Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Труд и творчество
Автор: Onakava   
Дата:   17-08-11 23:16

Айде и аз да пусна една тема [smilie5]

Нека да видим кой какво обича да прави, преправя, освежава лично и собственоръчно каквото и да било...и резултата, естествено. В снимки. Може и в рисунки[smile] Ваши идеи, ваши разработки, ваше изпълнение.

Ако обичате да бъчкате разни работи вкъщи, в гаража или в градината, ако един поглед е достатъчен да си представите стария ВЕФ по чаркове и това ви въодушевява, ако в старите гуми виждате люлки и саксийки, ако обичате миризмата на боя, байц и рендосано дърво, това е вашата тема.

Няма ограничения - бижута и аксесоари разни, мебели и декоративни предмети - реставрирани или измайсторени, тонколони, лампи, керамика, дрехи, ремонти, извършени ей тия две ръце...каквото ви дойде наум. Няма ограничения, няма семантика, няма дизайни - близайни [smilie5]

[beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Труд и творчество
Автор: navy   
Дата:   17-08-11 23:27

Аз обичам няколко неща да правя, но ме е срам да ги споделя в публичното пространство [smilie5]
Ник-а ти как да го чета?
ОПАКАВА или ОНАКАВА?

Дата:   17-08-11 23:38

Щом не те е срам да ги снимаш, значи можеш да ги споделиш, аз ти давам благословията си.

Онакава по принцип, но и Опакава става [smilie5]

Автор: Lalinda   
Дата:   17-08-11 23:42

Покажи и тук шкафчето за обувки, де.
Хубавко е.

Масако Оя май имаше много рокли, при това - все розови, за обувките не е много сигурно.
Но хубави шкафчета за роклите поне явно е имала.
[smilie3]

Днес намерихме, при разчистването на балкона преди усвояването му, пирографирана дървена закачалка... Изглежда сякаш направена от мен в часовете по трудово обучение.

По мое време не се говореши за (труд и) творчество. Людмила Живкова ги измисли тия неща за творчеството и труда, ала-бала.

Нас само ни обучаваха на туй-онуй, дори предмет като родинознане нямахме, а другото бе само четене, писане и смятане.

Но на мен и двете ми ръце са леви, ако имах трета, както казва един от приятелите ми, и тя щяла да е лява, разбира се!

Поне мога да творя, пишейки с десетте си пръста по клавиатурата, а някои и това, хм, не могат. Мога и да смятам, но това явно не се смята за труд...

Едно е да си едно, а друго е да си... две!
[beer]

Дата:   17-08-11 23:46

Оставам с впечатлението, че постоянно изравяте от дома някакви книги, мебели и аксесоари... прашасвали с години там [smilie8]

Голяма писурана си да ти кажа [smilie8]

Метла, парцал, прахосмукачка, изхвърляне на боклука... това нещо знаеш ли какво означава [smilie8]

Автор: Lalinda   
Дата:   17-08-11 23:48

En Arte, el bricolaje es una técnica donde se crea a partir de materiales diversos comunes o a la mano, y se ve como característico de los trabajos postmodernos.

También pueden producirse en masa o de "basura".

Това всичкото, като франкофон, го разбрах, с изключение на "basura"-та.

Защо гешпанецът набляга обаче на постмодерността на труда - и творчеството?

Дата:   17-08-11 23:49

Най често 'боклук' [smilie5]

Дата:   17-08-11 23:57

Специално за Лали на бис [smilie5]

https://photo-forum.net/static/forum/2011-08/efsd8273.JPG
http://photo-zona.net/images/user63464/album21253/large/1313434228_pkhg1366_Garderob4e5.jpg

Писурана...хахаха...от години не я бях чувала тая дума...и аз съм Писурана. Госпожа О. Писурана [smilie5]

Едит - линкче.

Публикацията е редактирана (18-08-11 00:02)

Автор: Navy   
Дата:   18-08-11 00:00

Това е кошмар за мъжа... Обувки.. Женски...

Автор: muzka   
Дата:   18-08-11 00:08

https://photo-forum.net/static/forum/2011-08/eihv4731.JPG
http://s2.ipicture.ru/uploads/20110818/G7UXC1O5.jpg

За убиване на скуката![smilie21] [smilie21] [smilie6]

Дата:   18-08-11 00:38

Браус!
С какво е рисувано това? Тази вляво, с дървото, ме кефи максимално. Да не говорим, че позволява да сриеш гущерче в домашния ликьор [smilie5]

Автор: abyser   
Дата:   18-08-11 00:43

'Onakava' го чета като NatakOva [smilie18]. Няма лошо, ама не е за това темата.
Нямам гараж или градина или някаква работилница, всъшност това ми е мечтата, преди много години съм имал подобни условия за "творчество" и знам, че това много ми липсва [smilie8].
В момента нямам дори едни клещи под ръка (имам май едни долу в колата, едни на едно друго място, дето ще се пренасям кой знае кога).
Та затова рядко "творя" с подръчни материали, битовизми, с единствената цел да са функционални и здрави, да не се разпадат от само себе си [smilie5] .

Е това е последното:
http://photo-zona.net/images/user31403/album4260/large/1313615383_hyvc4945_DSCF9087.jpg

http://photo-zona.net/images/user31403/album4260/large/1313615383_hyvc4945_DSCF9087.jpg
http://photo-zona.net/images/user31403/album4260/large/1313615384_zuwf9009_DSCF9088.jpg

DVD-то ми има coaxial digital аудио изход, ресивърът ми има само optical входове, та си направих конвертор... неволята учи [cool]. Е, според някои образи сигурно се губи по някой-друг някой бит [smilie18] , ама няма да сме дребнави [smilie25]
Долбита, ДиТиЕси, МиТиЕси - всичко тече на шест, въпреки неугледната подръчна изработка [smilie24] [beer]

Автор: danvan16   
Дата:   18-08-11 00:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: tan4o   
Дата:   18-08-11 00:56

Следващият път, като заминете, мога да идвам да кося ливадата и да разхождам песа![cool] [cool] [cool] [cool] ...и дръвчетата ще поливам!

Автор: sunnyshot   
Дата:   18-08-11 01:02

Срам ме е да кажа, но напоследък цялото си свободно време губя онлайн.

Автор: tan4o   
Дата:   18-08-11 01:05

от 2 месеца все се каня да оправя едни нощтви, но се колебая конкретно за функцията им. Затова изчаквам, да им намеря мястото в нас!

Публикацията е редактирана (18-08-11 01:07)

Автор: Diandimov   
Дата:   18-08-11 07:41

Не виждам саксии, хранилки за прасета или люлки в старите гуми.

Обичах миризмата на боя, но боите тук не миришат.

И е по- евтино да си купиш каквото и да е, отколкото да го човъркаш. От гледна точка на това, че времето е пари.

Автор: muzka   
Дата:   18-08-11 09:43

Публикацията е редактирана (18-08-11 09:44)

Автор: danvan16   
Дата:   18-08-11 09:47

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.