Автор: krist
Дата: 25-06-12 14:30
моята е на Солид 55 за към 1400, когато я купих.. внимателно обаче с тях по следните причини: в началото ми казаха цена 1000 кинта и сключихме договор, при който платих не помня колко, но доста сериозно капаро, даже мисля, че си беше цялата сума. след седмица идва човек за оглед и ми вика, ама тя вратата ти нестандартна (200х80, ако не се лъжа) и ще трябва още 400 лв - т'ва след платеното капаро. е, к'во да се прави, бързах, нямах време да се разправям и платих.. две години по-късно, малко след изтичане на гаранцията прехвалената брава с патрон Аблой една януарска сутрин ни остави заключени вътре.. виках по спешност техник от друга фирма, тъй като от Солид май ми искаха бая пари, за да дойдат веднага, а дори и неспешната услуга беше скъпичка. човекът дойде чак ранния следобед и си свърши добре работата, като обаче ми сложи друга брава и каза, че тия, които слагали Солид 55 били най-евтините възможни боклуци.. едни съседи се оплакаха от точно същия проблем с брава на същата фирма.. та, дори и скъпото, уви не е гаранция за качество.. виж за 15 бона може и да е хубава, знам ли![[smilie8]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie8.gif)
|
|