Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кой е най-добрият град за живеене в България? 2011
Автор: fundamental   
Дата:   08-12-11 20:46

Започна ежегодната надпревара кой е по-по-най? [smilie5]

Вие как мислите? Интересно ми е да видя съфорумци как разсъждават и кво усещат[smilie5]
Щото под анкетата в Дарик е голям смях[smilie18] [smilie18]
Има и обективни коментари, но не малко са и "селяните" в големите градове [smilie5]

http://dariknews.bg/city2011.php
[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Кой е най-добрият град за живеене в България? 2011
Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   08-12-11 20:54

Без да цъкам на анкетата. Перник![smilie24] [cool]
Като пусна поста, ще ходя да гласувам за Винкелбург[smilie5]

Дата:   08-12-11 20:55

Голфбург [smilie18] [smilie18]

Автор: Knartist   
Дата:   08-12-11 20:56

Това е оксиморон - "добър град за живеене" & "България" - ноу фъкин' уей [smilie2]

Дата:   08-12-11 20:59

Кранист много отчайващо това. Все пак някъде се живее по добре от другаде, по няколко показателя, които не мога да отрека Дарик и 24 подбират все по подробно. [smilie21] [smilie5]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   08-12-11 21:09

ПеУник, Пеуник, Пеуник [cool] [cool] [cool]

Според мен народа трябва да седне яко да бойкотира всичко в кочината, щото то не бяха Мис Фотомодел, Мис Русе, Футболист на годината, А ПФГ, акция Тиквите, Сополивите, Килърите, бомберите... бе [smilie18]

Дата:   08-12-11 21:18

fundamental, не съм "кранист" и мерси - места като София, Бургас, Варна... след като съм живял в Гент... просто си говорим за НЕсъпоставими неща когато става въпрос за "добър град за ЖИВЕЕНЕ"... това тук НЕ е живот [smilie23] [smilie25]

Дата:   08-12-11 21:27

упс извинявай [smilie5] аз толкова време като кранист го чета [smilie18] [smilie18]

сори [beer] [beer]

и все пак живееш. В България все пак се живее. Къде ви е най добре?[smilie21] [smilie11]

Автор: djogata   
Дата:   08-12-11 21:37

Корупция!!! ПеУник изобщо го няма в списъка!

Автор: Anete   
Дата:   08-12-11 21:41

Според мен така зададен, въпросът е сбъркан изначално. По-реално би звучало: "Кой е най-малко лошият град за живеене в България? "
И защо само град ? А селата? Що за дискриминация ?!

Дата:   08-12-11 21:43

Еми, ако още диференцираме, ужким в Бояна (София) "би трябвало" да е по-читаво... ама зависи какво разбираме под "читаво"... хората, хората са големият проблем на тази страна... във всяко едно населено място, навсякъде... [smilie2]

В Гент не само прекрасната средновековна архитектура е готинка, но - много по-важното - ХОРАТА са читави и се отнасят читаво... и изобщо...

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   08-12-11 21:45

Да изберем Гент тогава , нема се пънем насила да си харесваме градовете я [smilie5]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   08-12-11 21:48

Автор: Knartist
Дата: 08-12-11 20:56

Това е оксиморон - "добър град за живеене" & "България" - ноу фъкин' уей [smilie2]
---------------------------------------------------------------

Повтарям мнението без да съм живял в Гент.

За мен ще бъде добър тоя град в България, където хората са усмихнати, помагат си и не се крадат и прецакват едни други. Но за такъв град в БГ не съм чувал, поне не и градовете от градски тип.

Има обаче такива селца

Автор: мара   
Дата:   08-12-11 21:54

има, бе зафе...има, ама требе да имаш очи да видиш [smilie5]

Дата:   08-12-11 21:56

Кой бе Маре? Дай пример! Щото аз ръшкам постоянно по градища, села и паланки и таков град (ама от градски тип) не съм видял.

софето ли? прехвалената ни моЛска столица ли? филибето ли? кой?

