Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Салон на изкуствата
Автор: asahi   
Дата:   15-05-12 09:29

Тази седмица

Отговори на това съобщение
 Re: Салон на изкуствата
Автор: J0R0   
Дата:   15-05-12 09:32

http://www.ticketpro.bg/jnp/music/840998-stanley-jordan.html

Това някаква шега ли е?
Голям фен съм му на тоя човек, ама що на другия край на България?
Асахи, нещо пропуски, като за градски... :)))

Дата:   15-05-12 09:35

Жоре, че не му е мястото на този човек на градския стадион в Казанлък е повече от ясно. Нито музиката му е популярна, нито там му е публиката. Иначе Казанлък си е баш в центъра, а и пътищата са добри.

Пропуски няма. Ще има безплатен уъркшоп със Стан. Да те запиша ли?

Дата:   15-05-12 09:36

няма друго такова свирене, неподражаем!!!

Дата:   15-05-12 09:46

Да бе, точно за неговия уъркшоп съм аз с моите три акорда :)
Виж някой път Дилън ако прави уъркшоп по свирене на два акорда и фалшиво пеене, може да ме запишеш :)

Автор: Rebellious   
Дата:   15-05-12 11:09

Ей, "столичаните", не бързайте с изводите, моля! Музиката на Стенли Джордан е толкова популярна тук, колкото и там, при вас. Като знам що народ се "точи" за този концерт ( и аз, де[smile] ), та не мисля, че асахито има право. Е, не може всичко да е в София, бе приятели![beer]

Дата:   15-05-12 11:11

Жоро, така си е - няма такова свирене!!![smilie24]

Автор: kerabo   
Дата:   15-05-12 11:22

Благодаря за линка, asahi [smilie24] [thankyou]

Дата:   15-05-12 23:20

Rebellious, местният патриотизъм е хубаво нещо. След концерта пак ще си говорим. Дано да не ни е срам, че като си спомня концерта на Тото Котуньо бррр...

Кметът на Казанлък, г-жа Галина Стоянова потвърди, че разрешава ползването на игрище до Стадион Севтополис за къмпинг. Ползването на къмпинга ще бъде включено в цената на билета. Това е снимка на мястото. За всички, които останат да нощуват в къмпинга, ще бъде организирано специално Afterparty, което също ще е включено в цената на билета-т.е.-няма да се плаща нищо допълнително. Ще свири група. Ще има скари, бири и неограничено количество течности. Час след концерта на Стенли, на сцената ще се проведе перформънс "Какво искам да кажа на Стенли" Български китаристи ще се качат и ще могат да направят свое обръщение към госта, но...без микрофон, а само с китара. Желаещите да участват в това, да пуснат мейл на office@medialive.bg

Дата:   16-05-12 13:31

Местният патриотизъм изобщо не е хубаво нещо. Било на тема родно място, било на тема местоживеене. Нека всеки е щастлив и добре там, където е избрал да бъде! И това да му е достатъчно, без да го афишира. Смисълът е в личния избор на всеки, а не във взаимното надприказване и обобщения с някакво си там чувство на превъзходство.
А за Тото Кутуньо, да, за жалост бе голям резил, но да се надяваме този път нещата да станат по различен начин. А и все се надявам и хората мъъъничко да са се променили оттогава! Дано![beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.