Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 Apple пак напред с едни гърди
Автор: ShotlandetsaWildlife   
Дата:   25-01-11 11:27

nice! [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Apple пак напред с едни гърди
Автор: didesignbg   
Дата:   25-01-11 11:41

wheel, another first[smilie5]

Автор: chill   
Дата:   25-01-11 11:49

Драги Епълски фенове,

Не бъркайте собствената си неосведоменост с иновация на Епъл. Сензори, да ти следят движенията на пръстите
http://en.wikipedia.org/wiki/Projection_keyboard
или направо ръце или тяло
http://en.wikipedia.org/wiki/Kinect
има далеч от преди маркетингoвата машина и patent troll-овете на Apple да почнат да ви замазват очите,

Автор: vinse   
Дата:   25-01-11 11:52

муахахаха тази щуротия с която епъл искат да заменят клавиатурата е брутално дебилно "изобретение [smilie5] тия искат да ни върнат в първи клас [smilie19]

Автор: Marillion   
Дата:   25-01-11 11:53

chill тиху сега [smilie5] [smilie5] [smilie5]

[smilie18] [smilie18]

Автор: attempt   
Дата:   25-01-11 11:59

Петото мнение от линка под новината е култово [smilie18]

Автор: ivodam   
Дата:   25-01-11 12:00

Епъл да вземат да си оправят българската клавиатура първо, че тва, дето им е заложено в айпада, не е нито БДС, нито дявол.

[smilie3] [smilie7]

Автор: navy   
Дата:   25-01-11 12:00

Иво, що си купуваш ейпъл от друга страна?
Купи си от БГ, при мен всичко си е перфе [smilie18]

Автор: ALBIREO   
Дата:   25-01-11 12:03

Като прочетете Apple и пощурявате. Спирате да мислите и си пишете на посоки разни глупости. Направихте ли си поне труда да разберете за какво е статията?

Идеята е, че искат да игнорират мишката с 4 камери в клавиатурата, които да следят движенията на ръцете и по този начин да движиш стрелката на мишока или да скролираш страници. И това няма нищо общо с Project Keyboard или Kinect, който е за контрол на Xbox и няма нищо общо с ежедневната работа на компютър.

Едно е да не ти харесва идеята, а съвсем друго е да не я харесваш само защото е на Apple. [smilie23]

Дата:   25-01-11 12:03

нави: не съм си купувал ЕЙпъл, не знам какво е това ЕЙпъл.

[smilie7]

Дата:   25-01-11 12:05

Ми като не знаеш ко се обаждаш [smilie18]

Дата:   25-01-11 12:07

Ахахахахахаха, нямало нищо общо. [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Щото едното ти местило мишката, а другото, да речем, мерника на пушката в игричката.

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   25-01-11 12:10

Айде, още малко камери и проследяване на движение:

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Move

Но няма НИИИИИЩИЧКО общо с "иновацията" на Аппле. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   25-01-11 12:13

ALBIREO: Влади, не става въпрос за пощуряване. Ако има такова на моменти, е обратна реакция по-скоро на прекомерен телешки възторг. Да ти кажа ли във връзка с новия ми айпад на какво ми прилича Епъл - на ония английски хотели и квартири под наем, дето за всяко нещо трябва да пускаш монетка - да си пуснеш телевизора, за водата в банята, и т.н. Въпросният айпад пристига почти "гол", кажи-речи нищо няма инсталирано. Почваш да инсталираш едно-друго, и все се натъкваш на дребни изненадки: на скайпа кой знае защо няма имотикони; българската клавиатура не е БДС, ако искаш флаш те пращат да си дръпнеш скайфайър, ама той отваря само клипчета, стриминг не може да поддържа, и т.н. Малко усещането е за прехвалени ягоди. Мисълта ми е, че излишното превъзнасяне не е нужно - система, която върши работа, нищо повече, някои може да я предпочитат, това нищо не значи, нито за тях, нито за системата като такава.

[smilie7]

Дата:   25-01-11 12:14

Чилл - ти разсъждаваш ли наистина? Технологията може да е ЕДНА И СЪЩА. Обаче от Apple очевидно правят опит да я прилагат в ежедневното компютване, докато никой друг не го е направил все още, нали? Хайде поправи ме ако греша. Покажи коя друга фирма интегрира тази функционалност в клавиатурите си и това ще ми помогне на мен, човек който не играе игри, да си върши работата. [smilie24]

Дата:   25-01-11 12:15

Гол бил [smilie18]

Автор: valen_tin   
Дата:   25-01-11 12:16

абе Епъл са измислили дори ябълката в райската градина, от която е отхапал Адам ... как може да сте толкова невежи ... затова и символа им е отхапана ябълка [smilie19]

че аз не съм видял още Епъл да са го интегрирали това в клавиатура [smilie3]

Публикацията е редактирана (25-01-11 12:17)

Автор: amplified   
Дата:   25-01-11 12:17

Ами Апъл измислили ли са нещо? За епъл и ейпъл разбрахме вече...

Автор: Георги   
Дата:   25-01-11 12:17

абе то и сензорния екран и таблета не са от вчера, ама от епъл правят жестоки неща с иначе на пръв поглед същата технология като в другите устройства

Автор: vinse   
Дата:   25-01-11 12:19

Измислили са те дръШки [smilie7]

Дата:   25-01-11 12:20

Дори и да са го крали тва не ме интересува, дори ме кефи, защото го обличат във функционалност и го продават добре [smilie5]
Бунаци били хората, че ги купували ха ха ха...

Я ми покажете нотбук с по як тракпад от мак-а?
А? [smilie5]

Дата:   25-01-11 12:20

Иво - ами ти ме изненадваш още повече. Купуваш нещо, което не си сигурен дали ти върши работа. Купуваш го извън БГ и искаш да има адекватна БГ клавиатура. Искаш Флаш и купуваш продукт, който нашумя в медиите, че отказва да поддържа Флаш. Ама това е бизнес и касае договорки между две големи корпорации. Adobe и Apple. Да ти казвам ли колко скандали има с Microsoft? И никога не съм казвал, че не харесвам Microsoft. Не харесвам САМО Windows-а им. Имат чудесни други продукти. Примерно ползвам офис пакета им, който за мен е най-доброто правено в тази сфера. Като Photoshop за снимките - така е и MS Office за документите. (за мен!)

И защо си купи iPad? Защото няма по-добро за нуждите ти към момента? Чакаш нещо от Asus дето не е излязло?

Автор: Георги   
Дата:   25-01-11 12:22

ivodam май си скаран с техниката човече... все имаш някакви странни проблеми, дето никой от нас ги няма а говорим за една и съща техника все пак

Дата:   25-01-11 12:22

АЛ, абе той Иво е доказан мазохист [smilie18]

Дата:   25-01-11 12:24

Е Жоре, чак пък жестоки, айде нека бъдем реалисти. Айпадът наистина е много удобен и много ме кефи за четене на книги - 10 инча е екранът за четене, може да си го завъртиш хоризонтално и все едно си имаш отворена книга с две страници пред тебе.

Ама иначе... отваря приложенията и нета сравнително бавно, резолюцията му не е кой знае какъв връх за 10 инча екран, този метал отзад сутрин докато се стопли е адски неприятен за пипане и работа и наистина ще е добре, ако са верните слуховете, че двойката ще е с въглероден гръб, чао на метала, и т.н.

[smilie7]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.