Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 За хартиения спам......
Автор: lumix   
Дата:   08-01-12 02:03

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/bwnc0955.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2012-01/hzfv1091.JPG

http://photo-zona.net/images/user2037/album37888/large/1325980486_awsg2445_spam7-012012.jpg

Това при мен е ежедневие! Не че ми пречи да го хвърля в кошчето долу....но все ми се струва, че това е голям разход на хартия и човешки труд!

Кому е нужно това? Колко хартия се прахосва за да отиде за 1 сек. в кошчето?

Това е всеки ден! Моя вход е само 24 пощенски кутии, представям си какво е при 14-16 блокове!

Отговори на това съобщение
 Re: За хартиения спам......
Автор: asahi   
Дата:   08-01-12 02:14

Готина снимка!

Хартиеният спам сме си го платили в цената на стоката, която рекламира. Създава заетост на печатари и разносвачи. Аз ползвам спама на Рода да си застилам чат-пат като правя боклуци.

Автор: Diandimov   
Дата:   08-01-12 02:50

Аз моя го събирам в чувал и после си паля огнището на двора докато пийвам малко джак...

Автор: lumix   
Дата:   08-01-12 09:04

Асахи, на мен ми е ясно, че сме си го платили! Все ми се струва, че има и по-добър начин за рекламиране.

Аз лично се зачитам единствено в брошурите на Практис и Баумакс...!

А не е ли по-удачно един голям постер 2х1 метра лепнат на входа отколкото 24 диплянки във всяка пощенска кутия?

Или с парите за рекламните брошури да пускат стоките с намаление 50%....в даден ден?

Автор: BBorissov   
Дата:   08-01-12 09:10

Един ден се разминах с една разносвачка на такъв спам малко преди входа. Отивам до пощите и гледам - тупнала едно тесте с листовки стогащи за цялл квартал отгоре върху кутийте[smilie10] [smilie10] [smilie10]
Викам си - е тая заработва баш как си требе [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: attempt   
Дата:   08-01-12 09:39

Абе явно ги проверяват понякога. Веднъж един обикаляше и разпитваше дали редовно се получава спама на Кауфланд.

Автор: mun4o   
Дата:   08-01-12 09:58

Решението е - празен кашон на подходящо място във входа. Над кашона надпис - "Място за нежелана кореспонденция (нежелан спам :-)". Нататък пътят е ясен - уговорка с местен събирач на хартия, който периодично се грижи за останалото.
Това го видях на няколко места в Русе и смятам да го внедря и в нашия вход.

Автор: мара   
Дата:   08-01-12 10:15

ми някой тук преди време беше пуснал тема пак по тоя повод. с решението, за което говори мунчо. въпросът е защо всички се стараят(в идеалния случай!) да икономисват и да рециклират, а нейно височество рекламата бълва ненужни хартии в невероятни количества. на тва отгове целият тоя безсмислен труд, ресурс и нам си що си, щото генерирали работа и оборот. копането на окопи също генерира работа. местенето на камари - също.
мярката на нещата е тотално загубена. цялата схема, по която работи консуматорското общество - абсолютно сбъркана.

Автор: Gruyu   
Дата:   08-01-12 10:17

аз на излизане от входа наскубвам от кутиите наред каквото има от вестикарска хартия, че гори по-лесно и в колата в една торба ги събирам за село кога паля печката, а на времето и за тоалетна хартия се употребяваха![smilie5]

Автор: egoucm   
Дата:   08-01-12 10:29

мара [smilie24]

консуматорското общество - абсолютно сбъркано

Автор: Gruyu   
Дата:   08-01-12 10:37

т.е. въртим едни пари по между си[smilie5]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   08-01-12 10:42

И аз като Мара. Неведнъж съм изказвал тотално възмущение и недоумение от малоумния начин по който се разхищават ресурси.
Освен това не понасям агресивната реклама - ако аз желая нещо ще си го взема. От боклуците с които ми пълнят пощенската кутия не чета нищо.
Печатарите и разносвачите не ме вълнуват, но на това нещо трябва да му се сложи край по някакъв начин.

Автор: kkkolelo   
Дата:   08-01-12 10:42

мара [smilie24]

Не рядко от този спам човек не може да си получи важни писма - фрапиращ случай за мен беше една т.н. златна банкова карта за пазарене с намаление ...

Поне половината брошури са с неква химия в хартията и мирише при горене, пречи при горенето като не се разпада на фина пепел ... [smilie3]

Автор: CyberGene   
Дата:   08-01-12 10:46

За пръв път видях специално кошче за спам до пощенските кутии в кооперацията, в която живеех в Дъблин и се зачудих що не сме се сетили още ние. Но от година имаме такова дори във входа в Люлин :D Направо се учудвам, че толкова добра идея все още не е осрана от местния контигент и никой не хвърля вече по пода.

Дата:   08-01-12 10:46

То и в хартията има съвсем малко целулоза вече. Даже някои хартии не поддържат горенето.

Дата:   08-01-12 10:56

От 10 години получавам такъв спам и никога нищо не съм погледнал даже. Само проверявам дали не се е забутало някое писмо вътре. Събирам ги за подпалки.
Обаче явно има смисъл, щом ги пускат. Не и за мен де.
Има и друг спам - с писма, адресирани до нас. Някой път дори на ръка писани. Оферти за застраховки, благодарности разни, на два пъти ваучер от по 100 долара от гъгъл за да рекламирам с тях...
Не може да се избяга от това.
Освен ако не плащам на пощальона да ми отваря писмата и да маха ненужните.

Дата:   08-01-12 11:08

ако няма целулоза, значи има някаква вредна химия и кат нищо генерира трудно разградим боклук [smilie5]

Дата:   08-01-12 11:33

Горят си идеално, после като духне вятър и нищо не остава.

Автор: atrifonov   
Дата:   08-01-12 11:50

аз нямам против този хартиен спам- от една страна реклама за въпросните обекти, от друга начин да се изкарат стотинки като ги разнасяш тез диплянки

Автор: djfroggy   
Дата:   08-01-12 12:07

Чудесна идея би било и на тях да сложат "такса хартия" както на нас за найлоновите пликчета.

Дата:   08-01-12 12:11

Хартията лесно се разгражда в природата и не замърсява. Сравнението не е равностойно.

Дата:   08-01-12 13:07

не четете, ей, не четете [smilie18]
освен тва, ако не е химия, значи е целулоза, добивана от дървен матрял...ако е едното - лошо. ако е другото - пак лошо [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: TODD   
Дата:   08-01-12 13:18

Баси , аз що не получавам такива картинки ????

[smilie2]

Дата:   08-01-12 14:32

Щото пощаджията си пали печката с тях [smilie21]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   08-01-12 15:07

Тодаре ич ти и не требе да получаваш.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.