ни един от тех и за чеп за зеле не става

Дата:   08-12-11 21:59

[smile] Абе, бъзикайте се вие... или може и да сте сериозни де... аз там се почувствах като "вкъщи", а тук ми бяха културните шокове... онова там ми се струва "нормално"... човешко - още с излизането от вратата да почнат непознати да ти кимат, да ти се усмихват... тук дори и когато ходя из планините съм забелязал, че има случаи да не те поздравяват... баси безумието - срещаш се с някого из горите тилилейски, и он/она си гледа в краката и не те поглежда... бая пъти ми се е случвало - и когато съм с байка из Витоша, и за гъби... па какво да говорим за градовете - в Бояна имам съседи, с които живеем от 20 години през 3 къщи и дори и ай контакт не правят като се разминаваме по пътя за магазина [smilie10]

Автор: мара   
Дата:   08-12-11 22:00

е па мене и филибето ме кефи, и бургас, и варна. а па в елена хората едни мили, в габрово и клошарите гледат кат доценти, па за родопите да не говорим! мнооо готино...ся - те хората не богатеят, просто са си благи. така, че по критерий благосъстояние - едва ли [smile]

Автор: CyberGene   
Дата:   08-12-11 22:03

Абе и мен така ме е кефело хората как се поздравявят в чужбинско и т.н., ама след няколко месеца изпитах страхотна носталгия... [smilie8] Като съм тук, искам да се махам; като съм там, почва да ми липсва... [smilie18]

Татко глист и малкото глистче се напъвали, напъвали, па леко се подали от края на гъ*а и погледнали навън:
- Тате, всичко навън е хубаво, зелено, синьо... пък при нас всичко е в лайна, защо седим в тоя насран г*з?
- Родина, татковото, родина...

Публикацията е редактирана (08-12-11 22:04)

Дата:   08-12-11 22:05

Чакай ся! Аз написах "град от градски тип". Тия дето вечно се пънат да доказват колко хубаво се живее в тях.

Елена е друга бира, родопските градчета също. Ма там е друга България. Там е хубаво.

Иначе мен ни филибето ме кефи, ни варната. Бургас е малко по-така. А софето хич не влиза в класацията - най-идиотския град пълен с всякаква паплач.

Автор: CyberGene   
Дата:   08-12-11 22:07

Практически си ходя веднъж годишно и си седя само вътре вкъщи да дрънкам на пианото, обаче все пак да ви кажа да не отхвърляте Стара Загора с лека ръка [smilie18]

Няма мое, няма твое - всичко е Берое! Welcome to the center of the Universe! [smilie18]

Публикацията е редактирана (08-12-11 22:07)

Дата:   08-12-11 22:07

[smilie18] CyberGene, любим лаф [smilie24]

Мен никога не ме хвана носталгията... освен за котката ми... с майка ми и баща ми си скайпвахме... а на път за гарата в Гент ревах по улците с крокодилски сълзи... не исках да си тръгвам... а май тамън сега там са решили да ни махнат изискваният за разрешително за работа... готов съм дори да им науча изкелеферчения дъч, за да се върна там - сред човещината [thankyou] [beer]

Автор: shtukov   
Дата:   09-12-11 00:19

Заради едно кимване и една усмивка, какви жертви сме готови да направим..[smilie18]

Автор: shtukov   
Дата:   09-12-11 00:26

Чак пък на реване? Да не си забърсал някоя белгийка ей..!
[cool]

Дата:   09-12-11 00:38

Не забърсал никаква белгийка, ама, идвайки от БГ-то, направо подозирах някаква конспирация - онез ора там толкова мило да се отнасят с мен... гледах - нямаше скрити камери... а то толкова случки... по нощите в забутани улички някав араб със забулената му булка да идва и да ти вика "may I help you"... абе, не е за разправяне... като в оназ песньовка за Sunscreen-а - leave before it makes you soft... направо се бях разплул от човешко отношение в тоз Гент [smilie8]

Автор: n1x0n   
Дата:   09-12-11 00:42

Старият град на Созопол... извън туристическият сезон.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.