Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тема за приятелите, чувствата и старите фасади!
Автор: BlueHello   
Дата:   02-11-11 13:00

[smile]
 Re: Тема за приятелите, чувствата и старите фасади!
Дата:   02-11-11 13:01

Темата, може би, ще се превърне в частно парти, но това като че ли няма особено значение. Смъртта на Pishman провокира в мен както чувства, за които не подозирах, че съществуват, така и размишления, ретроспекции, анализи на живота като цяло и хиляди други неща. Едва ли е само при мен, но се връщах да чета, да гледам, да чувствам наново, да се усмихвам и да рева. Казах си преди време, че няма да си позволявам повече да показвам във ФФ душевен ексхибиционизъм, но пък пак не можах да се удържа и този път. Ама какво пък мога да загубя. ФФ е някаква вселена, която обитаваме с нашите си причини затова, влизаме в образи, излизаме, но пак се връщаме. Това място открай време си е виртуален дом на много хора. Е, на мен със старата фасада по ми харесваше, ма такъв човек (жираф) съм просто, между мерцедес и Lada Niva винаги ще избера второто. Имам навика да се отплесвам. Искам да кажа по две думи на хората, които също харесват старата фасада.

Пишмундер, заради теб пиша тия виртуални слова, но не трябваше това да е причината. Трябваше да полеем хубаво рождения ти ден, да се смеем и да си казваме к’вото имаме да си казваме на истинско... Много ми липсваш човече, а знам, че това е едва началото. [smilie2]

YVR, къде одиш бре човек? Разбрах, че си си продал апарата, може ли такова нещо, апарат се продава само ако ще си купуваш друг. Както и да е, на драго сърце щи дам да поснимаш с моя, само моля ти се пусни някой друг кадър, така ми липсва творчеството ти, две мацки питаха за теб, ама за това на лични.[smilie5]

Sellfish, Само две думи – Обичам те![smilie25]

Knartist, бая бири сме изпили, бая мачове сме изгледали, бая снимки сме направили. Чин-чин за доброто старо време![beer]

Kerabo, хем така, хем инак, знам че има някаква енергия, която пак ни събира, благодаря за неизпитваното досега подобно чувство, с най-близък синоним – топло! [smile]

Anne, едва ли подозираш каква енергия струи от кадрите ти, винаги се радвам, когато те срещам.[smile]

Avramil, включваш други сетива момиче, радвам ти се.[smile]

Kerabo, anne, avramil, вие сте най-сетивното, най-носталгичното, най-проникващото трио във ФФ. Знам, че не всичко е същото, но пускайте по някое кадро, моля ви.

Meri_an, няма да скрия, че най-много се връщам при твоите снимки. Уютно е някак и знам, че това е като в дома на някой, уютът се постига от домакина, та ти го създаваш Авторе.[smile]

Charm, ох, charm, ти си, ти си такава прелест безподобна, ти си човек с огромно сърце, де се побира такова голямо сърце, в такова крехко телце. А, да, сетих се Чармуши, ти просто си ходещо сърце.[smitten]

Binx, познаваме се от няма и година, а все едно сме били приятели от 101, благодаря за всичките добрини дето сте ми направили с твойта булка.[smilie5]

Lokole, голяма душичка си.[smile]

1000_biri, много те харесвам друже, снимките ти са приказливи и душевноангажиращи, но това е като при Мери, от ЗАУ-то идва.[smilie21]

Kali222, винаги словата ти ме карат да се чувствам странно, някакъв ала респект изпитвам, радвам се когато видя хубавите ти двойчици.[smile]

Тьма, прекалено смахнати натури сме, за да ни се получават диалозите, но и без теб нямаше да е същото.[smilie3]

Kaiseр.soze, винаги си ме радвал.[smilie5]

Feliz, Изи, страхотно е, че си такава положителна, радвам ти се.[smile]

Kaff, дори и мълчанието ти под снимките... радвам се, че наминаваш.[smile]

Matataupa, в генерала ми е почти като вкъщи, пишеш грамотно, което ме радва и като изключим едно-две неща и ти ме радваш![beer]

ALBIREO, благодаря за двумерното човече.[smilie5]

BIRLIBAN, Zmeiio, Refa и Ламята, винаги си ви представям комплект и без вас нямаше да е същото.[thankyou]

Label, desiti, де сте бре?[smilie11]

Marchello, де е оная тема със смахнатите ти стихове, не можах да я издиря? Радваш![smilie5]

Bobbyk, ти човече, ме връщаш при филията с пастет, трабантите и фунийките, благодаря ти.[thankyou]

Kubeto, благодаря, че си тук, и че поразсъбличаш атмосферата.[smilie5]

Sevensekonds, поете, благодаря.[smile]

Мара, доста често си ужасна, ама и без теб не може.

