Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Дай да те намажа
Автор: ivodam   
Дата:   25-06-12 11:19

Снощи обсъждахме с кака къде и как ще се ходи на море, та се сетих за това, как кака обича да се маже с разни кремове на плажа, с един милион защитни фактори, после се пържи като гушер на пясъка, а аз седя само под чадъра, и пак повече почернявам.

Това, което ме убива всеки път е защо иска каката непременно и мен да ме намаже с кремче. Умиргам като каже с майчински нотки в гласа, хайде да те намажа. А супер мразя да ме мажат с каквото и да било. [smilie22]

Та така, стана ми интересно дали другите мъжаги ги мажат половинките, и как реагират на тия пориви. [smilie18]

[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Дай да те намажа
Автор: asahi   
Дата:   25-06-12 11:22

Е то по-мъжаги от теб нема.

Автор: Ondine1   
Дата:   25-06-12 11:22

Моята половинка пък си умира той да ме маже [smilie18] [smilie18] ,и сам се нарежда да го мажа[smilie25] [smilie7]

Дата:   25-06-12 11:24

Асахи: Ясно е, че нема, ма в тая тема нема да си ги мериме, за споделяне на челен опит е темата.

[smilie7]

Автор: n1x0n   
Дата:   25-06-12 11:25

Много мразя мазньочи... добре че не си падам по плажове и свързаните с тях "дейности". Мажа си само физиономията, когато няма как да избегна стоенето на слънце в началото на лятото.

Автор: Krassy   
Дата:   25-06-12 11:27

Омазан космат гръб [smilie18]

Автор: Todd   
Дата:   25-06-12 11:28

Язе последните години съм фанал някаква слънчева гадост и ако не ме намажат целият ставам в пъпки .... а цял живот на село по цяло лято съм ходил гол .

Така че да ме мажат - бал съм го [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   25-06-12 11:31

За 5 минути мазане все ще издържиш някак [smilie18]

Дата:   25-06-12 11:35

Тодд, това е някаква алергия към слънцето и е доста разпространена май... може би и с някакъв медикамент може да се противодейства, ама требе да си видиш алерголог.

[smilie7]

Дата:   25-06-12 11:35

от 10 до 16 часа не е за "на слънце", пък ако щеш се мажи...

А надвечер плуване на Крапец си е несравним кеф...

Дата:   25-06-12 11:36

Krassy: На Крапец като бях последно беше неохраняемо, за такива "плувци" като тебе не е много препоръчително...

[smilie7]

Дата:   25-06-12 11:37

n1x0n: То е ясно, че е гадно, въпросът е защо каките много държат да намажат и мъжкото тяло, този психологически момент ми е интересен. [smilie3]

[smilie7]

Дата:   25-06-12 11:38

И слънцето е менте вече мамка му ...

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

... бачка за фармацевтичните фирми .

Някога през социализъма ставахме кат цигани за без пари ... а сега мазила за една камара мангизи .

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

А полякини , чехкини с Нивеа , германките с Флорина ... и тогава обичах да ме мажат ама поради други причини .

[cool]

Публикацията е редактирана (25-06-12 11:40)

Дата:   25-06-12 11:40

Че какво ми има на плуването [smilie8]

Там никога не е било охранявано... а точно такива нахакани и "големи" плувци най-често се давят... не дай си боже, не си прави майтап с тези неща, не си по голям от морето [smilie7]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   25-06-12 11:43

.. Морето не е до колене !

.. Морето много дава , но и много взима !

.. Морето не търпи мошеници !

.................... Г. Парцалев

... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: tonitka   
Дата:   25-06-12 11:43

А каква е тази мания да ставате черни?...не мога да ви разбера! Аз се мажа с най-високия фактор за да не ставам черна! Тази година мъжкото тяло само поиска да го намажа, че миналата година изгоря сериозно и два дни пази стаята![smilie18] [smilie18]

Дата:   25-06-12 11:44

Krassy:

За колко време взимаш 100 метра в байсен? А един километър? Всъщност един километър изобщо можеш ли да изплуваш през прекъсване?

[smilie7]

Дата:   25-06-12 11:48

https://photo-forum.net/static/forum/2012-06/ngah3058.JPG
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/308020_1919774437802_6650693_n.jpg

Сега вече черен не ставам ... само като "Баш Майстора на море " [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Дата:   25-06-12 11:51

Иводаме, откакъв зор?
Плувам си според мен добре, за кеф, при вълнение също нямам проблеми, най-обичам в открито море да скачаме от яхтата...

Обаче не се правя на голям плувец като теб.
Защото знам, че точно такива като теб, нахакани с високо мнение за възможностите си - са се давили най много. За съжаление и мои познати...

Затова голям уй лапни, ама голяма дума не казвай...

Плувай си за кеф и се радвай на лятото... [beer]

Автор: Ondine1   
Дата:   25-06-12 11:52

ivodam,мажем защото няма нужда да се "правите на мъже" и после като изгорите да мрънкате, като да не казвам какво...[smilie18] [smilie18]

Дата:   25-06-12 11:58

Носи ни морето любовта,
носи даже мъничко тъга.
Искам да те гледам на брега,
искам да те хвана за гъза.

Дата:   25-06-12 12:06

Ondine1: Не бе, не става въпрос да се правим на мъже, наистина си е гадничко да те мажат с нещо мазно, хлъзгаво и бррррррр...

[smilie18]

[smilie7]

Автор: shtukov   
Дата:   25-06-12 12:08

Едно време се мажех, ама сега не, защото от десетина години от април до октомври съм по цял ден с къси гащи или бански около водата. То за това време и 2 кофи с мазила няма ми да стигнат. Скоро не си спомням да съм изгарял, но никога не е късно, ако прекалиш под открито слънце..

Автор: slivenski   
Дата:   25-06-12 12:10

Миналото лято и аз така реших да се направя на пич.
"Дай да те намажа", вика ми една... хм... приятелка.
Аз "НЕ!"
"Дай да те намажа!"
"Не! То слънцето е слабо."
Беше началото на септември.
Изгорях като прасе.
После цял месец се белех като змия... Гадост.

А и сега има такива спрейове, само се напръскваш за пет секунди, леко разтъркваш и всичко попива. Няма такива бели мазни следи, както едно време.

Повече на плажа без слънцезащитен крем или спрей - НЕ!!! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: boink   
Дата:   25-06-12 12:25

реагирам негативно. после разбирам, че е било за добре. всеки път. и на море и на планина. играем само на фейс и рамена. други части не.

защо го правят жените? ами защото го правят и мъжете. мотивите са едни и същи като цяло.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.