Автор: Uve_Smotanson
Дата: 07-07-12 17:34
tonitka
Човешкия мозък е мистерия, напук на феновете на съвременната наука, които ще ти твърдят, че тя е Бог, знае всичко и може всичко, плюс сухата и никаква статистика на асахи. За същия човек, който споменах по-горе. Оперираха го от рак на простата, три пъти, почина след третата операция. Крихме от него, колко сме успяли, съмнявам се, въобще не беше тъпо парче и много добре знаеше къде лежи. Преди последната операция стареца обиколи Витоша (планината), мина по всички пътеки където ме е водил, направи го сам. Наречи го предчувствие. Мен ме хвана яд, че само за тази операция, не минах да го видя предварително. Преди да си отиде, майка ми, вуйчо ми и баба ми сънуват идентични сънища. Сънуват починалия брат. Едното от децата преди тях се ражда мъртво, другото си отива на годинка и нещо. Сънуват го него. Майка ми и баба ми бяха на 5 километра една от друга, това иди дойди, но да ти се обади човек от Франция и да пита какво става...
Пет пари не давам дали някой ще ми повярва, и не ми дреме дали ще ми повярва някой. Напук на войнствените атеисти, които имат строго математическо мислене и украсяват нещата в черно и бяло, за по-лесно, дефинирайки Бог, като БПЦ, "Отче наш..." и пр., аз не съм убеден, че дори през 2012 знаем един микрон от това какви сме, какво можем, какви са законите на физиката и какво знаем за Вселената.
Вероятно на много хора ще съм смешен, но на мен не ми пука мнооого отдавна от хорската реакция по принцип
|
|