Автор: zizomir
Дата: 11-06-11 14:40
Здравейте,
Темата я пускам поради факта че една легенда в европейския тутонска е напът да посети нашата столица. НА 17.06 SKARFACE е в PORKPIE за първия си концерт на наша сцена.Като почитателите на този тип музика: реге,ска,тутон е нещо много значимо и вълнуващо да се видят величия в този стил реге със скийхедсреге мотиви. Това е банда с над 20год история и огромна аудитория особен във Франция, където те са водеща банда и много обичани от публиката. Едни от малкото професионални банди със собствен и неповторим стил. Идеята ми е да си поговорим с любителите на този тип музика, а и не, кво мислите за този стил музика...?Aз съм заклет почитател повече от 10год и в началото имаше много малко запознати точно в този стил 2toneska, но пък аз се сдобих с много албуми от соусика, ревностно ги колекционирах, и скарфейс ми останаха любимци, не само на мен, а й на много привърженици на 2тоне стила - тъй като те са пионери и със собствен стил. Аз ще им направя професионални снимки и ще вложа много усилия да се получат добре и в стила 2тоне, а той е BW и смятам да заложа на филмовата фотография. Кодак 100макс съм си приготвил и две халогнеки и много професионализъм. Но това не ми е най-важното по важното е да разбера вашето отношение към този стил музика и да ви покане на едно наистина професионално музикално шоу.
Благодаря много
|
|