Raptor, големи купони си правихме под снимките, чат-пат чета там под Стики Фингаз.[smilie5]

Boni, доста често се изненадвам от добротата ти. [smilie5]

Dedoprsho, радвам ти се на хахавелщината.

Chunch, толкова рядък екземпляр си.[smilie25]

Lutra, и тебе те харесвам.[smile]

Demiman, diamian, усмивки и за вас. [smile]

Та, така, всеки си живее, в някаквото си битие, но отваряйте душите си от време на време, тези вътрешни пространства трябва да се проветряват. Снимайте, много ви се моля. Единственото нещо, което не се е променило тук е тръгването на мълвата, дано всички прочетат. Усмихвателности желая на всички ви. Благодаря :0))))))))))
Автор: Todd   
Дата:   02-11-11 13:05

А така ..... и ние те обичаме !!!!

щот си от Левски

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

[smilie5]
Дата:   02-11-11 13:07

Тоде, как можах да те забравя, само ЛЕВСКИ! [cool]
Автор: atrifonov   
Дата:   02-11-11 13:11

мен си ме пропуснал[smilie5] , но сигурно щото не се познаваме добре, даже въобще[smilie5]
[beer] [beer] [beer]
Дата:   02-11-11 13:12

atrifonov [smilie5] [beer]
Автор: J0R0   
Дата:   02-11-11 13:16

На толко доброта събрана на едно място, трябва и един символ на злото, че да уравновесява - admin

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   02-11-11 13:19

JORO, добър си и ти, само се праиш. [beer] [shtrak]
Дата:   02-11-11 13:23

П.П. Благодарение на теб и Бони го имаме всичкото това. Благодаря! [thankyou]
Автор: CanoniO   
Дата:   02-11-11 13:24

сега обиди sas[smilie18]
Автор: arakiss   
Дата:   02-11-11 13:26

страхотно е да видиш непознат, направил усилието [smile]
щот' приятелите си ги избирам такива, но още един човек да срещнеш е като подарък за нерожден ден [smitten]
Автор: tnt   
Дата:   02-11-11 13:27

а родзав сльон? [smilie8] [smilie5]
Дата:   02-11-11 13:27

по-късно ще мушна някоя фасада
Дата:   02-11-11 13:29

Тинту, извинявай, ти си розавата душа на форума, твърде бързо исках да казвам на толкова много хора толкоз много неща. Не се сърди и розов слон бъди. [smile]
Дата:   02-11-11 13:30

arakiss [beer]
Автор: lillia   
Дата:   02-11-11 13:30

няма любов към спамерите тука[smilie7]
Автор: DidiAndreeva   
Дата:   02-11-11 13:33

Hello на Blue-то [smile] . Евала за приказките, доста рядко казваме на приятелите си, че без тях не можем. А пък и публично ... май хич [smilie8] . Дано станем с една идея по-добри , а те ... си знаят [thankyou]
Дата:   02-11-11 13:35

Диди [beer]
Автор: boni   
Дата:   02-11-11 13:43

Поздравявам те с първата си снимка, публикувана тук - 25.07.2003г
Мисля, че е в тон с това, което написа...

https://photo-forum.net/static/forum/2011-11/psqa9854.JPG
https://photo-forum.net/static/site_pics/164/boni_colors%2Bin%2Bthe%2Brain.jpg
Дата:   02-11-11 13:46

Толкова е....

Благодаря!
Автор: J0R0   
Дата:   02-11-11 14:08

Аз, Бони и Сас сме добри, но админът е много зъл, да знаеш.
Дата:   02-11-11 14:14

Ще го имам предвид, дано не ми се налага да го знам! [smilie5]

Спешъл за тебе http://www.youtube.com/watch?v=BvcNtoHwd6Y
Дата:   02-11-11 14:20

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonElephant.gif
Дата:   02-11-11 14:24

[smitten]
Автор: мара   
Дата:   02-11-11 14:25

само за умрелите или добро или нищо [smilie5]
добре, че за мене като за жива [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.