Автор: klez
Дата: 06-11-11 17:00
TheBoss, говорил съм по 15-20 минути максимум с вайбъра, наистина понякога ми се получава накъсване но само с един конкретен човек на който нета му е кофти, с други съм си говорил без проблем.
Допускам, че наистина може да има някакъв проблем, но вярвам че съвсем скоро ще го отстранят.
А скайп съм убеден че все по осран ще го правят.
Скайпа за мобилни нужди е трудно използваем. пробвах да го държа постоянно пуснат ми сори ама той лапа половината ресурси на телефона и батерията която нормално кара 2 дни (с постоянно кънектнат EDGE) сега кара 10-12часа.... :)
Вайбъра ми е идеален, пишем си SMS-и, говорим си с приятели в чужбина и това нито за сметка на батерия нито за сметка на ресурси нито нищо :)
Не казвам, че е съвсем перфектен и заема 0МВ рам и намалява живота на батерията с 0%, но тези параметри са пренебрежимо малки.
Скайп имаха пълната възможност да заемат те тази ниша, но просто им липсват програмисти които да напишат един читав софтуер.
Кичат го с глупости само и те не знаят за какво...
на времето си спомням че си говорехме по скайп със Celeron-и на по 500Mhz с 128МВ RAM... ха сега ходи пусни скайп на компютър под 1GHz и под 1GB RAM.
За мен лично много се осраха скайп.
Какви ли не страшни нововъведения. Най се ядосах когато с поредния Ъпдейт, чат прозореца като го опънеш на цял екран и не разпъва редовете от край до край ми почна да ги показва само в средата... да не ви разпраям на FullHD монитор как изглежда тва, грозна работа
Публикацията е редактирана (06-11-11 17:01)
|
|