Автор: Anete
Дата: 16-12-11 22:17
Уиуе, все съм знаела, че нашата история е странна, ама ти ме би по точки, признавам без бой .
Инак аз, макар и доста млада, станах баба. На ей това отроче от мъжки пол, да е живо и здраво и да слави и родителите си, и родата, и родината си, дай, боже.
Манечкия младеж у лево
На ръст ме е минал отдавна, ама на кила имам шанс да го стигна . Дъщеря ми е доста по-малка от него. На години, на ръст, както може да се досетите - и на тежест .
Освен Даниел, имам още 7-8 внука, с тенденция, живот и здраве, броят да се увеличава. Спрямо повечето си племенници, моите внуци, дъщеря ми е по-малка или равна на години.
Едно малко уточнение - родителите на "виновниците" за това многообразие / моите,както и на всякакви братовчеди, племенници, внуци/, както и аз самата - имаме по един брак. Няма и осиновени. Просто някои са бързали да се раждат, а други са закъснели.
Много се надявах това лято, когато Даниел си беше дошъл във ваканция, да мога да си направя снимка с ако не с всички, то с повечето внуци. Че то си е радост - толкова млад народ наоколо.
Послеписна доплънка:
Сещам се за един виц от едно време: В детската градина едно момченце казва на учителката - " Другарко, за чичо няма кифла ".
Сещам се и друго - преди двайсетина години Клаудия Кардинале беше родила в една година със съпругата на сина си .
|
|