Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 АРАПЯ
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   27-06-12 11:48

Имате ли инфо дали може да се опъне някъде палатка около Арапя без пари. Или пък, ако няма начин без пари, какви са цените на палатка. Не успявам да открия надеждно инфо в нета. :)

Отговори на това съобщение
 Re: АРАПЯ
Автор: tofo   
Дата:   27-06-12 11:52

Южно от плажа има една горичка- редовно разпъват. Ако не си зорлия - в неделя ще имам инфо от първа ръка.[smilie5]

Дата:   27-06-12 11:53

Мерси! В неделя и аз ще имам инфо от първа ръка. Моята. :Р

Автор: tofo   
Дата:   27-06-12 11:56

А моята да не е втора? Някой друг да ходи нататък...[smilie11]

Публикацията е редактирана (27-06-12 11:56)

Автор: ohluff   
Дата:   27-06-12 12:21

в гората вече не може ... и там има вече собственик, всъщност задника който държи плажа от миналата година. пловдивски мутрафон със заведения ...

Автор: ohluff   
Дата:   27-06-12 12:23

за съжаление арапя не е вече отдавна това което беше ... от 30 години ходя там, но все някога ще е за последно ...

Автор: n1x0n   
Дата:   27-06-12 12:39

Арапя вече не е къмпинг. Тя е мутренско-митничарски курорт, в който са се промъкнали няколко каравани.

Без пари - само извън къмпинга - в посока Царево или Лозенец.

Автор: Vinsent   
Дата:   27-06-12 12:43

Преди няколко години ходих за първи и последен път на Арапя на палатка. Впечатлението ми беше [smilie2]

Там някакви компании (сигурно ohluff ги знае) всяка вечер се запиват, като стават особено шумни след 1 часа в полунощ. В 3 са в апогея си... [smilie2]

Много вероятно след това да изтрезняват до обяд, ама на мен този режим ми се видя много досаден. [smilie2]

Автор: fove   
Дата:   27-06-12 12:44

След 2006г.,след като отнеха концесията на едни момчета,които направиха доста работи-ток,канал,вода-Арапя стана наистина мутренски сборище.

Публикацията е редактирана (27-06-12 12:45)

Автор: Todd   
Дата:   27-06-12 12:56

Ха ха ха ... след комунизма нито едно нещо по черноморието не е станало като хората .Всичко е прецакано .

За което и място да се пусне тема - всичко в калта .

Устойчиво развитие ... няма спор .

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: imitev   
Дата:   27-06-12 12:59

Easy money!

След ходенето ми до щатите мога да кажа смело - там са измислили експлоатацията на масите, тук са я "усъвършенствали" за 15 г. до космически висини [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Vinsent   
Дата:   27-06-12 13:06

Todd написа:

> Ха ха ха ... след комунизма нито
> едно нещо по черноморието не е
> станало като хората .Всичко е
> прецакано .
> ...

Бъркаш, момко! Цяла България е прецакана. Целия български народ е прецакан! [smilie2]

Само дето знанието не е във фактите, а в причините. Сещаш се кой унищожи страната ни, нали! [smilie2]

Дата:   27-06-12 13:20

Айде, айде, стига политика. Мисля си, ако се опна на плажа за вечерта, дали ще се намери някой копче да ми каже...

Дата:   27-06-12 13:59

Принципно - можеш да се опънеш на всеки плаж, който не е с концесионер, защото това е дъжавна земя и никой не може да те изгони.

За Арапя това значи плажа под "митничарския" нос, мидените плажове от двете страни на Буруна /големият нос с островчето/, плажа на самото островче и големият миден плаж в посока Лозенец.

Автор: arakiss   
Дата:   27-06-12 14:18

Там някакви компании (сигурно ohluff ги знае) всяка вечер се запиват, като стават особено шумни след 1 часа в полунощ. В 3 са в апогея си... [smilie2]

Много вероятно след това да изтрезняват до обяд, ама на мен този режим ми се видя много досаден. [smilie2]

[smilie18]

животът в един къмпинг е нощем, по хладничко :)
на когото не му харесва, на хотел [smilie25] [smilie21]
щот най-обичам преди обяд да почнат да ми забиват колчета за палатки и ударните вълни през пясъка право в мозъка ми [smilie5] [smilie18]

Дата:   27-06-12 15:24

Друго си е да опъваш фамилна палатка в 3 през нощта с любезното спомоществувателство на светлината от дисплея на мобилния телефон. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: arakiss   
Дата:   27-06-12 15:28

ся няма да ставаме максималисти, ма поне след 12 на обяд, кат напече и вече не може и да се спи вътре.
пък и тогаз вече помагаме за палатки всякакви [beer]

Автор: Todd   
Дата:   27-06-12 16:12

Автор: Vinsent
Дата: 27-06-12 13:06

Todd написа:

> Ха ха ха ... след комунизма нито
> едно нещо по черноморието не е
> станало като хората .Всичко е
> прецакано .
> ...

Бъркаш, момко! Цяла България е прецакана. Целия български народ е прецакан! [smilie2]

Само дето знанието не е във фактите, а в причините. Сещаш се кой унищожи страната ни, нали! [smilie2]

Причините са само едни :

Прост народ - слаба държава !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: kvakioh   
Дата:   27-06-12 17:18

На Арапя след 2008 няма да отида, защото искаха 2 лева за вход на 100м от плажа.
Иначе миналата година ме отказаха и от плажче след Синеморец, 2010 нямаше повече от 10-15 човека, след прокарването на черен прашен път от мутрофони с джипове и селяни с ATV-та няма смисъл повече.

Автор: diandimov   
Дата:   27-06-12 17:25

Защо искаш да е без пари?

[smilie10]

Без пари означава без сервиз, тоест без санитарни възли и прочее.
Значи искаш да цапаш и да унищожаваш природата в непредвидени за къмпингуване места?

И един бисер на Никсъна:

Принципно - можеш да се опънеш на всеки плаж, който не е с концесионер, защото това е дъжавна земя и никой не може да те изгони.

Защо да няма кой да те изгони ако е държавна земя?
Или държавата, като собственик, е НИКОЙ и няма регулации?

[smilie10]

Дата:   27-06-12 18:13

Защо да няма кой да те изгони ако е държавна земя?
Или държавата, като собственик, е НИКОЙ и няма регулации?

Защото макар да не е изрично разрешено, преспиването на морският бряг, бреговете на реки и езера, както на по-голямата част от обществените земи в България - не е забранено. Това е официалната позиция на омбудсмана на републиката.
За чужденец като теб - би трябвало да е достатъчно като информация.

Автор: diandimov   
Дата:   27-06-12 18:44

Преспиването, но не и къмпингуването.

Нали правиш разлика?

Дата:   27-06-12 19:05

Човекът, на когото съм отговорил, питаше за преспиване.

Автор: sherbit   
Дата:   27-06-12 20:37

преди арапя има един мост. има черен път в ляво. успех

Дата:   28-06-12 12:47

Да, говоря за преспиване (шалте и спален чувал) и евентуално опъване на такава палатка при дъжд:

https://photo-forum.net/static/forum/2012-06/fydn7407.JPG
http://www.bernosport.sk/2679-large/camp-minima-2-sl.jpg

Обичам и ценя природата, не паля огньове, не пека чевермета и т. н. Не ми свидят 12лв за бунгало, просто предпочитам да спя на открито и затова питам.

Благодаря на всички за полезната информация! :)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.