Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за почитателите на ска музиката
Автор: zizomir   
Дата:   11-06-11 14:40

Здравейте,

Темата я пускам поради факта че една легенда в европейския тутонска е напът да посети нашата столица. НА 17.06 SKARFACE е в PORKPIE за първия си концерт на наша сцена.Като почитателите на този тип музика: реге,ска,тутон е нещо много значимо и вълнуващо да се видят величия в този стил реге със скийхедсреге мотиви. Това е банда с над 20год история и огромна аудитория особен във Франция, където те са водеща банда и много обичани от публиката. Едни от малкото професионални банди със собствен и неповторим стил. Идеята ми е да си поговорим с любителите на този тип музика, а и не, кво мислите за този стил музика...?Aз съм заклет почитател повече от 10год и в началото имаше много малко запознати точно в този стил 2toneska, но пък аз се сдобих с много албуми от соусика, ревностно ги колекционирах, и скарфейс ми останаха любимци, не само на мен, а й на много привърженици на 2тоне стила - тъй като те са пионери и със собствен стил. Аз ще им направя професионални снимки и ще вложа много усилия да се получат добре и в стила 2тоне, а той е BW и смятам да заложа на филмовата фотография. Кодак 100макс съм си приготвил и две халогнеки и много професионализъм. Но това не ми е най-важното по важното е да разбера вашето отношение към този стил музика и да ви покане на едно наистина професионално музикално шоу.
Благодаря много [thankyou] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: за почитателите на ска музиката
Автор: tnt   
Дата:   11-06-11 14:49

[cool] [cool] [cool] [cool]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.