Автор: georgivelev
Дата: 08-05-12 23:58
Я една по-свежа новина: Сензационно: Георгия Кадоглу строши 36-годишен национален рекорд по плуване В статията се споменава, че въпросната Георгия Кадоглу, дъщеря на грък и българка, е само на 13 години. Освен това, въпросният рекорд на 400 метра съчетано е "строшен" с цели 2 секунди. Като знаем какви химии се взимат в професионалния спорт, имаме най-малко 2 варианта:
1/ момичето е адски талантливо
2/ хранят я с лайна. Само че по-добри лайна от тези, които са им давали преди 36 години.
3/ комбинация от 2те
За да съм по-конкретен какво прави хлапето, тя плува 400те метра за 5:08:69 минути. Аз, ако съм в добра кондиция, мога да проплувам същото разстояние за около 9 - 10 минути и то само ако не се удавя някъде по пътя. За компенсация, имам време да ръся мозък по форумите, докато тя спазва строг хранителен и пиятелен режим, за разлика от мен, не ходи по жени и т н. Подобни постижения със сигурност са свързани с много лишения и огромен труд. Е, и аз се трудя, и се лишавам от новия 85/1.8G, но мен не ме пишат по вестниците.
Хлапето е лауреат на фондация Димитър Бербатов, сам Берба я има за своя любимка. Дай Боже повече талантливи хлапета като това в България. Браво, Джорджия! Само напред!
|
|