Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Аз ли не съм наред, или? Освен на съпрузите (предполагам) на кой ли друг му харесват бременни жени? Някой ще каже - това е "магията на новият живот" и тем подобни клишета... хубаво, разбирам, ама някак си не ми е красиво... неестествено ми изглежда. То ако беше нормално, щяха да си изглеждат така по принцип?
Аз мисля като lansky...Наистина, тези снимки не са много красиви и 'представителни', но пък специално тук във ФФ съм виждала много красиви фотоси на бременни жени. Е, разбира се зависи много и от тялото не жената, но снимките, които тук съм виждала са много хубави и приятни за окото.
Като се замислим не всяка жена може да притежава мечтаните за мъжете форма, тегло и визия. Но...не за пръв път казвам, че всеки си има мнение.
Според мен (тъй като би следвало да имам право на лично мнение), и на съпрузите не им харесват, а най-малко се харесват на самите фотографирани.
Поне така казват, пък и поведението им, като цяло, потвърждава това.
Ама ей, на, мода. Фотосайтова.
То и много от останалите семейни снимки са си доста нелицеприятни, но пък политическата коректност изисква да им се радваме и да се умиляваме публично на всяка дунда или дундьо, респективно скумрия или направо чироз.
Снупоф някои хора мислят същото и за снимки на деца., а един творец с божий ник пък за всички нормални портрети на които няма травестити ... Просто остави хората да правят това което искат и не се опитвай да разбереш кой нормален човек какво е нормално да харесва.
Разни хора, разни вкусове! В Щатите почти всяка бременна иска професионални снимки от последния триместър, много хора искат и снимки на самото раждане. Преди месец ме караха да снимам на раждане, ама минах само със снимки на новороденото ;)
Слава богу, моят мъж намира бременността за секси ;)
Кат станеш татко, ще върнем темата да се посмеем дружно ;)