Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Честито, гражданската...
Автор: Myth   
Дата:   04-05-11 19:47

... ще се плаща вече единствено и само на един път цялата сума, нямате право на разсрочено плащане. Още едно малоумие в условия на тежка криза, ми майната им ще карам без гражданска и съм сигурен, че ще има много като мен и ще стават все повече.
Застрахователите сега може и да се кефят, но всъщност ще разберат, че това не е в тяхна полза. Мноог хора просто ще започнат да карат без застраховка.

Защитниците на закона може да наскачат сега, да започнат пак да ми обясняват как е в Европа [smilie5] [smilie18] [cool] [cool] [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Честито, гражданската...
Автор: diandimov   
Дата:   04-05-11 19:49

Не знам как е в европата, аз си плащам застраховките всеки месец.

А какво е това гражданска отговорност?

Автор: asahi   
Дата:   04-05-11 19:50

Застрахователите са свързали техните бази с трафик контрлола. Минаваш пред камерата на кръстовището, софтуерът ти рзпознава номера и го сравнява с базата. Ако няма съвпъдък получаваш писмо.

Найс, а?

Автор: slivenski   
Дата:   04-05-11 19:51

Автор: diandimov
Дата: 04-05-11 19:49

Не знам как е в европата, аз си плащам застраховките всеки месец.

А какво е това гражданска отговорност?

----------------------------

Liability insurance

Автор: alsash   
Дата:   04-05-11 19:52

все още не важи...[smilie3]

Автор: Amigo   
Дата:   04-05-11 19:54

вече им теглихме по една майна на мутрата, насекоместия и цялата им компания в президентската тема [smilie25] [smilie25]

Дата:   04-05-11 19:55

Добре, значи на село затова карат безотговорно?
Защото отговорността под формата на гражданска отговорност е само за гражданЯта?

Дата:   04-05-11 19:57

селЕните драйвирят талиги [cool] [cool]

Дата:   04-05-11 20:02

Найс не найс вкъщи до работа камери няма, ако се наложи майната им и номерата ще си скрия тогава ще съвпадне оная ми работа. Не мога да си позволя да ходя с обществен транспорт щото ми идва по-скъпо, бе бомби и трябват повечко на тя държава, докато се възмущавах от вандалите дето бяха потрошили оная камера в София, май ще почна да призовавам за масово потрошване на камерите, не може да продължава всичкото това малоумие в милата ни скъпа държава. Лошото е че другите са по зле и от сегашната ни мутра дето ни управлява.

Дата:   04-05-11 20:06

Пази Боже да чукнеш нещо по пътя - ще плащаш като поп.

Автор: Императорът.   
Дата:   04-05-11 20:08

Лошо.

Е, нашият бранш това не го засяга... месечно, тримесечно, шестмесечно, годишно - както те кефи. [smilie23] [smilie21]

Автор: MarinY   
Дата:   04-05-11 20:13

Ей, я да ви питам. Като не можете да си платите застраховката, от къде имате пари за бензин? А като ударите някой, кой ще му плати щетите?

Дата:   04-05-11 20:16

ей ся, почват се хитрите въпроси [cool] [cool] а откъде имаме пари за кола, а [smilie25] [smilie25] бе изобщо не можем ли да живеем без коли [smilie25] и да си налягаме парцалите като ни дерат, както им скимне [cool] [cool]

Дата:   04-05-11 20:19

MarinY ами ще ти кажа, от къде, на първо място за мен е да има бензин в колата, защото тя е средството ми да ида на работа, нямам бензин няма ходене на работа, няма пари за мамбо, колкото и малко да са. От много време ползвам колата ЕДИНСТВЕНО и само да ходя на работа и другаде само когато се НАЛАГА. Отдавна не си позволявам събота и неделя да се разхождам насам и натам както едно време обикалях половин България. Ще кажеш да ходя с обществения транспорт, идва ми по скъпо и ако няма пари за бензин това значи да нямам и за билет за рейса. И ако трябва ще ги изгладувам за мога да сложа бензин да ида на работа. Доволен ли си?

