Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предпечатар за Пловдив.
Автор: asahi   
Дата:   25-08-11 12:22

Една от добрите пловдивски рекламни агенции търси специалист по предпечат. Работата е около центъра (не е в царевичака). Да владее адобските продукти и да не кръшка от работа. Заплата - около и над средната за страната. На ЛС давам телефон за контакт.

Спамкайте умерено.

Отговори на това съобщение
 Re: Предпечатар за Пловдив.
Автор: jrr   
Дата:   25-08-11 13:49

Аз пък тамън се канех да питам - къде в Пловдив може да се изкара един начален курс по предпечат?
Asahi ,извинявай за спама , криво разбрах заглавието [beer]

Автор: Myth   
Дата:   25-08-11 13:49

Да кажа ли що со търсят предпечатар, стария им кадър има да взима над 4000лв заплати смятайте колко заплати са около средната. Хубаво е някои неща да се знаят.

Автор: CanoniO   
Дата:   25-08-11 13:54

[smilie18]

Автор: __SpOO__   
Дата:   25-08-11 14:12

Въй, въй, над 4000 лева. Не звучи никак добре особено в тази т.нар. криза.

Наистина тези неща като се премълчават не е особено коректно [smilie23]

Автор: Lalinda   
Дата:   25-08-11 14:14

Хехе, да припомня, че веднъж преведох нещо за фирмата, наела асахи (т. е. с идеята да ми тестват уменията), пък те дори не пожелаха да видят превода ми...

Никога няма да го забравя, понеже никога в живота ми не ми се е случвало подобно нещо.

Преводът беше от страница и нещо, представете си, пък тях ги домързя не да го прочетат, ами да го... получат.

Българска работа.

Не се подлъгвайте по призиви на форумни познати.

Дата:   25-08-11 14:18

Е никой не казва, че се премълчават умишлено, едва ли асахи знае тези и някои други подробности, не е коректно да го обвинявате.

Хееееей не превръщайте темата в лични нападки и войни.

Публикацията е редактирана (25-08-11 14:20)

Автор: __SpOO__   
Дата:   25-08-11 14:22

Аз не съм обвинили никого или да съм имал предвид, че автора на темата умишлено прикрива нещо. Говорих принципно.

Дата:   25-08-11 14:28

jrr, в Пловдив в някакво художествено училище учат предпечат - мой познат преподава там на хонорар. От бюрата по труда чат-пат финансират такива курсове, но нивото не е особено високо.

Миф, сутринта говорих със "стария предпечатар" - разширяват дейността, та затова търсят хора.

Лалинда, не ме прави съпричастен към професионалните си неуспехи. По това време централата е сключила глобален договор с международна преводаческа фирми. Оттогава никой не се занимава с преводачи в България и съответно не се ползваме от услугите на теб и твои колеги.

Дата:   25-08-11 14:41

Асахи, Пловдив не е чак толкова голям особено за хора дето са в един бранш та се знаем горе долу и си знаем агенциите и печатниците па и хората дето работят, та.... не знам каква ти е информацията но това което казвам е вярно, сега може този "стар" дето ти си говоил да е след нашия стар, въпрос на един телефон е да науача, но това което казвам аз е вярно. А колко разширяват дейноста не знам, аз друга информация имам, че им доста зорно с кинтите. Бая хора минаха от там през годините и хубаво за тях като работодатели не съм чул.

Дата:   25-08-11 14:46

За всеобщо неудоволетворение не мога да взема отношение към отправените обвинения. На всеки сестра му е курва и това няма как да се избегне.

Дата:   25-08-11 14:53

Не е точно така, как пък за някои лошо не се чува. Не искам да се отклоняваме от темата, но... все се говори, как в България работниците с големи претенции, не работят и... а за работодателите .... колко са некоректни и т.н. нищо не се казва, ама хайде да спрем до тук. Който е на зор да иде да опита там, в интерес на истината в тази агенция некадърни хора не виреят, дисциплината и установените порядки са желязни и който и да иде най-малко една школовка ще получи щото там трябва да е безпогрешен, сериозно го казвам това.

Автор: exo99   
Дата:   25-08-11 23:10

И да има и той да взима 4000 лева.[smilie23]

Да ги съди, д..ба и смотаняците.

Не е коректно да нахендрите някакъв нов човек.

[beer]

Автор: canonio   
Дата:   25-08-11 23:14

Ако не се разписвал на нищо ще осъди дедовия...
Онази глупост, дето свидетели доказват, че си работил за еди кви си пари я забравете...

Дата:   25-08-11 23:49

Автор: exo99
Дата: 25-08-11 23:10

И да има и той да взима 4000 лева.

Да ги съди, д..ба и смотаняците.

Не е коректно да нахендрите някакъв нов човек.

Е аз съм убеден, че асахи не ги знае тия неща, не би ги рекламирал изобщо ако ги знае, нямам никакви съмнения към него.

Дата:   26-08-11 00:02

Асахи не го месете във вашите разсъждения.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.