Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Русия
Автор: pmartinov   
Дата:   11-12-11 12:53

Народа на Русия не иска Путин ,но той се прави че не разбира и иска да е начело на цяла Русия!

Анонимността на интернета стана враг номер едно на КГБ.

Re: Русия
Автор: jivkojj   
Дата:   11-12-11 12:55

Логично, КГБ-ците ги е страх от повторение на арабските събития и при тях [smilie18]
Дата:   11-12-11 13:00

Генералите искат интернет да е поименен !

Анонимността застрашавала националната сигурност...

Автор: digitalgab   
Дата:   11-12-11 13:16

«Единая Россия»: Митингующие на Болотной площади будут услышаны
Автор: hery   
Дата:   11-12-11 13:38

pmartinov написа:

> Народа на Русия не иска Путин

Дали целият народ, не иска Путин?

При 30-тина хиляди протестиращи, според правителството или 100-тина хиляди, според протестиращите?

Юни 1990г., на митинга на СДС, на Орлов мост, имаше около 2млн души и след седмица изгубиха изборите.
Автор: attempt   
Дата:   11-12-11 13:57

Най-голямата опозиционна партия в Русия, която би трябвало да е опонент на Путин е... комунистическата партия. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: tonal   
Дата:   11-12-11 14:20

Което руснаците наистина не искат е
слаба държава и слаби управници
времето на Еелцин и Горбачов още се помни
когато се разсипваше само защото наети западни съветници така съветваха . Големите корпорации даже вече са се виждали собственици на ресурсите. След това дойде Путин.
Руснаците го обичат зашото им даде самочуствие.
Автор: IvoZafirov   
Дата:   11-12-11 14:33

Мда.. На тия в Москва и Петербург може да им е дал самочùствие, но ми е интересно на бедното мнозинство какво му е самочùствието. Щото уж голяма и велика страна пък по-голямата част от народа и сгриба... [smilie8]
Автор: 1vo   
Дата:   11-12-11 15:41

attempt написа:

> Най-голямата опозиционна партия в
> Русия, която би трябвало да е
> опонент на Путин е...
> комунистическата партия. [smilie18]
> [smilie18] [smilie18]
>

Да, Путин им е демократът на братушките [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: El_Fuego   
Дата:   11-12-11 15:50

Русия сега почти по нищо не се отличава от Русия преди 100 години. Само царят се казва Владимир, а не Николай.

Публикацията е редактирана (11-12-11 15:57)
Дата:   11-12-11 15:54

Попитали Сталин :

-Какво ви е мнението за демократичните избори другарю Сталин ?

-Нямам нищо против демократичните избори стига АЗ да броя гласовете...

Ето такава е и "демокрацията" на другаря Путин

Автор: exo99   
Дата:   11-12-11 15:57

Може да ви се вижда странно, но алтернативата на Путин е Зюганов и комунистическата партия.

Та при всичките му кусури, май ще е по-добре да си го преизберат.

Американците бяха правили едно проучване, че при слаба централна власт, Русия ще се разпадне на 3 или 4 части.

В следствие на това ще има война между поне две от тях.

Разбира се, това е един малко краен мрачен сценарий но е напълно възможен.

Малко става като Либия - аз не мисля, че западняците като свалиха лудия полковник, там положението стана по-добро.

Тепърва ще има междуособици и жизненото им равнище ще спадне драстично.

Та едва ли за обикновения либиец ще стане по-добре.
А като се отчита заплахата да дойдат на власдт ислямистите, какво излиза, по-добре да беше на власт лудият.

Та и в Русия, като махнат Путин, не виждам страната да стане демократична.

Дано аз да не съм прав.

[beer]
Автор: attempt   
Дата:   11-12-11 16:07

Наистина ли вярваш, че между Путиновата партия и комунистите има някаква разлика? [smilie18]
Автор: tvk75   
Дата:   11-12-11 16:15

естествено че има
Автор: slivenski   
Дата:   11-12-11 16:47

Американците бяха правили едно проучване, че при слаба централна власт, Русия ще се разпадне на 3 или 4 части.

Това е интересно проучване... Кои ще да са тези 3 или 4 части? Европейска част, Далечния Изток и Сибир ли?

Гладна кокошка - просо сънува. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   11-12-11 17:23

Даже описваха при такова разпадане постепенно завземане на части от Сибир от китайците.

