Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 За роднинските връзки
Автор: lillia   
Дата:   16-12-11 19:55

Имам странна рода. Изгубих връзка с братовчетка ми, която е дете на брата на майка ми преди 15 години. Когато я намерихме по повод на това, че трябваше да си получи наследството от баща си се получи следната история. 6 години откакто вуйчо ми е починал. Когато извадихме удостоверение преди седмица, разбрахме че е имал втори брак (там още не се знае каква история ще изкочи).Майка ми 3 дни беше в несвяст. Първата му съпруга обаче(бившата ми вуйна) и тя има втори брак. От вторият си брак има едно дете. Мъжът и на бившата ми вуйна, има син от първи брак. Синът му пък, се оженил за братовчетка ми. Бившата ми вуйна, демек майката на братовчетка ми има син от втория си мъж. Братовчетка ми обаче има 3 деца от сина на доведения си баща. Та мислих, мислих и се чудя кой, каква рода се пада в семейството. Излиза, че братовчетка ми е омъжена за брата на брат и. Демек за брат си. Брат и от втория брак на майка и е хем брат на мъжа и хем брат на нея. Пък нейните деца с брата на брат и хем са му деца , хем племенници. Съвсем се обърках.[smilie10]

Бихме Софи Маринова[smilie18]
[beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: За роднинските връзки
Автор: мара   
Дата:   16-12-11 20:51

лилеееееееееееее, тва е кат дързост и красота, ма!

Автор: ценослав   
Дата:   16-12-11 20:59

Ние в България сме си едно щастливо семейство. Шепа народ, а по малките села и градчета сме си родниники.[cool] [cool] [beer] [beer]

Автор: gen4o13   
Дата:   16-12-11 21:20

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/qjhj1405.JPG
http://www.picvalley.net/u/2701/15350470076325547991324063168QMqvS9W0o15C9q6C2BiD.JPG

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   16-12-11 21:25

Уиуе, мож ли маааааааааалко по-бавно, щото изгубих и нишки и стори.[smilie2]
Сега си обяснявам защо латиноамериканските сапунки са 20 епизода една сцена, слоумоушън, повтаряне по 100 пъти на една реплика и пр. Аудиторията трябва да схване родата в сюжета[smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   16-12-11 21:36

Само да не излезе, че Матилда е бременна.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   16-12-11 21:39

не знам за какво си говорите, но хич не ми са ясни разни шуреи, зетьове, и... дори не им се сещам имената [cool]

Автор: onakava   
Дата:   16-12-11 22:00

Лиле, в къщи сме 4 доведени братя и сестри, точно както казваш по-горе, и четиримата сме с различни фамилии (друга история). Баща ми умира, майка ми се жени втори път за разведен с две деца (доведените ми брат и сестра). После си имат си бебе (брат ми). Нищо не ми пречи да се омъжа за доведения ми брат, щото нямаме кръвна връзка и сме набори, даже баща ми ме бъзикаше като малка, че ако се оженим, щяло да му излезе по-евтино и няма да делим имоти, но не стана заварката.

Но това не е всичко. Родителите на доведеният ми баща, вече като възрастни, се развеждат и той, довеният ми дядо, се жени за разведена жена с едно момиче на моята възраст, с което учехме заедно. Демек аз, доведената дъщеря, учех заедно с деведената дъшеря на доведения ми дядо.
Тя (доведената сестра на доведения ми баща) от своя страна, на около 14 години научи, че неният баша е имал 2 брака преди да се ожени за майка и, с по едно дете от тях, та на стари години ходи да се запознават.

Има и още, ма си помислите, че ви лъжа [smilie18]

Автор: Anete   
Дата:   16-12-11 22:17

Уиуе, все съм знаела, че нашата история е странна, ама ти ме би по точки, признавам без бой [smilie5] [smile] .

Инак аз, макар и доста млада, станах баба. На ей това отроче от мъжки пол, да е живо и здраво и да слави и родителите си, и родата, и родината си, дай, боже.

Манечкия младеж у лево
На ръст ме е минал отдавна, ама на кила имам шанс да го стигна [smilie5] [cool] . Дъщеря ми е доста по-малка от него. На години, на ръст, както може да се досетите - и на тежест [smilie5] [smile] .

Освен Даниел, имам още 7-8 внука, с тенденция, живот и здраве, броят да се увеличава. Спрямо повечето си племенници, моите внуци, дъщеря ми е по-малка или равна на години.

