Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Митовете за ГЕРБ
Автор: Myth   
Дата:   17-06-12 12:32

Хубаво е да се прочете, общо взето съм съгласен

Отговори на това съобщение
 Re: Митовете за ГЕРБ
Автор: georgi969   
Дата:   17-06-12 12:36

Настъпаните не спират да скимтят.

Автор: sauron69   
Дата:   17-06-12 12:39

Скимтят, не скимтят, повечето неща са вярни [smilie7]

Дата:   17-06-12 12:41

да, верно е че някои от НДСВ се оправиха за 800 дни,даже и по-малко.
А, за 8,5 милиярдния излишък е натрупан по времето на други икономически условия.

Автор: TODD   
Дата:   17-06-12 12:42

Че то други има ли в БГ ???

Всеки е измамник [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   17-06-12 12:42

Не е важно дали скимтят или не, по-важно е вярни ли са нещата, които са написани, аз смятам че ДА.

Дата:   17-06-12 12:43

Иначе не съм фен на картофите и съм чел и други книги освен "Винету"[thankyou]

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   17-06-12 12:44

След като видях първите 4 букви от заглавието мислех да не го чета, но все пак го прочетох.
Лъха на отчаяние и безпомощност. Чак ми стана жал.

Дата:   17-06-12 12:46

georgi969 само точката за 8-те милиарда ли прочете, а за километрите открити магистрали, а за безработицата, айде тя и тя следствие на променените икономически условия, а за класацията ни по отношение на корупцията, а...

vasil.varbanov остави на какво луха, въпроса е вярно ли е написаното или не?

Публикацията е редактирана (17-06-12 12:48)

Дата:   17-06-12 12:50

И другите ги прочетох. Общо взето с приказки мога да ти докажа, че черното е бяло, ама нейсе.

Автор: CyberGene   
Дата:   17-06-12 12:57

Щеше да е добре да цитираш пълното заглавие на новината, което е

"НДСВ разбива митовете за ГЕРБ"

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Не съм чел дали разбива митовете, защото още на заглавието ми се насълзиха очите от смях и не можах да го прочета по-нататък [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   17-06-12 13:07

След такива резензии смятам да пропусна.

Автор: ntonev   
Дата:   17-06-12 13:09

Ако някой приеме тоя фейлетон за сериозен политически анализ, то той е меко казано наивен...
Четивото е написано като израз на висш пилотаж в политическата манипулация според мен. Да се говори за истина и лъжа в една манипулация е предизвикателство към теорията на относителността.

Ама темата обещава да е весела... [beer]

Автор: мара   
Дата:   17-06-12 13:12

висш?

Дата:   17-06-12 13:20

Маро, кво обърках...?[smilie11]

Автор: CyberGene   
Дата:   17-06-12 13:21

Не е правописът [smilie3]

Дата:   17-06-12 13:25

Ами аз затова питам, щото ясно, че не е правописа ( поне не е тоя път) и сигурно има нещо друго предвид... [smilie7]

Дата:   17-06-12 13:32

има впредвид, че не е висш, не е ли ясно?
по скоро низш пилотаж.

Дата:   17-06-12 13:37

Според мен си е висш - има неоспорими факти посочени в публикацията, използвани с цел да дерижират негативни настроения, без да се анализират докрай.
А друг е въпроса, че винаги една манипулация е пошла дейност.

Автор: мара   
Дата:   17-06-12 13:42

ма то си е смешно ;)

Дата:   17-06-12 13:56

Ами смешно е за тебе и мене, а аз съм сигурен, че хиляди го четат и си викит "Еее, верно е това бе...".
Ей даже мит толкова се е впечатлил, че е пуснал тема за да не се потули истината... Кажи ми сега, че не е висш пилотаж, ако е постигнал тоя резултат...

Дата:   17-06-12 14:03

Отговарям на Myth:

Бюджетният излишък нито преди, нито сега съм го видял.
Това е едно имагинерно понятие за обикновения човек.
Сега обаче виждам, че много неща в София и България се направиха и ПРОДЪЛЖАВАТ да се правят.
Разбира се, има още МНООООГО неща, които трябва да се направят. Но това е един безкраен процес.

"ГЕРБ били национализирали пенсионните осигуровки". Пенсиите и преди, и сега, са ниски. Разлика няма.

И преди ГЕРБ, и сега, имам прилична работа. Фирмата ни на няколко пъти беше атакувана от държавата, но ние не се даваме, търсим си правата. Разбира се, за мен като служител е по-добре да не сме атакувани. Ако си загубя работата сигурно ще започна да псувам правителството, но вината, че съм безработен ще бъде както в държавата, така и в мен, даже повече в мен. В Испания и други европейски страни има рекордна безработица. Там няма ГЕРБ.

Много скоро ще мога да пътувам до Бургас по магистрала. В София се направиха и продължават да се правят/ремонтират доста мащабни транспортни проекти – Околовръстното, 4-5 кръстовища на две нива, Метрото...Обновиха се доста паркове и детски градини. Аз съм обикновен човек и се радвам на обикновени малки неща.
Това, че НДСВ били проектирали и финансирали всичко, а ГЕРБ "само" са го построили ми звучи, как да кажа, малко пресилено.

За първите четири букви – момчето-Цар дойде в България да си оправи дворците и горите.
Никога, по никакъв начин няма да възприема нещо казано от неговата партия за чиста монета. Това се отнася за всички партии и политици въобще, включително и за ГЕРБ.

Автор: hotsnail   
Дата:   17-06-12 14:04

тъжно....идат избори

Ама днес е веселба гласуват в гърция...50/50 шанс да не можем да взелем в Еврото щото южните съседи ще го прецакат преди да дойдем

Автор: ценослав   
Дата:   17-06-12 14:05

НДСВ разбива митовете за ГЕРБ????

Една осрана партия, как може да оака друга партия, ма хич не ми е ясно.[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: asahi   
Дата:   17-06-12 14:07

Не ми е смешно, щото няма да го чета, ама да ви кажа, че в науката за словесната манипулация скоро нищо ново не е измислено или поне показано. Неволно правя аналогия с ХДР-то - научи се (донякъде) някой да прави ХДР и веднага започва да продуцира ХДР-та.

Поводът за това писание е малко по-друг: Днес започва 6-тия конгрес на НДСВ. Трябва да се пошуми, трябва да се изпъчат и ако не могат да го направят с успехите си по време на Тройната коалиция ще трябва да потърсят другия контраст - да очернят сегашните управляващи, та барем да се покажат малко по-бели. Това пък е хватка от римско време още.

Чудя му се на Мит как се е вързал, ама то човек си е свободен в какво и на кого да вярва.

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.