Дата:   04-05-11 20:21

Автор: asahi
Дата: 04-05-11 20:06

Пази Боже да чукнеш нещо по пътя - ще плащаш като поп.

Ами да не се случва, карам внимателно, което не е гаранция.

Дата:   04-05-11 20:25

Добре де, толкова скъпа ли е тая застраховка?
Доколкото разбирам е базова застраховка, не е с кой знае какви лимити и прочее...

[smilie11]

По- добре с нея, защото ако стане нещо могат да те съдят и да ти вземат и жилището.
Отделно че е задължителна по закон, там вече други глоби и наказания.

Автор: loveforever   
Дата:   04-05-11 20:27

Не знам как я мислят някои да карат без гражданска при положение, че от март месец вече за всички автомобили, мотори и пр. за които няма валидна ГО това се вижда, на собствениците им се праща писмо с уведомление и покана в 14-дневен срок да сключат застраховката. За онези, които не го направят следва административно спиране от движение и глоба.

Дата:   04-05-11 20:31

diandimov

УЖ не е 150-200лв. Проблема е вече че и 10лв са много.

diandimov жилище толкова лесно не се взима.

Публикацията е редактирана (04-05-11 20:33)

Дата:   04-05-11 20:32

Като са ти много спираш колата и ще спестиш.

Автор: nsirakov   
Дата:   04-05-11 20:33

винаги съм си е плащал на един път

Автор: lumix   
Дата:   04-05-11 20:34

...да перифразирам от един виц:
"То за ракия нЕма пАри, ти гражданска ще ми плащаш ...." ....[smilie5]

Дата:   04-05-11 20:35

Асахи ти не четеш ли че, обществения транспорт ми идва два пъти по-скъпо от колата.

Дата:   04-05-11 20:37

Карай колело. Върви пеш. Неплащането на ГО не е решение на никакъв проблем. 200 лева няма да ти оравят живота, но може да го влошат трайно.

Дата:   04-05-11 20:45

Е и аз плащал винаги на 1 път, до миналия път, но въпроса не е в това. Абе май трябва да е откажа да споря, още веднъж се доказва "Сития на гладния не вярва", много добре проличава и че българина винаги ще бъде мачкан, няма значение че ви принуждават да платите на веднъж и не ви остават избор, как да платите. Това определно е по-голяма тежест, но явно тук с пълна сила важи, правилото "Нали мен не ме засяга....." ОВЦЕ СМЕ!
Сигурно сега къщата ще трябва да си продам или сменя, за съм по-близо до работата да ми паднат разходите, и яденето трябва да намаля само по веднъж на ден да ям....

И принципно няма никакво значение дали наистина съм в това състояние или пиша нарочно така, важното е че за много хора това което пиша важи в пълна сила.

Пеш не става!

Карай колело, върви пеш, ето това е типичното българско мислене, днес на клело ще се качим, като слезем от колата, утре от колелото ще слезем щото и него няма да може да си позволим, ще ставаме в 3 през ноща да ходим на работа, накрая асахи какво ще спрем да ядем ли, е тъкмо ще свикнем да не ядем и ще вземем да умрем.

Щом за теб няма проблем.... утре някой ще каже " е намали хляба, яж по един път на ден, е за какво са ти зъбите"....

ХОРА НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЪРВИМ НАДОЛУ, ЧЕ ЕДИНСВЕНО НАЙ-БЕДНИТЕ СТРАНИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ СА СЛЕД НАС, С ТЯХ ЛИ ИСКАТЕ ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ.

И оня мутрафон има нахалството да ми каже, че в България се живеело добре и в същото време дават бабата със 150лв пенсия да казва че ходи от парка да си бере коприва да си прави супичка.....
ДЪРЖАВАТА НИ Е ПОВЕЧЕ ОТ МИЗЕРНА.

Публикацията е редактирана (04-05-11 20:55)

Дата:   04-05-11 20:46

Публикацията е редактирана (04-05-11 20:56)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.