Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Е вече се оляха...
Автор: harvester_vn   
Дата:   03-07-12 08:31

Не знам дали е обсъждано вече, ама на мен ми падна ченето като го прочетох това

Отговори на това съобщение
 Re: Е вече се оляха...
Автор: scarecrow   
Дата:   03-07-12 08:32

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: CyberGene   
Дата:   03-07-12 08:39

Това не е забрана на хартията, с която много хора си свиват цигари по заведенията с разни ръчни пресички. Това е забрана на гилзите, които се ползват за нелегално производство на цигари. Не съм чел закона или поправката или квото е там, но така представен в статията, го считам за много правилна стъпка, защото не е насочен срещу пушачите по какъвто и да е начин. Даже е в тяхна полза, защото ще пресече донякъде производството на боклуци. Четете малко по-внимателно.

Дата:   03-07-12 08:40

И отново ще призова да си кръщавате темите (или поне линковете в тях) с нещо, което да загатва за какво става дума.

Дата:   03-07-12 08:42

Цибере получаваш поздрав с песента http://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U

If you don't eat your meat, you can't have any pudding

Публикацията е редактирана (03-07-12 08:44)

Автор: fove   
Дата:   03-07-12 08:45

CyberGene,може би,не си пушач и не знаеш,но тия гилзи се пълнят с нарязан тютюн със специални машинки.От три години ползвам такава.Така че, това наистина е оливане и още един инфантилен начин да си пълнят продънения бюджет.Поредната изцепка на Монката и Боко.

Дата:   03-07-12 08:47

Оставете Цибъра той има мнение по-всички въпроси, независимо от това дали е компетентен или не.

Дата:   03-07-12 08:49

Не, не съм пушач, ама има такива около мен и гледам, че просто си свиват хартийки пак с нарязан тютюн, не ползват гилзи. Каква е разликата за теб, след като го правиш за лична употреба?

А как ще коментирате нелегалното производство?

Дата:   03-07-12 08:50

CyberGene написа:

> И отново ще призова да си кръщавате темите (или поне линковете в тях) с нещо, което да загатва за какво става дума.

Абе ти призоваваше и хората да ходят да гасят пожара в Бистрица, пък самия ти си стоеше пред компютъра, щото това ти било ежедневието така че... [smilie7]

Публикацията е редактирана (03-07-12 08:51)

Дата:   03-07-12 08:50

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   03-07-12 08:52

Явно не си схванал иронията в призива ми за гасенето на пожара. Разбира се за това се изисква не само да можеш да четеш. Момченцето с иконките, което ходи подир мен в темите, защото припозна приятелката си с големия камбест нос в някакво мое определение в други теми няма да го коментирам.

Публикацията е редактирана (03-07-12 08:52)

Автор: boink   
Дата:   03-07-12 08:58

Автор: CyberGene
Дата: 03-07-12 08:49

Не, не съм пушач, ама има такива около мен и гледам, че просто си свиват хартийки пак с нарязан тютюн, не ползват гилзи. Каква е разликата за теб, след като го правиш за лична употреба?

А как ще коментирате нелегалното производство?

---------------------------

ми като не си пушач най добре си затваряй мерудийника. баси магданоза, пфууу....

----------

има адски много хора които си свиват с гилзи. по-възрастното поколение. нормално. по-младото поколение се е научило да си свива с канабис и затова сега не го бърка. ама баща ми не е.

----------

нелегалното производство? то немогат дса спрат нелегалните аборти, пък ти за цигарането мафия си взел да разсъждаваш.

---------

мерудийко такъв.

[smilie18]

Дата:   03-07-12 08:58

Иронията я схванахме, ама да иронизираш нещо, като го сравняваш с нещо друго, което сам ти не правиш, е меко казано неуместно [smile]

Автор: fove   
Дата:   03-07-12 09:00

Просто е по-удобно и става по-бързо.А,що се отнася до нелегалното производство,то със същите мотови могат да забранят и производсвото на бутилки,защото видиш ли,може да се пълнят с нелегален алкохол.Абе милиционерът си е милиционер.

Дата:   03-07-12 09:01

Други неща припознавам в теб Цибъре и не са толкова хубави колкото приятелката ми. Припознавам едно инфалтилно словоблудство с което се гордееш, но за жалост доста смешно в очите на останалите около теб[smilie5]

Дата:   03-07-12 09:01

Иронията я схванахме, ама да иронизираш нещо, като го сравняваш с нещо друго, което сам ти не правиш, е меко казано неуместно

Я пак [smilie18]

Дата:   03-07-12 09:03

Не знам що си мислиш, че "останалите около мен" сте двамцата-тримца, дето нещо сте се припознали и обидили от някакво мое определение по другите теми, светът не се върти само около теб [smilie5]

Публикацията е редактирана (03-07-12 09:04)

Дата:   03-07-12 09:05

Ти къде го чукаш, то къде се пука [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   03-07-12 09:06

И по 10 иконки да слагаш от тая, няма да можеш да компенсираш безсилието си да кажеш нещо смислено [smilie5]

Дата:   03-07-12 09:10

Не бих се хабил да говоря смислени неща на хора като теб. Единствено мога да използвам иконки и да ти се смея защото от приказки смисъл няма в твоя отчайващ случай.[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   03-07-12 09:12

Айде почна да се оправдава [smilie3] С иконките беше по-естествен [smilie18]

Автор: mr_kras   
Дата:   03-07-12 09:26

Писах го и в темата за пушачите. Ще свият тотално пазара на цигарите и ще отворят още повече пътя на дрогата.

Автор: boink   
Дата:   03-07-12 09:27

CyberGene [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   03-07-12 09:32

https://photo-forum.net/static/forum/2012-07/qgts7379.JPG
http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~kumanov/upload/harm_dependence.jpg

Като гледам зависимостта от тютюна, само кокаинът и хероинът има по-голяма. И това ако не е дрога...

Автор: chill   
Дата:   03-07-12 09:48

Спред мен пушачите трябва да ги настаняваме в клиники за принудително лечение. [smilie21]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.