Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Цензура
Автор: galkanaz   
Дата:   17-08-09 23:51

Във връзка с информацията за проблеми с ромите в Унгария се опитах многократно да пусна следния коментар в сайта на Дарик - без успех:

"Докога в столицата ще е позволено движението на конски каруци, с безконтролно изхвърляне огромни купища конски изпражнения навсякъде, където те минават! В коя европейска столица се позволява такова нещо? Със сигурност не се позволява в Будапеща или дори в Букурещ и Тирана , но в София е обичайно явление... Срам и позор! Къде са общинските и държавни власти!?
Преди известно време от такава каруца пред автомобила ми изпадна цяла говарска печка... ако не бях реагирал мигновено, може би сега нямаше да пиша тези редове...
Хора, опомнете се, трябва наистина да има ред и спазване на закона."

Колкото и да се опитвах, отговорът бе "Грешка, коментарът ви не може да бъде публикуван" - без обяснения! Какво е вашето мение по този въпрос?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: esc   
Дата:   17-08-09 23:53

Грешка, коментарът ви не може да бъде публикуван...

Re:
Автор: ogimag   
Дата:   17-08-09 23:54

Ще ги приобщаваме. И мангите и каруците. [smilie5]

Re:
Автор: MapTuH   
Дата:   17-08-09 23:56

"изпражнения" [smilie24]

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   18-08-09 00:05

...не можеш да приобщиш някой,който не иска да бъде приобщен...щото като се приобщи ще трябва да спазва законите...[smilie25]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   18-08-09 00:06

Ами... едно време поне им връзваха по една престилка - или каквото бе там - отзад...

Re:
Дата:   18-08-09 00:14

Ами... едно време поне им връзваха по една престилка - или каквото бе там - отзад...

Да, но сега дори и въпрос не става... не само за престилката! Но темата е за цензурата от страна на тази национална медия....

Re:
Автор: jivkojj   
Дата:   18-08-09 00:14

Споко, не само дарик (нарочно с малка буква) е така. На мен колко много мнения не са ми излизали и в други "новинарски" сайтове, затова пък псувни - няма проблем.

Даже веднъж утопично се опитах съвсем възпитано да обясня на сайта на червения предател серГей с 1-2 думи колко е зле работата там и ..... изненада, не публикуваха нищо [smilie5]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   18-08-09 00:17

ми то и тука след малко може вече да не можеш [smilie18] [smilie18] [smilie8] [smilie21]

Re:
Автор: nikel   
Дата:   19-08-09 10:55

Ами аз конски каруци освен в БГ не съм виждал. Може би някъде на балканите все още ги има, но в Гърция (почти) никой не използва коне и магарета да теглят каруци или в "модерното" селско стопанство. Добре ще е някои от управляващите ни да са с по-европейско мислене или пък да си внесем политици от западна европа...

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   19-08-09 11:00

Е, има файтони, но те са атракция.

В нашия квартал ходят с каруци от контейнер на контейнер...

То, според наредбата на Столична община, и ровенето в контейнерите е забранено...

Re:
Автор: ka   
Дата:   19-08-09 11:02

... и пиенето на публични местаа е забранено [beer]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   19-08-09 11:03

помоли някой приятел да го постне вместо теб... ако и него го цензурират - лоша работа [smilie7]

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   19-08-09 11:21

Ми аз с носталгия си спомням за добрите стари скинари от квартала.

[smilie21]

А иначе повдигаш добър въпрос, който касае така наречената "толерантност на българина".

Това не е толерантност, а глупост граничеща с малоумие. Някакви американо-сороски простотии за интеграция и прочие. Има закони и те трябва да се спазват от всички, а ако не искат да се махат на майната си!

Защо аз ще съм длъжен да плащам сметки, данъци, осигуровки и да ми се търси сметка за всяко неспазване на закона , а мангала ще може да прави каквото си ще само защото е мангал? Отговора е един многократно даван от Тод - щото сме тъпаци. Гордеем се как ние сме били най-толерантните на балканите. няма такова нещо, излъгали са ни и ние им вярваме. Просто сме си тъпи и ни еб.т кой кога и къде ни свари.

Публикацията е редактирана (19-08-09 11:27)

конски каруци в СФ
Дата:   02-07-12 21:58

Нарочно вдигам тази тема, защото вместо да се решава, проблемът се задълбочава, а за общинските власти той все едно не съществува! Какво е решението според вас?

Re: Цензура
Автор: TODD   
Дата:   02-07-12 22:09

Решението е ... забрана за движение по национаните пътища .След година забрана изобщо за движение .

Конфискация на коня и запалване на каруцата на площада !!!

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: boyanb   
Дата:   02-07-12 22:20

като тодд [smilie24]

Автор: Krassy   
Дата:   02-07-12 23:41

коня на луканка...

Автор: ценослав   
Дата:   03-07-12 07:56

Умре ми коня от смях! [cool] [cool] [cool]

Автор: asklep   
Дата:   03-07-12 08:01

Не сте прави ,на тях това им е превозното средство. нямате право да ги лишавате от превозно средство ,само защото са бедни. [smilie7]

Автор: boreto   
Дата:   03-07-12 08:15

Абе нашите превозни средства бълват много по-опасни гадости, които си ги дишаме директно.

Да се спрат всички автомобили и каруци! Да се разрешат само велосипедните рикши! Всички цигани - таксиджии (рикшаджии)!
С фискални апарати, разбира се!

[smilie25]

Автор: Cristinel   
Дата:   03-07-12 08:43

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: chill   
Дата:   03-07-12 09:55

На кривия муй ... Каруцата му пречела ... [smilie18]

Автор: explorer   
Дата:   03-07-12 12:40

Помните ли как преди няколко години, когато ББ беше все още кмет на София, го интервюират точно срещу Универсиада (не помня вече за какво). Изведнъж зад насъбралото се около ББ множество журналисти и камери премина циганска каруца. ББ се захили, но в следващия момент се усети, че може би като кмет на София е все пак донякъде отговорен, и вече със сериозен тон обяви, че в момента работели по изграждането на необходимите съоръжения и постройки, за да могат да се погрижат за конете след като ги конфискуват от циганите. Не можа да измисли нищо по-умно от това, че общината строи конюшни или коневръзи или не знам какво точно си представяше под "съоръжения за конете". Минаха вече доста години от тогава, но изглежда "съоръжения" за конете все още няма и циганските каруци продължават да топуркат из "европейската" ни столица, а добичетата, които ги теглят продължават да ароматизират улиците с изпражненията си.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.