Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Най много хубави жени има тука - във Видин. Има една приказса "Вода гази, жаден ходи". Така, че не "впивайте взор" в далечните "извори" при нашето си убавило.
Всеки да интерпретира както иска, то е ясно, че обективност няма как да има.
Например на мен последно в Румъния ми направи натрапчиво впечатление колко красиви жени има, а никога не бях се замислял, че румънките са хубави.
Рускините като бях ученик за мен бяха върха на сладоледа, малка водка и си ти. Който е прекарвал месеци по морето знае.
Но като всяко нещо когато е прекалено омръзва и съм се пренаситил. Даже мисля, че се увредих за цял живот, спряха да ме кефят изобщо блондинки, щото ги минавахме всякакви.
Иначе наистина имаше изключително красиви момичета от тях.
Българките... миииии... не мога да определя. Има страхотни жени, но можеш да видиш и много различни неща. Изобщо в България очаквам всичко, така, че нищо вече не ми прави впечатление.
Единствено, че повечето са дървени в секса и не знаят как да изстискат максимума от него.
Това разбира се е така, защото повечето мъже тук са неадекватни като маймуни и няма кой да ги научи на хубавите неща от живота... трябва да ги откриват сами.
В Америка небостъргачите са високи до небето, във Франция всички жени са красиви, а на Бай Ганьо на инструмента могат да кацнат 43 врабчета. Последното на 1 крак.
Срещнали се две чужденки на българското черноморие и коментирали за нас:
- Тия българи строят къщи все едно, че ще живеят 100 години.
- А как правят секс!!!??? Като че ли ще умрат утре.
Американките, колкото и странно да звучи, са много хубави докъм 20-22. И много дашни, хич ги нямат българските комплекси. След това обаче почват да се подуват и увисват
Иначе рускините са най-много според мен, като съм виждал страшно хубави румънки, колумбийки и корейки.