Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 За манифестациите
Автор: chicken   
Дата:   24-05-11 22:27

Днес открих колко лесно се борел комунизъма. Преименуваш манифестацията на шествие, даваш от ония рошавите неща на момиченцата да ги размахват (предполагам вместо червените връзки, казваш, че е доброволно (и всички се юрват) и вече не е гадната комунистическа манифестация. Забавно е как се връщат много от нещата. Добре оплюти, след това добре забравени и сега преоткрити. И вече дават европейски, цивилизован облик на народя.
Ама такъв си е българина. Тотално отрицание и рушене, и сега ше ги гоним всичките, ама ше им фанем налъмите. Ама няма страшно, за лошите неща комунистите са виновни. Ние сме добри и сме просто жертви

Отговори на това съобщение
 Re: За маниестациите
Автор: djogata   
Дата:   24-05-11 22:28

Сложи едно "ф" в заглавието, щот' си го изял. Все пак е ден на писмеността, трябва да сме изрядни в правописа [beer]

Едит: Опс, аз докато ти кажа, ти си го оправил [beer]

Публикацията е редактирана (24-05-11 22:29)

Re: За манифестациите
Автор: kaiser.soze   
Дата:   24-05-11 22:30

отново е ден за борба

чудя се кое да борим... капитализма или демокрацията

chicken , какво мислиш [smilie21]

Автор: djogata   
Дата:   24-05-11 22:31

Аз се боря с една бира. [smilie5]

Дата:   24-05-11 22:31

И аз го видях, ама форума нещо ми се мотка тази вечер и докато зареди за редакция и други го видели [smilie5]

Автор: feliz   
Дата:   24-05-11 22:36

Пиле, по принцип си прав. Ама е хубаво човек сам да решава, кое му харесва и кое не. Е, верно, по-бавно става, но ефектът е по-добър. Сега гледам в доста училища сами искат децата униформи и си ги носят с кеф. Нали си спомняш нас като ни караха насила да ходим с униформи?[smile]

Публикацията е редактирана (24-05-11 22:41)

Дата:   24-05-11 22:36

Чикъна вече не се хаби да мисли за такива неща. Само наблюдава и се чуди дали да плаче или да се подхилва. Вие как мислите?

Публикацията е редактирана (24-05-11 22:52)

Дата:   24-05-11 22:38

плаче

най-добре е да се радваш [smilie24]

Автор: logrus   
Дата:   24-05-11 22:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: n1x0n   
Дата:   24-05-11 22:41

Нали си спомняш нас като ни караха на сила да ходим с униформи?

Ужас, също като и моите братовчеди по европейските колежи по същото време! Насила... в свободна Европа... потрес!

Автор: Navy   
Дата:   24-05-11 22:41

Ако нема секс, заеби...

Автор: Todd   
Дата:   24-05-11 22:43

Някогашните задължителни манифестации бяха такъв благодат !!!

Задължително женските се издокарваха и се изсипваха на центъра !!!

Нема да се мотат като пачаври по анцузи из квартала....

И после " С колегите ще идем да пийнем .." и глей кво става .

Ама аз ви разправям неща дето не са за простолюдието !

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: netLady   
Дата:   24-05-11 22:44

Днес си видях съучениците. Един донесе снимки баш от манифестация. Готини, щастливи дечковци.[smitten] Мокри. Btw, днес що не валя? Имам спомен, че на всички манифестации на 24 май валеше. Сигур щот е шествие?!

Публикацията е редактирана (24-05-11 22:47)

Автор: pif   
Дата:   24-05-11 22:45

Абе за униформите не съм съгласен. Единици са дето им се кефят и още по малко са дето им е кеф да ходят с тях.
Днес във Варна манифестацията беше много красива. Имаше си трибуна. Там всичките велики. Четаха глупости. След това тръгна шествието. Първо мажоретки, оркестър, знамена. След това кмета и първите на града. След това се изредиха училищата и разните му културни организации. За доста хора беше чест да са част от това. Децата много се радваха като съобщаваха училищата им и постигнатите успехи. На електротехникума имаше и агитка на пенсиите. Випуск 65-та или нещо такова. И бяха 15-ина дядки. От 2 години се каня да дойда специално да я гледам и тая година успях. Не знам дали има друг град в БГ където да я правят толкова сериозно и успешно.

Дата:   24-05-11 22:46

n1x0n , не е в това проблема, сарказмът ти е излишен..

проблемът, е че не приличаха на нищо, нали си спомняш съветските рубашки [smilie7]

всъщност на теб може и да са се харесвали, нали си съветски възпитаник [smilie5]

Дата:   24-05-11 22:48

Ти пък къде си носил "съветските рубашки" [smilie8]

Дата:   24-05-11 22:49

Пловдив, България [cool]

Дата:   24-05-11 22:50

Да, бре logrus, не съм казал нищо против нещата, които се случват. Много си е добре даже.
Просто в другите държави хората съхраниха каквото трябва, друго измениха, Продължиха (или започнаха) да се развиват върху някаква основа и сега си живеят живота. Никой не говори за комунизъм, никой не се оправдава с комунизъм, никой не си губи времето да се бори с комунизъм. Ние първо трябваше да докараме държавата до "тотал щета" ама без каско, да си губим времето със разправии кой крив, кой прав, какво и защо стана и как да го замажем. И после, поради липса на други останали възможности взехме да кърпим квото е останало. И пак разправии. И сме още там, дето нито една друга бивша соц. страна не се и опитала да стигне

Дата:   24-05-11 22:52

комунизмът не е интересен вече

казвайте сега какво да борим, капитазма или демограцията [smilie21] [smilie21]

от една седмица ме мъчи тоя въпрос [smilie21] [smilie21]

Автор: georgi969   
Дата:   24-05-11 22:53

69 набор съм ама съветски рубашки не си спомням.Момичетат ходиха с престилки, пък за момчетат не си спомням униформи.После в СПТУто бяхме с панталони , сини ризи и сака.Ама рубашки не е имало .Гръкчето сигурно е учило в началото на 50те,тогава може и да е имало рубашки.[cool]

Автор: feliz   
Дата:   24-05-11 22:53

май трябва да се уточня - тук в Полша дъщеря ми се кефи на униформата. Но тя включва 6-7 артикула /пола, риза, блуза с къс ръкав, с дълъг, жилетка и пуловер без ръкав.[smilie5]Може да си ги комбинира както намери за добре. Така децата хем са еднакви, хем са различни. Не са като затворници.[smilie5]

Автор: Todd   
Дата:   24-05-11 22:54

Ако можем да преборим българизацията цена няма да имаме . Това включва и циганизацията .... на българското население !!!

[smilie5]

Дата:   24-05-11 22:54

Малко ти е пиенето, ако беше достатъчно нямаше да се мъчиш [smilie5]
Аз пък спирам, че пиша на някакъв гнусен лаптоп и ми се схванаха пръстите. Как работите на тези неща бре!?!

Дата:   24-05-11 22:57

69 набор съм ама съветски рубашки не си спомням

аз пък си спомням, иначе нямаше как да си ги измисля. черни сатенени рубашки с колан от плат който се вързваше отзад [smilie21]

Дата:   24-05-11 22:59

kaiser.soze написа:

> Пловдив, България [cool]

[smilie8] Ми, за момчетата при нас униформите бяха тъмносин костюм и бяла риза. Май и за цела България беха такива. Да не си бил в руско училище? Как да е.

А сега какво да борим - простотията и мизерията. После с другото лесно ще се оправим.

Публикацията е редактирана (24-05-11 23:00)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.