Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Плажче-млажче
Автор: sakuraki   
Дата:   08-07-12 21:33

Здравейте! От както започнаха жегите днеска намерих време да отида на плаж или по - точно на аквапарк. И радост голяма хладно във водата, хладо и извън нея, но пусто му жарно слънце, сега боли. Плясках се уж с крем против изгаряне ама файда и се чудих, че дали може да ми излезнат мазоли по кожата. Прибрах се около 6 часа и се намазах с ракия и до сега не са ми излезнали, а има ли шанс да излезнат след толкова време, че съм доста червен, ама кефа цена няма [smilie5] . Гледам ги днеска фотографите на аквапарка с каноните 500д мисля, че бяха и 18 - 135 и се криеха да не ги опръскат, но един голям батко като скочи от пързалката и направо оплиска една кака цялата заедно с фотоапарата и кой знае дали работи сега[smilie18] . Та да питам ако някой знае други варианти против мехури освен ракия и кисело мляко, да сподели

Отговори на това съобщение
 Re: Плажче-млажче
Автор: Jim__Beam   
Дата:   08-07-12 21:51

.. Ракията се приема орално ...... киселото мляко се слага в таратора ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. каката , поне беше ли с хубави цици ..... [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Автор: Славов   
Дата:   08-07-12 21:53

Дай снимки на цици де.... едно време специална тема се пускаше....лятна такава папарашка...

[beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: lumix   
Дата:   08-07-12 21:57

...и за чий хой се мажеш с ракия?

От спирта кожата изсъхва, а ако изгоряла става по-зле! Намажи се с дефламол(за изгаряне) ако си зле, ако не едно леко кремче и толкова!

Автор: Cyclops   
Дата:   08-07-12 21:58

Мажи висок фактор преди и Пантенол след слънце!

Автор: victory13   
Дата:   08-07-12 22:03

пантенола помага, да [smilie24]

Автор: sakuraki   
Дата:   08-07-12 22:11

Каката имаше големи цици, но то всичко друго и беше голямо [smilie18] . Мислих да си взема фотоапарата да се правя на папарак, но няма къде да го оставя, че толкова много хора и като го оставя без надзор кой знае къде ще го намеря после. А за ракията са ми казвали от едно време и не знам, но ми помага, едно хладно такова чувство, а за дефламола не се бях сетил, мисля че имам. Мазах се с 40 фактор, но никаква файда. Другия път трябва да си взема вече фотоапарата, много ефектно се разпръсква водата по тези пързалки и ще стават интересни снимки, стига и мен да не ме окъпят [smilie18]

Автор: kote   
Дата:   08-07-12 22:15

пусни един селф тука

Автор: harvester_vn   
Дата:   09-07-12 08:47

Вземи си Оли Е3, търпи на мокрене, пък на аква парка повече от ИСО 100 едва ли ще ти е нужно [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.