Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Проучване на съвремен въпрос!
Автор: AnDoRa   
Дата:   29-06-12 13:22

Искъм да проведа едно проучване приятели,защото си блъскам акъла кое е нормално и кое не е? Според Вас, обръщам се главно към родителите,но и към общественото мнение:

„Нормално ли е малолетно дете да е влюбен-о;-а в 20години по възрастен и родителите да подкрепят тази любов с всички средстава и действия!”

Факт е че аз нямам деца и не мога да преценя правилно,затова питам вас!

Отговори на това съобщение
 Re: Проучване на съвремен въпрос!
Автор: Analgina   
Дата:   29-06-12 13:25

Зависи от материалното състояние на обожавания обект и менталното състояние на родителите.

Автор: sirkhann   
Дата:   29-06-12 13:27

Нормално ли е толкова неграмотни хора да провеждат подобни проучвания? [smilie10]

Автор: kkkolelo   
Дата:   29-06-12 13:30

Никак не е рядко малки или по млади момичета да харесват по възрастни мъже (в определен период от живота си (зеления [smilie5]) ... сигурно има нек'во обяснение. Това за подкрепата на родителите ... незнам ...

Дата:   29-06-12 13:31

не ти трябва граматика за да отгледаш дете а акъл

Дата:   29-06-12 13:36

...интересувам се един ден като имате деца или сега вашите,бихте ли позволили и бихте ли подкрепили тази любов???

Автор: ivodam   
Дата:   29-06-12 13:41

Колко малолетно е детето? Как точно родителите го подкрепят? А по-възрастният чичко изобщо знае ли, че дЕтето е влюбено? Дай повече подробности, ако искаш да разчиташ на сериозно отношение.

[smilie7]

Автор: COMMANDER_KEEN   
Дата:   29-06-12 13:42

18 годишно италианско момиче казало на родителите си, че вече 2 месеца няма цикъл. Много притеснена майката отишла до близката дрогерия и купила тест за бременност. Резултата показал, че девойката е бременна.
Псувайки бащата попитал:
"Коя е тази свиня, която ти причини това? Искам да знам!"
Девойката грабнала телефона и се обадила някъде. Половин час по-късно пред къщата спряло Ферари. От него слязъл изискан мъж на средна възраст с посивяла коса и безупречен костюм Армани и влязъл в къщата.
Седнал в дневната заедно с момичето и намръщените й родители и казал:
"Добър ден. Вашата дъщеря ме информира за проблема. Аз не мога да се оженя за нея заради семейното и социалното ми положение, но ще поема грижата за нея. Ще платя всички разходи и ще поема издръжката на дъщеря ви за цял живот.
Отделно,ако се роди момиче ще и предоставя Ферари, къща на крайбрежието, 2 магазина, къща в града, вила на плажа и 2 милиона долара в банката.
Ако се роди момче ще му завещая 2 фабрики и 4 милиона долара в банката.
Ако са близнаци те ще получат фабрика и 2 милиона долара в банката - за всеки.
Но нямам решение как да постъпя, ако дъщеря ви пометне."
Тук бащата, който до този момент не проронил и дума станал, сложил бащински ръка върху рамото на човека и казал: "Ще ебеш пак..."

Автор: e-mil   
Дата:   29-06-12 13:43

Ми в случая с Чаплин и дъщерята на Юджин О'Нийл явно е било нормално въпреки, че бащата е бил против. Изкарват 34 години брак - до смъртта на Чаплин.

Дата:   29-06-12 13:51

...детето е на 15 години,възрсния е на 36 години,родителите и възрастния се познават от общ интерес в хобито си! И сега родителите купуват подарък скъп около 100лв някаде за възрастния в знак на някакво приятелство,срещите има са веднъж в годината и само хобито им ги събира.Възрастния не е богат,но е известен в групата хора която ги събира хобито им!

Автор: n1x0n   

Родителите на майка ми бяха със 17 години разлика, родителите на баща ми - с 18. Аз други хора, които толкова да се обичат и подкрепят до последният си дъх - оттогава не съм срещал.

Колкото до "съвременността" на въпроса - подобни разлики са ежедневие в много култури от векове насам.

Автор: Cristinel   

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   29-06-12 13:52

AnDoRa - ми на неграмотни хора просто трябва да се забрани да отглеждат деца. Тогава няма да има подобни въпроси. Проблемът е, че явно имате наследствен проблем с възпитанието. [smilie24]

Дата:   29-06-12 13:53

така като гледам явно само аз не го смятам за нормално това нещо!!!

Дата:   29-06-12 13:55

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   29-06-12 13:59

Cristine ...ако беше твоето дете?

Дата:   29-06-12 14:02

Автор: kaiser.soze   
Дата:   29-06-12 14:04

какъв възрастен на 36, бре [smilie18] това си е младеж [smilie18]

Автор: kkkolelo   
Дата:   29-06-12 14:05

За това аз казвам и за себе си понякога - не мога да кажа как ще реагирам в дадена ситуация, трябва да бъда в нея ... тъй отстрани да разсъждаваме абстрактно ... [smilie8]

Дата:   29-06-12 14:10

Подобно нещо явно не се случва в нормалните семейства, където хората отделят време за възпитание на децата си. [smilie7] Оставят ги на произвола на съдбата и после "опааа, кво стана и що стана така?".

Да си родител е най-трудното нещо на този свят, а никой не полага изпит за него. [smilie23]

Автор: chavdarpg   
Дата:   29-06-12 14:21

AnDoRa написа:

> Искъм да проведа едно проучване
> приятели,защото си блъскам акъла
> кое е нормално и кое не е? Според
> Вас, обръщам се главно към
> родителите,но и към общественото
> мнение:
>
> „Нормално ли е малолетно дете да е
> влюбен-о;-а в 20години по възрастен

> и родителите да подкрепят тази
> любов с всички средстава и
> действия!”

>
> Факт е че аз нямам деца и не мога да
> преценя правилно,затова питам вас!

На въпрос номер 1, да нормално е. Повече от половината пубери на тази възраст са влюбени в по-големи от тях хора (певци, артисти и т.н.т)

За въпрос номер 2-И сега родителите купуват подарък скъп около 100лв някаде за възрастния в знак на някакво приятелство,срещите има са веднъж в годината и само хобито им ги събира. Това ли са им всичките средства на родителите, с които подкрепят тази любов? Струва ми се, че нещо не си наясно със себе си.

Факта, че нямаш деца, и както сам казваш не преценяваш правилно, дава ли ти право да съдиш другите, след като мнението им не съвпада с твоето?

Дата:   29-06-12 14:21

sirkhann

...ето това МНОГО МЕ УСПОКОИ ПОНЕ НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА!!!
Вече взех да се притеснявам за себе си,че нещо аз не съм в ред!
Благодаря!!!

Публикацията е редактирана (29-06-12 14:23)

Дата:   29-06-12 14:26

chavdarpg
Не съдя никой за нищо! Възпитанието ми и начина на мислене не възприема това поведение! Затова питам останалите хора какво мислят,аз ли не съм в час с живота!

Автор: Todd   
Дата:   29-06-12 14:28

Факт е че малко ги бият вече .

Иначе дъртите нямаме нищо против малките момиченца [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-06-12 14:29

[smilie8] Ама то е леко подсъдно даже, така като гледам. Що не му пратите един прокурор на тоя чичка [smilie5]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.