Автор: ivodam
Дата: 03-10-12 17:19
...нали я знаете тая игра по Дарик, дето се обаждат на разни хора, двойки, и ги питат къде за последно са правили секс. Значи, ако не я знаете - първо се обаждат на единия, а после на другия и ако отговорите на двамата съвпадат - подаряват им някакъв електродомакински уред.
Днес от тая игра се обаждат в офиса на една колежка и й казват - обадихме се на мъжа ти, питахме го, той човекът ни отговори, сега питаме теб и ако отговорите ви съвпаднат - печелите хладилник с фризер, „Уиърпул". Нашата колежка отначало се дърпаше, откъде-накъде, вика, ще ви казвам къде съм правила секс, това не е ваша работа, но ония от радиото бяха много настоятелни - така и така, викат, мъжът ви каза къде сте правили секс, слушателите вече всичко знаят, и ако сега вас ви е чак толкова срам, само губите, чисто нов хладилник си е това все пак! Ние също започнахме да я навиваме - така де, щом мъжът й вече е казал, тъпо е да се прави на девственица и да изпусне хладилника с фризер. Ние я навиваме, те я навиват и на най-накрая тя се нави. Призна си... майчице, голям срам.
- И на какво толкова срамно място е правила секс? -пита хладно блондинката.
- В гъза - казва азиатското гадже и се разхилва като истерична. - Тъпачката каза, че е правила секс в гъза, това й бяха точните думи!
Всички мълчим като препарирани.
- Ония от Дарик толкова се ошашкаха, че й подариха не само фризера, ами и печка, и пералня, и микровълнова, и миксер. Пълно кухненско обзавеждане -продължава да се хили азиатското гадже. - Но според мен е малко... Да признаеш пред цяла България, че всяка сутрин мъжът ти те шиба отзад - е ми, повече заслужава момичето.
- Вие как се държите с нея? - питам с доза съчувствие.
- Е ми, как да се държим - правим се, че нищо не се е случило.
- А представяте ли си шока в семейството - разхилва се внезапно пичът с очилата и започва да нарежда с преправен глас. - Ама и в дупето ли бе, мама, защо така и в дупето бе, мама? С какво сме заслужили тоя срам, защо бе, мама, защо и в дупето?
Вече всички се хилим като побъркани...
Момчил Николов, "Хаш ойл"
![[smilie7]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie7.gif)
Публикацията е редактирана (03-10-12 17:21)
|
|