Автор: Myth
Дата: 04-05-11 20:45
Е и аз плащал винаги на 1 път, до миналия път, но въпроса не е в това. Абе май трябва да е откажа да споря, още веднъж се доказва "Сития на гладния не вярва", много добре проличава и че българина винаги ще бъде мачкан, няма значение че ви принуждават да платите на веднъж и не ви остават избор, как да платите. Това определно е по-голяма тежест, но явно тук с пълна сила важи, правилото "Нали мен не ме засяга....." ОВЦЕ СМЕ!
Сигурно сега къщата ще трябва да си продам или сменя, за съм по-близо до работата да ми паднат разходите, и яденето трябва да намаля само по веднъж на ден да ям....
И принципно няма никакво значение дали наистина съм в това състояние или пиша нарочно така, важното е че за много хора това което пиша важи в пълна сила.
Пеш не става!
Карай колело, върви пеш, ето това е типичното българско мислене, днес на клело ще се качим, като слезем от колата, утре от колелото ще слезем щото и него няма да може да си позволим, ще ставаме в 3 през ноща да ходим на работа, накрая асахи какво ще спрем да ядем ли, е тъкмо ще свикнем да не ядем и ще вземем да умрем.
Щом за теб няма проблем.... утре някой ще каже " е намали хляба, яж по един път на ден, е за какво са ти зъбите"....
ХОРА НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЪРВИМ НАДОЛУ, ЧЕ ЕДИНСВЕНО НАЙ-БЕДНИТЕ СТРАНИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ СА СЛЕД НАС, С ТЯХ ЛИ ИСКАТЕ ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ.
И оня мутрафон има нахалството да ми каже, че в България се живеело добре и в същото време дават бабата със 150лв пенсия да казва че ходи от парка да си бере коприва да си прави супичка.....
ДЪРЖАВАТА НИ Е ПОВЕЧЕ ОТ МИЗЕРНА.
Публикацията е редактирана (04-05-11 20:55)
|
|