Прогнозата беше за следващите 20 години.

Те и самите руснаци чертаят такива мрачни прогнози за части от Сибир - скоро четох такава статия в "Наука и жизнь", мисля беше в септемврийския брой от тази година.
Автор: Vinsent   
Дата:   11-12-11 19:33

exo99 написа:

>...
> Те и самите руснаци чертаят такива
> мрачни прогнози за части от Сибир -
> скоро четох такава статия в "Наука
> и жизнь",
> ...

Стара, изпитана формула за манипулация, намери общ враг за да управляваш по-лесно народа. [smilie5]

Дата:   11-12-11 19:35

Това че китайците ще превземат постепенно Сибир заради ресурсите се знае от преди 80години .Просто сега започва да се материализира и превръща във очевиден факт.

Другаря Путин веднага изнамери и обяви мъдрото решение:

Раждаемостта в Русия трябва да бъде повишена рязко!

Алкохола е основен враг на руските мъже и така започна линията на отрезвяването.

Но много руски глави след като отрезняха веднага схванаха че парите от нефта и газа който се продава навън влиза в джобовете на ограничен кръг от хора все близки до властта...

А този анонимен руски интернет е толкова неприятен за другаря Путин че го принуди чисто нов дворец построен специално за него да го пробута на един олигарх само да може да се яви на изборите.

Дата:   11-12-11 19:41

Да сме живи и здрави , ще видим накъде ще тръгнат нещата в Русия.
Дата:   11-12-11 19:46

ооооооох... много обичам такива геополитически "анализи". [smilie18]

Китай ще превземе Сибир заради ресурсите, а Русия ще стои със скръстени ръце и ще се занимава с дребни партийни дрязги... [smilie18] [smilie18]

ами вие хем сте против Путин /не че аз съм му върл фен/, хем "пророчествата" ви са именно в посока към засилване властта на Путин и такива като него, именно заради общия външен враг.

а и чисто от военна гледна точка някак ми е трудно да си представя как Китай би победил една от най-силните армии в света.

може и да не съм прав. но повярвайте ми, никой няма интерес Китай да започва световна война, дори и самият Китай, който и без това вече е световен икономически лидер. ако им трябват ресурси от Сибир, по-евтино ще им излезе да си ги купят, отколкото да ги завземат с война, която няма да спечелят.

[beer] [beer]
Автор: Vinsent   
Дата:   11-12-11 19:48

Света няма сметка от разцепването на Русия. Рязка промяна на баланса на силите би довела до непредсказуеми последствия. Друго е да си има 2-3 страни с претенции за световна хегемония... [smilie5]

Дата:   11-12-11 19:51

Сливенски, ще потърся списанието, ще сканирам статията и ще я кача в темата.
Навява доста размисли.
Оказва се, че китайската армия е по-добре !!! въоръжена от руската, а авторът подробно се аргументира защо руснаците не биха употребили ядрено оръжие на собствена територия, а те с нищо друго не могат да спрат китайците.

А то и проблемът може да се реши сам поради намаляването на руското население по естествени причини.
Дата:   11-12-11 19:51

Именно.

А и Русия е федеративна държава, все пак. Ако някоя република иска, може да се отдели... хахахаха... сам не си повярвах, че го написах... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Но щом Русия не се разпадна в размирните години в края на миналия век, едва ли би се разпаднала точно сега, и то само защото фотофорумните политолози са го предрекли.
Дата:   11-12-11 19:57

Ти май си като чукчата - писател, не читател.

Путин не е удобен с това, че налага централизирана авторитарна власт.
Не е сигурно при управлението на някой демакрат, какво би станало.
И не казвам аз , че ще се разпадне Русия при демократ президент, а американците - РАНД.
Но това все пак е един предполагаем сценарий.

Те при Елцин бяха почти пред процеси на разпадане.

И не ми се вярва, че тази огромна територия и с това население може да се управлява особено демократично.

Само Индия от големите държави е относително демократична, но те са по особен случай.

ПП Редактирах да оправя донякъде граматиката. [smile]

Публикацията е редактирана (11-12-11 20:00)
Дата:   11-12-11 19:57

Войната между Русия и Китай е неизбежна !

И никой не ви е казал,че утре ще започне.

Това са процеси които след 10-12 години вече ще са назрели с пълна сила.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.