Автор: dobriman
Дата: 07-07-11 17:17
Най-вероятно ще трябва някакво основание,
но аз подкрепям поради други съображения:
Ситуация: 7-10 етажен блок. Някой си не плаща таксите, които се събират. Същият не дава пари, като се прецака асансьора, щото той живеел на 2-ят етаж, същият не му дреме, че докато се топли на дърва - пушека отива в съседите му, същият не му дреме, че като си стовари лятото дървата пред блока и става мазало, същият не му дреме, че докато си ги внася в мазето или на стълбищната площадка - става мръсотия (той както помните не плаща и за чистачка), на тоя не му дреме и че като си цепи дърва на балкона е напукал мазилката и тя ще падне, на тоя не му дреме и че покрива тече (щото е на 2-ят етаж, същият няма да даде пари и за не знам си кво и няма да си плаща и парното и т.н и т.н.
Затова съм ЗА закона. НО искам и да се въведат и "правилници за спазване на реда в жилищната сграда" и съответно вместо сегашните "касиеро-домоуправители" да се наемат фирми или пък ако има ентусиаст да се занимава (законово регламентирано). Да си пише в тези правилници, кой какво що, кучета-котки-прасета, шум, екстериор, парно-газ-дръва и камъни" и готово.
Който не го спазва - ДЗАК- по точка еди коя си от правилника - 75 % подписи съгласни - бегай и мисли. Ако се вразумиш - върни се и живей като останалите.
|
|