Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Съвет за врата.
Автор: cameraman   
Дата:   25-06-12 09:33

Натоварен съм с нелеката задача да намеря подходяща блиндирана врата за новото жилище на мама и тати... Те са съответно на 70 и 80 години и параноята ги тресе без да има смисъл... но няма значение... Трябва да изпълня поръчката... Кажете как стои въпроса с вратите в хипермаркетите... За специализираните фирми разбрах, че цените почват от 500 нагоре и в повечето случаи за същите китайски врати... Прочетох, че имало и турски добри.. Очаквам помощ, защото съм абсолютен лаик в областта

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за врата.
Автор: Todd   
Дата:   25-06-12 09:39

Електроженист ти трябва !!! 2 винкела 4м Х 40мм и един лист ламарина [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ценослав   
Дата:   25-06-12 09:40

Майка ми лесно я отказах от намерението за блиндирана врата.
Та преди време работата ми беше да присъствам на някакво ГКПП и там ми направи впечатление, че от Турция за Хърватска и Босна менаваха много блиндирани врати "втора ръка". Що бе джанам турците си изхвърляхя на боклука тия врати??? Един превозвач ме светна. По време на голямото земетресение в Турция, тия врати /с двойно и четворно заключване/ като земат та заядат щото сградите се разместили и от там касите им. Ма много народ е скачал от терасите. Та предпочели старите дървени.
[beer] [beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (25-06-12 13:04)

Автор: asahi   
Дата:   25-06-12 10:32

Ако ще е против параноя взимай първата, дето я има на склад. Ако ще е за сигурност най-добре по поръчка с custom заключващ механизъм.

Хора от полицията казват, че колкото е по-закучена вратата, толкова повече богатства има зад нея и по-сериозни крадци я отварят. Аз наследих грозна метална врата, боядисана с блажна боя в отвратителен цвят. Намирам я за добър камуфлаж, въпреки че не притежавам съкровища.

Автор: ivodam   
Дата:   25-06-12 10:35

За по-малко от 1500 сериозна врата трудно...

[smilie7]

Автор: stzz   
Дата:   25-06-12 10:38

Убеди ги че аларма е по-добро решение.
[smilie7]

Автор: baraba   
Дата:   25-06-12 11:03

няма врата която бадюгите да не отворят но има такива дето им трябва време докато я отворят.. , все пак си трябва вртата да не всеки които може да я ритне да влезне.. та една попоръчка излиза с монтажа 400лв не знам за кой град говориш но мога ти дам тел на лични.. врата си струва .. нормална метална врата с каса не знам какво има вътре но си изглежда добре направена.. не е грозна... а по сигурното е след нея да има втора и помежду двете да се задейства сод алармена инсталация или каквото и да е.. но тогава хайдутите влизат през терасите.. с въжета.. какво могат да изнесат с въжета нямам си на идея..

Автор: vizov   
Дата:   25-06-12 11:11

А, 1500лв?!? Поне 15000 трябва да е, иначе не струва [smilie3] [smilie5]

Автор: Todd   
Дата:   25-06-12 11:16

Проблема на старите хора е че те сами отварят ....

Нали си имам такова чудо в къщи .... страх я като евреин но само трябва да позвъниш и тича да отвори за да види кой е .

[smilie5]

Публикацията е редактирана (25-06-12 11:17)

Автор: da.fo   
Дата:   25-06-12 11:48

Сашо в Добрич има една фирма дето се е специализирала в изработката и монтажа на такива врати. Намира се до Месокомбината. Пламен Луканов се казва собственика. Започна още от 1991ва година и мисля , че няма да сбъркаш. Разходи се и виж цени, модели.... Мисля, че едно време фирмата се казваше Алкор ама знае ли човек през годините дали не е променил нещо.

Автор: ejko   
Дата:   25-06-12 13:27

15 000 най-малко..., че адамантия не е евтин...[smilie18]

Автор: deltalink   
Дата:   25-06-12 13:40

Само да не е такава ;)
http://vbox7.com/play:8245138e

Моята беше за към 1К без никви екстри

Публикацията е редактирана (25-06-12 13:40)

Автор: bOzo   
Дата:   25-06-12 14:02

Истинска блиндирана врата е 1000 и нагоре. Не визирам китайски и турски ментаци. Отделно се плаща за хубава брав с патроници и т.н.

Автор: evelinster   
Дата:   25-06-12 14:20

за тея разправят, че били много сигурни патрони

Автор: krist   
Дата:   25-06-12 14:30

моята е на Солид 55 за към 1400, когато я купих.. внимателно обаче с тях по следните причини: в началото ми казаха цена 1000 кинта и сключихме договор, при който платих не помня колко, но доста сериозно капаро, даже мисля, че си беше цялата сума. след седмица идва човек за оглед и ми вика, ама тя вратата ти нестандартна (200х80, ако не се лъжа) и ще трябва още 400 лв - т'ва след платеното капаро. е, к'во да се прави, бързах, нямах време да се разправям и платих.. две години по-късно, малко след изтичане на гаранцията прехвалената брава с патрон Аблой една януарска сутрин ни остави заключени вътре.. виках по спешност техник от друга фирма, тъй като от Солид май ми искаха бая пари, за да дойдат веднага, а дори и неспешната услуга беше скъпичка. човекът дойде чак ранния следобед и си свърши добре работата, като обаче ми сложи друга брава и каза, че тия, които слагали Солид 55 били най-евтините възможни боклуци.. едни съседи се оплакаха от точно същия проблем с брава на същата фирма.. та, дори и скъпото, уви не е гаранция за качество.. виж за 15 бона може и да е хубава, знам ли[smilie8]

Автор: slivenski   
Дата:   25-06-12 14:32

тва, че при земетресение може да зацепи вратата, не ми беше хрумвало... то и при пожар е опасно... да не дава Господ... [smilie21] [smilie21]

Дата:   25-06-12 15:03

Благодаря на отзовалите се на моя зов за помощ... Струва ми се, че не сме се разбрали.... Врата трябва да има, защото я искат... Сигурност има и без врата, защото не са в никоя целева група от крадци...... Апартамента, на който ще бъде сложена вратата се намира във Варна и не е подходящо да ползвам добричка фирма...

Автор: ejko   
Дата:   25-06-12 15:46

при пожар като се нагрее тая метална врата, върви я отваряй... Дървената я отваряш със шут и си вън, ама и крадецът я отваря със зъби..., така че няма абсолютно щастие...

Автор: ценослав   
Дата:   25-06-12 16:04

ТрОшим брави и панти секакви! [cool] [cool] [smilie10] [smilie10] [smilie21]

Автор: guesswho   
Дата:   25-06-12 16:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: diandimov   
Дата:   25-06-12 16:15

Еййй, блиндирана врата.

Бях забравил че има такова животно.
Да сложиш на мизерната панелка една здрава врата, все едно държавното съкровище е вътре.

Ми с решетките как стои въптоса? Искат ли и решетки, или просто ще зазидат прозорците?

Автор: guesswho   
Дата:   25-06-12 16:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   25-06-12 16:38

на Диандимов му прощавам, щот съм му свикнал.... В хипермаркетите е пълно с ламаринени врати по 200 до 500 лева. Китайски са и не са особено тежки... Не виждам предложения

Автор: vizov   
Дата:   25-06-12 16:48

Димов, на твоя курник що да му слагаш блиндирана врата. То през стената ще е по-лесно [smilie5]

Автор: da.fo   
Дата:   25-06-12 16:56

Сашо, тази добричка фирма отдавна(1993-95) стъпи на варненския пазар ... ама си е твоя работа.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.