Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Mtel - условия
Автор: shadowhand   
Дата:   02-02-12 13:13

Днес бях да си подновя догова с Mtel, но се шокирах от точките по договора:

1) Все още абонатите нямат право да прекратяват договора по всяко време. По думи на нелюбезната служителка това още не било прието от тяхната фирма и не знаели кога ще стане факт.
2) Все още не са намалили цените на разговори между операторите (както бе обещано, че ще се случи след 1ви Януари 2012) и не могат да ми кажат дали след време АКО ги намалят ще бъдат намалени и моите цени.

Отказах да подпиша договора с желанието да споделите дали знаете - ще се променят ли тези условия и заслужава ли си да чакам още? Направих едно-две търсения в гугъл, но попадам само на статии от преди месеци, в които се посочва как след време ще бъдат намалени цените...

Отговори на това съобщение
 Re: Mtel - условия
Автор: IvoZafirov   
Дата:   02-02-12 13:21

Бе мани ги тия. Като ти изтечè срочния по договор можеш да ги отсвириш когато си пожелаеш. няма такъв филм нашата фирма не го е приела.

[smilie21]

Автор: Славов   
Дата:   02-02-12 13:23

Ми те всичките са като братя близнаци, едни и същи цигански номера....

Автор: ценослав   
Дата:   02-02-12 13:25

Три пъти нежно дамско гласче ми предлага подновяване щото и аз "изтичам". "За по добро обслужване разговора Ви се записва" мъмля неква магнетофонна лента. И аз, понеже момичето не е виновно, започвам да карам по списък от от неизвестния собственик, управител на доло. Така де, нали се записва, да им го пусне да слушат. БЕГАМ от тях??? Кога най сетне, ще бъде допуснато в това "гражданска демократично" общество да се пускат по медийте антиреклами???
[smilie7] [smilie21] [smilie21]

Автор: ivodam   
Дата:   02-02-12 13:33

Е, въпросът беше да не ти подновяват тихомълком договорите, сега прекратяване по всяко време не звучи нормално, то се губи смисълът на договора.

[smilie7]

Дата:   02-02-12 13:38

Повечето договори могат да бъдат прекратени с предизвестие. Аз лично се надявам да се възползвам от новите по-ниски цени на разговори между операторите, но ако подпиша договор ще търпя още една година на старите цени. Можело да премина по всяко време на друг абонаментен план, но трябвало да подпиша за 2 години и да бъдел по-скъп...

Отделен въпрос е, че като видях цените и условията на Vivacom и Globul и направо паднах от стола! Сега трябва да агитирам родата да минаваме задружно на друг оператор, ебаси скъпия Mtel![smilie10]

Дата:   02-02-12 13:42

Аз си смених плана на 28 и чакам да видя как ще са сметките, че последната ми е 98 кинта. Познат, който мина на тоя план има между 30 и 40% спад в сметката ... надявам се и при мен да е така.

Но договора е за една година и след това мога да го прекратя по всяко време.

Дата:   02-02-12 13:45

Аз мислех да мина на Surf&Talk от 26лв и калкулацията ми беше, че ще падне с поне 15% сумата, която заплащам, обаче ме вбесиха с условия.

Автор: pmartinov   
Дата:   02-02-12 13:48

От трън на глог,това е положението на мобилните услуги в България.

Автор: Ondine1   
Дата:   02-02-12 13:52

Аз минах на на-високата такса на Surf&Talk с разни 2000 безплатни минути..бла-бла...и в крайна сметка стана така,че сега плащам на-ниски сметки от години...[smile]

Дата:   02-02-12 14:09

Дали ще платим скъпо разговорите и евтина такса или висока такса за по-евтини разговори това няма голяма разлика .

SURF & TALK-55лева сметка за 200 минути бонус [smilie23]

Дата:   02-02-12 14:10

ЛИНК

Автор: ценослав   
Дата:   02-02-12 14:18

55 лева са си 5 ваучера и половина от 10 лева за Прима. Без договор, без нищо. [smilie23]

Дата:   02-02-12 14:18

pmartinov,принципно е така,но разликата преди/след е около 100 лева в моя полза..така ,че споделям защо съм доволна

Дата:   02-02-12 14:32

Ondine1 само ако при еднакъв обем разговори има намаление на сметката се счита че има смисъл .

Когато не говоря и моята сметка е символична.[smilie3]

Дата:   02-02-12 14:36

pmartinov[smilie24] /аз се накъсвам да говоря ,и затова ми направии впечатление ,че ми е намаляла сметката драстично/

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   02-02-12 14:40

Аз съм на комфорт 250 и честно, в повечето случаи си плащам таксата. Може би защото мразя да говоря по телефон[smilie5] Във всеки случай бая вода ще трябва да изтече, докато се очовечат при нас нещата.

Автор: ivanov.10   
Дата:   02-02-12 14:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   02-02-12 14:48

Ondine1 в твоя случай има явна полза !

При мен проблема е че разговорите ми са много различни в различни периоди .

Тоест не мога контролирам интензивността им предварително защото е непостоянна.

Автор: n1x0n   
Дата:   02-02-12 14:50

Задници са Мтел, ама пък ми искат между 12 и 18 лева на месец, та мисля да ги държа засега.

Дата:   02-02-12 14:58

Аз също исках да се махна от Ментел но другите два оператора потъват няма никакъв смисъл за кратко да правя нови договори.

Дата:   02-02-12 15:17

Абе аз уж до сега имах 2000 минути с 12 номера ама под 70 лв. не можех да падна. Хем гледах да ограничавам безмислените разговори.

Ще видя другия месец как е..

Автор: Славов   
Дата:   02-02-12 15:22

И аз така, за 12-15 лв. 2000 мин към 5 номера... познати навремето се прехвърлиха към други оператори, еми все тая... всичките са скъпари ...

Автор: harvester_vn   
Дата:   02-02-12 15:27

shadowhand написа:
> 1) Все още абонатите нямат право да прекратяват договора по всяко време.

Това с прекратяването на договорите е криво разбрано от доста хора. Прекратяване по всяко време никога няма да има. Ако си сключил договор за 2 години, няма как да го прекратиш без да платиш неустойки. Иначе се обезсмисля самото подписване на договор. Има се предвид, че можеш да прекъснеш взаимоотношенията си с даден оператор по всяко време СЛЕД като изтече договора който си подписал.

Дата:   02-02-12 16:10

Усещам, че и аз съм бил в голяма грешка по този въпрос. Нищо де, предпочитам да питам първо от колкото после да ме е яд. :)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.