Едно малко уточнение - родителите на "виновниците" за това многообразие / моите,както и на всякакви братовчеди, племенници, внуци/, както и аз самата - имаме по един брак. Няма и осиновени. Просто някои са бързали да се раждат, а други са закъснели.

Много се надявах това лято, когато Даниел си беше дошъл във ваканция, да мога да си направя снимка с ако не с всички, то с повечето внуци. Че то си е радост - толкова млад народ наоколо.

Послеписна доплънка:

Сещам се за един виц от едно време: В детската градина едно момченце казва на учителката - " Другарко, за чичо няма кифла [smile] [smilie5]".

Сещам се и друго - преди двайсетина години Клаудия Кардинале беше родила в една година със съпругата на сина си[smile] [cool] .

Автор: IvoZafirov   
Дата:   16-12-11 22:45

Баси! Само аз ли съм с 5 роднини на кръст? [smilie8]

....и без никакви сапунки..

Уиуе! Ти утепа коча с лопатата направо [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   17-12-11 00:25

на един авер сестра му стана майка за 3-ти път на 35, 2 седмици, след кат стана баба на първата си внучка от първата си дъщеря, ама толкоз...

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   17-12-11 00:25

IvoZafirov

Не си само ти. Аз съм прост и скучен като меню във вагон ресторант. Еееееееее и на рода не случих[smilie18] [smilie21]

Дата:   17-12-11 00:32

а мойте роднини по бащина линия до един са за роман [smilie18]
братя карамазови

Автор: exo99   
Дата:   17-12-11 03:50

Анете,
Ти си имала сумист - шщампион за внук!!! [beer]

Да ти е жим здрав! [beer]

Иначе се сещам за онзи виц: " Мойто и твойто бият нашето". [smile]

Автор: alba_luna   
Дата:   17-12-11 08:50

[smilie8] [smilie8]
Лиле, докато те четях, толкова се обърках, че за малко да извадя лист и химикал и да начертая връзката между роднините ти. На второ четене леко ми се изясни....[smilie18] [smilie18]

И аз имам някаква скучна рода - и как може само един чичо да се разведе......Че не се и жени отново...

Мара [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Gruyu   
Дата:   17-12-11 08:56

...на девер ми Петко зълвин син

Автор: Vinsent   
Дата:   17-12-11 08:57

Направи си родословно дърво! [smilie21]

Дата:   17-12-11 09:01

у нас тате е направил...ма сега не знае как да го изпринти [smilie18]

Дата:   17-12-11 09:11

Снощи кво правих, та съм заспала докато пиша в темата си[smilie10] [smilie18] [smilie18][smilie18]

Ама то и събота и неделя сме на работа, щото фирмата ще почива от 24-02[smilie5]

Онакова, твойта рода е по-интересна[smilie18] [beer] [beer] [beer]

Дата:   17-12-11 09:16

А има и друго, ама то съвсем ми става неудобно. След развода с първата си жена вуйчо ми замина за Ленинград и там имам 3-ма братовчеда (Ваня, Вова и Петър), но нямаше брак с рускинята.
Та дефакто тази за която се е оженил му е трета жена, но никой не е знаел, било е тайна[smilie7]

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   17-12-11 09:23

Автор: IvoZafirov
Дата: 16-12-11 22:45

Баси! Само аз ли съм с 5 роднини на кръст?

Ти се радвай, че са само толкова , че ... [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: divailodim   
Дата:   17-12-11 09:31

хич не се оплаквайте,че нямате голяма рода. Гледайте в по-горните постове кво стаа[smilie18]

Автор: Anete   
Дата:   17-12-11 11:20

exo99, благодаря за пожеланието.

Даниел има днес имен ден. Дай, боже, да му е живо името. И той да е жив и здрав и големи спортни успехи да постигне. Той е вторият български сумист в Япония. Засега добре се представя. Дано стихне и задмине успехите на Котоошу, за слава на Родината си и за радост на родители и близки.

Автор: slivenski   
Дата:   17-12-11 11:33

"Звъни вратата, звънеца чука..." стана работата напрау... [smilie18] [smilie21]

Автор: princess_Lia   
Дата:   17-12-11 14:46

И аз съм с 5 роднини на кръст...[smilie8] А на Лилето и историята и аз я разбрах на 2ро четене. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.