интересно... ама няма гаранция, че ще оживееш, имало е случаи... та най-много 1 (ЕДНО!) дръпване, не повече, зловещо е иначе [smilie8]

Дата:   13-07-12 22:41

добре..., защо ме надъхваш още, знаеш, че съм лабилен[smilie18]

Дата:   13-07-12 22:45

Не бе, аз по-скоро обратното - don't try this at home (or anywhere else)... иначе ни остана още... ние с 1/4 двама души щяхме да се усмъртим... та имаме още 3/4... ако искаш да направиш МНОГО зло на някого, можем да споделим... иначе си стои така и май смятаме да го хвърляме, щото ни е шубе пак да пробваме [smilie8]

Дата:   13-07-12 22:52

Не, бре..., няма да хвърляш! Пари си давал..., ще измислим нещо!

Дата:   13-07-12 22:55

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Ежко бе, нидей така, не искам да ми тежиш на съвестта... а ние наистина се чудихме дали по някакви лични причини при нас е толкова прекалено хард (примерно заради комбинация с антидепресанти или нещо от сорта)... иначе е мноооого зловещо чудо

Автор: konov   
Дата:   14-07-12 16:13

Не знам за тези синтетики но преди два дни ми донесоха Purple Haze, Sahe и Jack Herrer. Басимус и кефа .
6 евракимуса грама. По нормалните по 4.

>

Автор: neuromancer   
Дата:   14-07-12 17:53

Абе, девойката да не е тая дето ти е на снимките? Какви са тия антидепресанти в комбинация с нея? Нещо не си добре

Дата:   14-07-12 19:02

neuromancer, че не съм добре (или у ред) е пределно ясно, а девойката съм я снимал, ама не е таз последната, за която вероятно мислиш [smilie8] [beer]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   14-07-12 19:06

.. Не хвърляй бе , ти луд ли си ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. имам едни играчи , ще го пробват с удоволствие .... [smilie3] [smilie3] [smilie3]

Дата:   14-07-12 19:10

Jim__Beam, бе да беше друго как да хвърлям... ама това е някаква скоросмъртница... не знам де, аз може и да го запазя, ама девойката ми вика, че определено е пас и повече такъв "шит" нЕма докосне... та и имам разни опасения някой да не ми тежи на съвестта [smilie8]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   14-07-12 19:17

.. ми мешайте го повече .... [smilie7] [smilie7]

.. явно заради нещо подобно , вече четвърта година не съм пипал ...... щях да умра тогава , 8 часа ..... [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Дата:   14-07-12 19:21

А де, а баш, нещо от сорта... и тя вика, че няма да пипне повече... аз съм по-идиот и може би бих... но да, определено много по-размесено, че ужким някакви "препоръчителни" дози щяха да ни уморят... пък и изобщо не е много "моето нещо", мен по-вдъхновителните бели работки повече ме радват... ама нали сме и дърти вече, че трябва и здравето да си пазим... освен ако нямаме гените на Ози и Стоунс [smilie18] [beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.