Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Идея за проект :)
Автор: logrus   
Дата:   13-05-11 21:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Идея за проект :)
Автор: n1x0n   
Дата:   13-05-11 22:16

За целта съм си освободил 21 дни

21 дни, през Октомври ще ти стигнат за не повече от 10-15 обекта, ако искаш да направиш смислена фотография.

Автор: spacewalker   
Дата:   13-05-11 22:38

Готина идея, ама дали всички обекти ще са отворени по това време, според мен също трябва да се вземе под въпрос[beer]

Автор: feliz   
Дата:   13-05-11 22:45

Автор: n1x0n
Дата: 13-05-11 22:16

21 дни, през Октомври ще ти стигнат за не повече от 10-15 обекта, ако искаш да направиш смислена фотография.
=============================================

е, за фейсбук, не е нужна смислена фотография.[smilie5] [smilie3]
Успех!

Автор: Onakava   
Дата:   13-05-11 22:49

Наведнъж не знам как ще стане, дори и за безсмислена фотография...[smile]

Автор: loveforever   
Дата:   13-05-11 22:54

От две години със семейството ми сме горди собственици на златна значка и грамота за успешно посетени 100-те национални обекта на България.
На база опита който имам мисля че технически не е възможно това приключение да се реализира в рамките на 21 дни. Най-малкото защото самите обекти имат работно време с което трябва да се съобразява човек, а и има обекти за които е необходим цял ден. Лично при нас всичко отне общо две години в рамките на които така планувахме уикендите и пътуванията си, така че да успеем да посетим всичко.

За да се посетят на веднъж трябва времето поне да се удвои и да се има предвид , че за връх Мусала и връх Ботев трябва по цял ден за всеки връх, Вихрен може и да не се качва, а на много от забележителностите печатите са в места с работно време до 15ч.

Автор: e-mil   
Дата:   13-05-11 22:59

100 делено на 21... трябва да снимаш по 5-6 обекта на ден, за да ти останат няколко дни и за непредвидени ситуации. Без значение дали е смислена фотографията. Дори по 1 минута да стоиш на обект се съмнявам, че ще ги обиколиш всичките.

https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/ynmn9648.JPG
http://www.infotourism.net/documents/11467_karta.jpg

Автор: alsash   
Дата:   13-05-11 22:59

златна значка и грамота за успешно посетени 100-те национални обекта на България....якооооо!

Автор: asahi   
Дата:   13-05-11 23:01

Да не говорим, че ще трябва това най-често да се случва в работно време.

Автор: Onakava   
Дата:   13-05-11 23:09

Loveforever [smilie24] [smilie24]
Според мен това със стоте обекта с печатчета е супер идея, не знам на кой му е хрумнала, ама закача...не съм ги обиколила всичките, яваш-яваш, надявам се все някой ден да ги направя.

Автор: e-mil   
Дата:   13-05-11 23:16

"ще трябва това най-често да се случва в работно време"

Е, да кажем, че не всички се посещават в работно време. Да кажем, че се снимат само отвън и че някои снимки са нощни... каквито и компромиси да се направят, то след завръщане най-силният спомен на участниците ще е как седят в колата и гледат прелитащия пейзаж през прозореца. [smile]
Джеръм Джеръм преди 100 години е писал за подобни екскурзии.

Немският турист изобщо не знае къде е бил, докато, завърнал се у дома, не прегледа у познати и роднини изпратените им от него картички. Едва тогава той започва да изпитва истинска наслада от своето пътешествие.

— Какво очарователно старинно градче! — възкликва немският турист. — Колко е жалко, че когато бях там, не ми остана време да изляза от хотела и да го разгледам. И все пак приятно е да знаеш, че си бил в такова прелестно място!
— Сигурно сте имали малко време? — пита познатият.
— По-малко от денонощие — обяснява туристът. — Трябваше още от вечерта да се купят картички, а сутринта — да се пишат адреси и по някоя и друга дума до всички. Когато свърших с това и закусих, беше дошло време за тръгване.

Той взема друга картичка — с изглед от върха на някаква планина.
— Изумително! Великолепно! — възкликва потресеният турист. — Ако знаех, че там е такава красота, непременно бих разгледал всичко. Бих останал дори цял ден повече.

Джеръм К. Джеръм
Из "Пощенски картички", 1908

Автор: princess_Lia   
Дата:   13-05-11 23:27

[smile]

Автор: Lalinda   
Дата:   14-05-11 00:05

Да, направихме го за едно лято с родителите ни, Бог да ги прости, когато бяхме деца.

Дори имам бронзова и сребърна значка, които ми връчиха на стадиона във Враца, когато съм била 9-10 годишна. Никой друг врачанин явно не беше го правил.

На следващото лято обаче загубихме интерес да направим и останалите петнадесетина обекта, които не бяхме посетили. Та си останах без златна значка, но пътешествията си заслужаваха.

Родителите ни бяха изключително любознателни! Отделно че баща ми бе обиколил цял свят, какво оставаше да ни покаже и страната? За съжаление, винаги бе някъде в командировка, та оставаше малко време за пътешествия и у нас.

Въпреки това, бяхме деца, които бяха ходили навсякъде в страната. Едно време хората не пътуваха като сега, отделно че и коли нямаха... Не бях ходила, не зная защо, само в Кюстендил, но преди 15-ина години минах и оттам.
[smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.