Автор: vasil.varbanov
Дата: 17-06-12 14:03
Отговарям на Myth:
Бюджетният излишък нито преди, нито сега съм го видял.
Това е едно имагинерно понятие за обикновения човек.
Сега обаче виждам, че много неща в София и България се направиха и ПРОДЪЛЖАВАТ да се правят.
Разбира се, има още МНООООГО неща, които трябва да се направят. Но това е един безкраен процес.
"ГЕРБ били национализирали пенсионните осигуровки". Пенсиите и преди, и сега, са ниски. Разлика няма.
И преди ГЕРБ, и сега, имам прилична работа. Фирмата ни на няколко пъти беше атакувана от държавата, но ние не се даваме, търсим си правата. Разбира се, за мен като служител е по-добре да не сме атакувани. Ако си загубя работата сигурно ще започна да псувам правителството, но вината, че съм безработен ще бъде както в държавата, така и в мен, даже повече в мен. В Испания и други европейски страни има рекордна безработица. Там няма ГЕРБ.
Много скоро ще мога да пътувам до Бургас по магистрала. В София се направиха и продължават да се правят/ремонтират доста мащабни транспортни проекти – Околовръстното, 4-5 кръстовища на две нива, Метрото...Обновиха се доста паркове и детски градини. Аз съм обикновен човек и се радвам на обикновени малки неща.
Това, че НДСВ били проектирали и финансирали всичко, а ГЕРБ "само" са го построили ми звучи, как да кажа, малко пресилено.
За първите четири букви – момчето-Цар дойде в България да си оправи дворците и горите.
Никога, по никакъв начин няма да възприема нещо казано от неговата партия за чиста монета. Това се отнася за всички партии и политици въобще, включително и за ГЕРБ.
|
|