Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Препоръчайте хотел в Кавала
Автор: hvarchileta   
Дата:   10-01-12 10:04

Някой може ли да ми препоръча хотел в Кавала, който да работи през м. март и да не е много скъп? Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Препоръчайте хотел в Кавала
Автор: ценослав   
Дата:   10-01-12 19:10

По-стария ми дедо е бил пленник в Кавала след Първата с.в., с полка си /без нито една загубена битка/ като гарант че цАРСТВО България ще си плати репарациите. Синът му - по-младият ми дядо пък е бил "окупация" като войник пак в Кавала /и пак им плащахме репарации до към 1985-6 г./. Да, да!!! По Бай Тошово време плащахме рапарациите "заработени" от предишните ни цАРЧЕТА. Аз служих в Момчилград - "подножието" на Кавала, но не ми дадоха възможност чрез некоя война и аз да стигна до там. Ма не са ми казвали в кви хотели сА били. [smilie25] [smilie25] [beer] [beer]

Автор: icikonti   
Дата:   10-01-12 19:53

Е чак пък до 1985-6 г......

http://patepis.com/?p=16916

Публикацията е редактирана (10-01-12 19:54)

Автор: carolco   
Дата:   10-01-12 19:53

ходи в ПАЛИО там са хотелите иначе и в центъра срещу пристанището има градинка в нея е туристически офис там правят и справки

Автор: ценослав   
Дата:   10-01-12 19:56

icikonti
Ми провери, може и по късно да е било.[beer]

Автор: fit_ness   
Дата:   10-01-12 20:33

За Кавала мога да препоръчам Аir Hotel Galaxy (4зв.-63 евро - 1 дв.стая със закуска)Galaxy (4 зв. - 66 евро - 1 дв.стая със закуска) и Egnatia (4зв. - 93 евро - 1 дв.стая със закуска). Като алтернатива мога да предложа хотел в Керамоти на 50 км от Кавала на цена около 50 евро за апартамент с 1 спалня и кухня. При интерес за резервация ми пиши на лични.[smilie24]

Автор: hvarchileta   
Дата:   11-01-12 09:35

благодаря, идея те да отидем за уикенд и единия ден да се разходим в Солун, другия в Кавала

Автор: tvk75   
Дата:   11-01-12 11:28

по-евтино е да си преспиш в България и да се върнеш на другия ден. Но всеки си прави сам сметката [smile]

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   11-01-12 13:15

Иди на Тасос- хотел до хотел, има и много евтини, близо е до Кавала

Автор: pch_bg   
Дата:   11-01-12 14:36

Както те посъветваха по-горе евтин хотел може да си намериш в Керамоти. По това време на годината студио е 35-40е или леглото е 10е. Даже не ти трябва и резервация. Кавала-Керамоти е 30мин. От Керамоти може да вземете ферибота до Тасос и да разгледате острова.[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.